ЖК Містечко Козацьке влаштувало справжнє свято для діточок у День козацтва 19/11/2018

До списку новин
ЖК Містечко Козацьке влаштувало справжнє свято для діточок у День козацтва
"ЖК Містечко Козацьке"

Так, на вулиці Довженка, де знаходиться будівництво житлового комплексу «Містечко козацьке» – відбулося дитяче свято, присвячене Дню козацтва та закінченню конкурсу «Дитячих малюнків». Конкурс нещодавно проводився на сторінці ЖК «Містечко Козацьке» у фейсбук. До участі запрошували дітей віком з 6 до 12 років і пропонували намалювати дитячий майданчик у козацькому стилі, користуючись власною фантазією та уподобаннями. Завдяки цим малюнкам архітектори ЖК зможуть більш якісно облаштувати справжній майданчик для майбутніх мешканців, тим паче наразі вже розпочате будівництво другого кварталу Комплексу. Переможців очікували цінні подарунки та  яскраве свято для всіх учасників конкурсу.

Отже, 14 жовтня о 12 годині маленькі гості завітали до місця зустрічі. Професійні аніматори упродовж свята розважали дітей веселими конкурсами та іграми, охочим наносили святковий аквагрим та пригощали солодощами і фруктами. Оскільки святкування пов'язане з Днем козацтва України, атмосфера була більш ніж патріотичною, гості вдягли вишиванки, стилістику підкреслила ще і Фотозона з козаками. Наприкінці цього дивовижного свята оголосили трьох переможців конкурсу «дитячих малюнків», які отримали обіцяні призи такі як: велосипед; самокат та дитяча гра «Скрабл». Але організатори свята зробили все, щоб кожна дитинка отримала свій окремий подаруночок. Житловий комплекс Містечко козацьке провели дитяче свято на вищому рівні!

Цінності, якими насичені всі об'єкти добропорядної будівельної компанії «Вертикаль», створюють особливий егрегор, що притягує до себе людей певного рівня. Впевнені, це дозволить зібрати в ЖК Містечко Козацьке хороших людей і повернути добросусідським стосункам бувалу популярність.

 

Вас також може зацікавити:

ЖК Містечко Козацьке: вашому роду не буде переводу!

ТОП-5 способів оплати за житло у новобудові

Як перевірити надійність компанії-забудовника: ТОП-5 порад від експертів

Можливі ризики при інвестуванні в новобудову

Ініційоване обговорення нового законопроекту про захист прав інвесторів

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.