ЖК Містечко Козацьке: вашому роду не буде переводу! 19/02/2019

До списку новин
ЖК Містечко Козацьке: вашому роду не буде переводу!
"ЖК Містечко Козацьке"

Купити квартиру в Івано-Франківську - мрія багатьох франківчан та жителів області, і будівельна компанія Вертикаль допомагає втілювати її у життя.

Особлива пропозиція у нас для тих, хто відчуває у собі звитяжний дух козацтва та шанує історичне надбання нашого народу - це квартири у житловому комплексі комфорт-класу Містечко Козацьке. Омріяне житло можна придбати за дуже вигідними умовами: можливе розтермінування платежів до 3-х років у гривні! Тобто мрію про власну квартиру можна здійснити вже і зараз, а розраховуватись спокійно, без поспіху й непід`ємного навантаження на сімейний бюджет.

Проте, це лише невелика частина того, що ми приготували для мешканців ЖК Містечко Козацьке.

5 причин придбати житло в Містечку Козацькому й знати, що це було одне з найкращих рішень у вашому житті

  1. Екологічно чистий район, де ніщо не завадить вам та вашим дітям насолоджуватись довгими прогулянками, іграми на свіжому повітрі та відчувати близькість карпатських гір.
  2. Закриті двори і формат окремого містечка створюють дуже особливу атмосферу затишку та безпеки. Жодних непроханих гостей - лише відчуття захищеності!
  3. Підземний паркінг стане надійним прихистком для автомобілів мешканців житлового комплексу, а також дозволить звільнити прибудинкову територію від транспорту.  На ній “правитимуть бал” дитячі майданчики, зручні лавочки та зелені насадження.
  4. Розвинута інфраструктура  (магазини, ресторани, аптеки й т.п.) дозволить відчувати себе максимально комфортно, не виїжджаючи за межі житлового комплексу.
  5. Особлива атмосфера сповнить вас енергією для нових звершень: чого вартують лише назви вулиць на честь славетних українських гетьманів та мурали з віршами українських поетів!

Вам до вподоби? Тоді саме час звернутись у відділ продажу будівельної компанії Вертикаль, аби купити квартиру в новобудові, що стане справжнім родинним гніздечком.

5 аргументів, щоб придбати житло ЖК Містечко Козацьке просто зараз, не відкладаючи справу у довгий ящик

  1. Широкий вибір квартир задовольнить кожного щодо якості будівельних робіт, поверху, кількості кімнат та інших характеристик. Однокімнатна квартира для закоханої пари чи талановитої молодої людини? Будь ласка! 2-3 кімнатне помешкання для сім`ї з дітьми? Жодних проблем!
  2. Власний дитячий садок Козачок стане справжнім порятунком для сімей з малечею: він буде мало не у вас під вікнами - і жодних хвилювань щодо черг у міських закладах дошкільного виховання!
  3. Просторе планування відкриває найширші можливості для дизайну інтер`єру - у вашій квартирі буде все, що вам потрібно.
  4. Вчасна здача готового житла - один з основоположних принципів будівельної компанії Вертикаль, й ЖК Козацьке Містечко - не виняток, тому, підписавши договір купівлі-продажу, можете сміливо планувати новосілля.
  5. Приємним додатком для тих, хто придбає квартири в житловому комплексі стануть інвентарні кімнати, де можна зберігати улюблений велосипед, дитячі санчата, візочки чи найсмачніші у світі мамині мариновані огірки.

Тож ЖК Містечко Козацьке дасть змогу кожній щирій українській сім`ї відчути родинний затишок та подарувати щасливе дитинство малечі - майбутнім козакам і козачкам, які творитимуть новітню історію країни.

 

Вас також може зацікавити:

ЖК Містечко Козацьке влаштувало справжнє свято для діточок у День козацтва

Будівельна компанія «Вертикаль» отримала нагороду за перемогу в номінації «Найкращий маркетинг»

ЖК Містечко Мануфактура: ваш острівець щастя

ЖК HydroPark DeLuxe: досконалість у кожній деталі

ЖК Lystopad: сяюча краса у кожній миттєвості

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.