ЖК HydroPark DeLuxe: досконалість у кожній деталі 21/02/2019

До списку новин
ЖК HydroPark DeLuxe: досконалість у кожній деталі
"ЖК HydroPark DeLuxe "

Кожного ранку, попиваючи запашну каву, насолоджуватись краєвидом спокійного та величного озера, шурхотом листя на деревах та співом пташок… Думаєте, для цього потрібно їхати світ за очі з Івано-Франківська? А ось і ні!

Варто лише придбати квартиру у HydroPark DeLuxe - житловому комплексі еліт-класу від будівельної компанії Вертикаль, розташованому поблизу парку, на березі мальовничого міського озера,- і ваша мрія стане реальністю.

7 особливостей у ЖК HydroPark DeLuxe, котрі вас обов'язково порадують 

  1. Використання не просто якісних, а елітних будівельних матеріалів, що гарантує  вам житло найвищого ґатунку. Жодних неприємних сюрпризів! Будьте певні: вибір помешкання від будівельної компанії Вертикаль - правильне рішення.
  2. Утеплені фасади. Для цього використовується мінеральна вата  та пінополістирольні плити. Товщина утеплювача - 20 см. Тож ми подбали про тепло у помешканні, а вам залишається подбати про тепло у серцях ваших рідних.
  3. Закрита територія, що додасть затишку та вбереже від непроханих гостей. Жодних несподіванок! Консьєрж-зона та відеонагляд дозволять почуватись на території житлового комплексу впевнено та у цілковитій безпеці. Ви завжди будете знати про прихід гостей, доставку піци чи приїзд лікаря.
  4. Широкі сходові клітини з протипожежним оснащенням - неодмінна ознака відповідального, сучасного забудовника. І ми впевнено йдемо саме цим шляхом.
  5. Комфортабельні ліфти, що вміщують 13 осіб (до 1000 кг) ви неодмінно оціните, коли будете підійматись  усією сім`єю в квартиру чи з компанією друзів.
  6. Підземний паркінг - гарантія того, що автовласникам не доведеться хвилюватись за збереження свого майна, а територія житлового комплексу не буде перевантажена транспортними засобами.
  7. Ви отримаєте саме те житло, про яке завжди мріяли, адже ми пропонуємо великий вибір просторих квартир різного планування,в тому числі й видові - з панорамними вікнами та неймовірними краєвидами. Якщо ж вам захочеться й самим спробувати себе у якості дизайнера, то перепланування житла не стане проблемою.

Та окрім цих переваг, має ЖК HydroPark DeLuxe й ряд особливостей, які  додають йому ще більше яскравої індивідуальності.

5 речей у ЖК HydroPark DeLuxe, які роблять його по-справжньому особливим

  1. Японські сади та фонтан. Якщо ви - справжній поціновувач східної краси, її вишуканих та лаконічних форм, які проявляються навіть у садовому мистецтві, то неодмінно закохаєтесь у зелені насадження ЖК HydroPark DeLuxe.
  2. Велопаркінг створить додатковий комфорт для усіх власників двоколісних “залізних коней”. Нехай ніщо не стане на заваді вашого прагнення до здорового способу життя, збереження навколишнього середовища й мобільності!
  3. Нічна підсвітка фасадів будинків й території - ще один привід купити квартиру у новобудові HydroPark DeLuxe. Романтичні прогулянки, душевні розмови та щирі почуття у такій атмосфері просто гарантовані!
  4. Пряме сполучення ліфтів з підземним паркінгом. Ви завжди мріяли, щоб вранці, коли ви виходите з дому, жодна крапелька дощу, сніжинка чи порив вітру не зіпсували вашу зачіску й не забруднили ваше взуття? Тоді це саме те, що вам потрібно.
  5. Французькі балкони  з ламінованого скла та нержавійки наче спеціально створені для неспішного вранішнього кавування, милування краєвидами та світлих роздумів.

То ж, якщо ви хочете не просто купити квартиру в Івано-Франківську, а придбати елітне житло в одному з його найкрасивіших куточків, де все продумано до дрібниць для вашого комфорту та насолоди - ласкаво просимо у відділ продажів ЖК HydroPark DeLuxe.

 

Вас також може зацікавити:

У ЖК HydroPark DeLuxe відкрився інноваційний відділ продажу

Будівельна компанія «Вертикаль» отримала нагороду за перемогу в номінації «Найкращий маркетинг»

ЖК Містечко Козацьке: вашому роду не буде переводу!

ЖК Містечко Мануфактура: ваш острівець щастя

ЖК Lystopad: сяюча краса у кожній миттєвості

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.