ЖК Містечко Мануфактура: ваш острівець щастя 20/02/2019

До списку новин
ЖК Містечко Мануфактура: ваш острівець щастя
"ЖК Містечко Мануфактура"

Ви завжди мріяли мешкати у затишному, тихому та красивому місці, де гармонійно поєднуються творчий задум архітекторів, талант майстрів та краса навколишньої природи? Де вишуканість виражена у поєднанні простих, але досконалих форм?

Тоді житловий комплекс Містечко Мануфактура від будівельної компанії Вертикаль - саме те, що вам потрібно! Цей житловий комплекс - наше творіння, що обов’язково стане вашою гордістю.

Наразі діє спеціальна пропозиція - перший внесок від 10% вартості омріяної квартири, а решту суми можна погасити поступово, без зайвого поспіху й навантаження на родинний бюджет.

І в нас є чимало аргументів на користь того, щоб скористатись цією пропозицією та придбати житло, про яке раніше можна було лише мріяти.

6 причин придбати житло в ЖК Містечко Мануфактура вже й зараз

  1. Розташування у тихому, спокійному районі, що забезпечить вам відновлення душевних і фізичних сил після важких робочих буднів, а діткам - насолоду від ігор на свіжому повітрі.
  2. Зручна транспортна розв`язка. Лише якихось 5 хвилин - і ось ви вже у центрі Івано-Франківська, поруч з усіма принадами міста.
  3. Зручні закриті двори, які дозволять і дорослим, і дітям відчути себе у цілковитій безпеці. Небажані гості не порушать ваш спокій.
  4. Дитячий майданчик - то справжня окраса житлового комплексу. Усі його елементи виконані з сучасних, безпечних матеріалів. Тут звичайна прогулянка з дитиною стане справжньою пригодою!
  5. Відпочинкова зона. Ви завжди мріяли мешкати у квартирі, але мати змогу відпочити поруч з домом, на свіжому повітрі? У ЖК Містечко Мануфактура у вас буде можливість підставити обличчя весняному сонечку, покататись на санчатах узимку чи насолодитись освіжаючим мохіто у літню спеку.
  6. Розвинута інфраструктура. Для повного комфорту вам потрібні у кроковій доступності продуктовий магазин, аптека чи кав`ярня? Жодних проблем! Розвинута інфраструктура дозволить відчувати задоволення від кожного дня, прожитого у ЖК Містечко Мануфактура.

Погодьтесь, звучить переконливо! Та це ще не всі переваги, які ви отримаєте, якщо вирішити купити квартиру в новобудові Містечко Мануфактура - ми маємо ще, чим вас здивувати.

4 особливості ЖК Містечко Мануфактура, які закохають вас у нього раз і назавжди

  1. Вишукані фасади будівель у стилі столиці Данії - Копенгагена. Якщо вам до вподоби скандинавська естетика, якщо ви, як і данці, вмієте смакувати кожною хвилиною життя та бачити красу оточуючого світу, вам обов'язково сподобається задум наших архітекторів.
  2. Унікальний дизайн двору оцінять усі, хто тонко відчуває красу в усіх її проявах.
  3. Вбудовані гаражі тішитимуть автовласників не лише якістю будівельних робіт, а й підтримають концепцію Містечка Мануфактура - максимум надійності, функціональності та простору.
  4. Власні земельні ділянки з можливістю встановити тут садові меблі, висадити улюблені квіти чи просто пошурхотіти зеленою травичкою, просто зачарують.

 

Вас  також може зацікавити:

Будівельна компанія «Вертикаль» отримала нагороду за перемогу в номінації «Найкращий маркетинг»

ЖК Lystopad: сяюча краса у кожній миттєвості

У ЖК HydroPark DeLuxe відкрився інноваційний відділ продажу

ЖК HydroPark DeLuxe: досконалість у кожній деталі

ТОП-5 способів оплати за житло у новобудові

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.