Будівельна компанія «Вертикаль» отримала нагороду за перемогу в номінації «Найкращий маркетинг» 19/11/2018

До списку новин
Будівельна компанія «Вертикаль» отримала нагороду за перемогу в номінації «Найкращий маркетинг»
Вертикаль

Урочиста подія Real estate IF awards 2018, започаткована Асоціацією Фахівців з Нерухомості України, цього року стартувала вперше, але у майбутньому обіцяє бути щорічною. Метою заходу є висвітлення найкращих гравців ринку нерухомості на основі відгуків клієнтів.

Для БК «Вертикаль» нагорода в номінації «Найкращий маркетинг» це знакова перемога тому що окрім організації будівельного процесу, маркетингова складова аналізує виконані підприємством роботи з метою виявлення недоліків і поліпшення подальшого технологічного процесу, що беззастережно впливає на розвиток та репутацію компанії у майбутньому.

Будівельна Компанія «Вертикаль» одночасно реалізовує п’ять цікавих проектів, що відрізняються за місцем розташування, інфраструктури й класу житла, - комфорт, преміум, еліт. Кожна будівля має свій вишуканий стиль та відповідає всім стандартам якості та комфорту.

Приділяючи особливу увагу організації соціальної території житлових комплексів, Девелопер піклується про всі основні потреби людини, прагнучі створити не лише комфортні та безпечні умови проживання, але і сприяти культурному розвитку суспільства.

БК «Вертикаль» планує до кінця 2025 року здати в експлуатацію приблизно 40 будинків, що безумовно характеризує масштабність діяльності Девелопера і робить його вигідним інвестуванням в майбутнє.

Визначальним показником для потенційного покупця нерухомості зазвичай служить надійність підприємства, якість споруди, технологічних процесів, інфраструктура і терміни здачі, що дозволяє понизити ризики інвестування грошей у нерухомість.

Будівельна компанія «Вертикаль» змогла довести, що можна працювати не лише швидко, але і якісно. Будинки з авторськими архітектурними задумками, інноваційними рішеннями, сучасними технологіями: підземні паркінги, безпечні ігрові майданчики, дахи з озелененням, житлові комплекси з індивідуальною підсвіткою – все це зроблено для того, щоб зробити дім вашої гордості!

 

Вас також може зацікавити:

ЖК HydroPark DeLuxe: досконалість у кожній деталі

ЖК Містечко Козацьке: вашому роду не буде переводу!

ЖК Містечко Мануфактура: ваш острівець щастя

ЖК Lystopad: сяюча краса у кожній миттєвості

ТОП-5 способів оплати за житло у новобудові

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.