У ЖК HydroPark DeLuxe відкрився інноваційний відділ продажу 19/11/2018

До списку новин
У ЖК HydroPark DeLuxe відкрився інноваційний відділ продажу
"ЖК HydroPark DeLuxe "

Будівельна компанія Вертикаль повідомляє про відкриття інноваційного відділу продажу житлового комплексу HydroPark DeLuxe, розташованого біля коледжу фізичного виховання за адресою вул. Мазепи, 142а.

Це просторе приміщення зі зручними зонами для переговорів, де покупці зможуть отримати професійну консультацію менеджера з усіх питань, оглянути архітектурний макет комплексу, вивчити планування і підібрати оптимальний варіант купівлі квартири.

Дизайн відділу виконано у стилі «high-tech», який створений епохою стрімкого технологічного прогресу і уявленнями про майбутнє. Це дизайнерське рішення стало визначенням високої функціональності, технологічних віянь, бездоганності конфігурацій і престижу. Світлі тони, стильні акценти – оригінальні предмети інтер'єру.

Відвідавши відділ продажу HydroPark DeLuxe, клієнти зможуть уявити, як виглядатимуть загальні зони користування їхнього майбутнього будинку. Та слід зазначити, що у Франківську – це перший відділ продажу такого високого рівня. 

Проект HydroPark DeLuxe стартував нещодавно та є яскравим зразком житла еліт класу, знаходиться поблизу центру Івано-Франківська в зеленій зоні на березі озера. Завдяки такій локації елітний будинок допомагає зберігати коштовний ресурс – час. Можна швидко дістатися від будинку до роботи, магазинів, культурних та історичних об'єктів.

Характеристики новобудови відповідають найвищим стандартам і здатні задовольнити потреби найвимогливіших покупців. Він оснащений сучасними інженерними системами, володіє яскравою і привабливою архітектурою, власною інфраструктурою, а також має вигідну локацію.

 

Вас також може зацікавити:

ЖК HydroPark DeLuxe: досконалість у кожній деталі

Будівельна компанія «Вертикаль» отримала нагороду за перемогу в номінації «Найкращий маркетинг»

ТОП-5 способів оплати за житло у новобудові

Як перевірити надійність компанії-забудовника: ТОП-5 порад від експертів

Ініційоване обговорення нового законопроекту про захист прав інвесторів

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.