ЖК Медісон Гарденс в Броварах офіційно оголосив старт продажів у другому будинку 01/02/2019

До списку новин
ЖК Медісон Гарденс в Броварах офіційно оголосив старт продажів у другому будинку
"ЖК Madison Gardens"

«Із приводу старту продажу другого будинку в сучасному ЖК «Madison Gardens» діє унікальна пропозиція, що дозволяє купити квартиру за найпривабливішою ціною — від 13 200 грн. за квадратний метр», — повідомляється на сайті житлового комплексу.

Покупці мають можливість вибрати цікаві планування, які дозволять втілити найсміливіші дизайнерські рішення. Також можна вибрати краєвид. Забудова передбачає споруди різної поверховості, що забезпечує приголомшливі панорамні види з вікон квартир на хвойний ліс і прилеглі міські парки.

Житловий комплекс у вигляді закритого кварталу з чотирьох будинків із просторим  двором, великою внутрішньою інфраструктурою та дитячими майданчиками зводиться в центральній частині міста Бровари — поблизу вулиць Київської та Гагаріна.

Будинки житлового комплексу споруджують за монолітно-каркасною технологією з використанням високоякісних сертифікованих матеріалів. Утеплення фасадів забезпечить чудові енергоощадні характеристики будівлі, а також найбільш ефективний теплообмін, що гарантує комфортну температуру в квартирах протягом усього року.

Майбутнім мешканцям ЖК «Медісон Гарденс» доступна сучасна дворівнева прибудинкова територія з дитячими та спортивними майданчиками. Кафе й ресторани, об'єкти міської соціальної інфраструктури розташовані поблизу житлового комплексу, у тому числі є торговельні центри. На нижньому рівні прибудинкової території буде простора паркувальна зона. Таке рішення гарантує збереження автотранспортних засобів мешканців, забезпечить просторий безпечний двір з місцем для прогулянок і відпочинку.

До продажу пропонують різноманітний асортимент одно-, дво- і трикімнатних квартир, а також багаторівневе житло із власними відкритими терасами. На перших поверхах будинків розміститься комерційна нерухомість.

Забудовник пропонує інвесторам вигідні умови придбання квартир, а також комфортні умови у разі купівлі на виплат.

Будівництво ЖК «Медісон Гарденс» здійснюється відповідно до норм і вимог чинного законодавства. 

 

Вас також може зацікавити:

Що було з ринком нерухомості Києва в 2018

ТОП-5 способів оплати за житло у новобудові

Ініційоване обговорення нового законопроекту про захист прав інвесторів

ЖК Містечко Козацьке влаштувало справжнє свято для діточок у День козацтва

У ЖК HydroPark DeLuxe відкрився інноваційний відділ продажу

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.