У Львові відкрили IT House 13/03/2018

До списку новин
У Львові відкрили IT House

Співтовариство львівських айтішників разом з великими регіональними представництвами IT-компаній успішно завершило незвичайний проект. Разом з місцевими органами самоврядування і влади був розроблений IT-будинок по вулиці Студинського. Головна особливість цієї новобудови – всі квартири продавалися за собівартістю без націнки.

Як повідомляє прес-служба міської ради, зведення будівлі почалося восени 2015 року. Проект реалізували за рахунок кооперативної участі кожного покупця. Інвестор вносив частину оплати під час будівництва. Загалом на будову витратили більше року.

Будинок нараховує всього 10 поверхів і 72 квартири з балконами, які можна використовувати для відпочинку або облаштування робочої зони. У будівлі є серверна кімната, дитяча з можливістю залишити маля на кілька годин і паркування для велосипедів. Активні молоді люди можуть скористатися мітинг-румом. Також усім мешканцям відкрита тераса на даху. Квартири підключені до високошвидкісного інтернету з бездротовим покриттям. Ще планом передбачається перехід на альтернативну енергію, але поки будівлю підживлюють традиційні джерела.

Біля новобудови передбачені стандартні об'єкти інфраструктури. Буде побудований дитячий майданчик, лаунж-зона, встановлені спортивні тренажери. На даху IT House розкинеться великий майданчик для відпочинку на свіжому повітрі, а частина простору займуть сонячні колектори. Більше половини енергії для нагрівання води будинок отримує за рахунок енергії сонця.

Серед особливостей проекту – унікальний мікроклімат всередині будинку і добросусідські відносини між мешканцями. Більшість із них зайнята в IT-сфері, мають схожі інтереси та легко уживаються один з одним.

 

Вас також може зацікавити:

13-15 квітня на Арені Львів, відбудеться Форум Новобудов та Інвестицій

Україна на порозі електронної системи оцінки нерухомості

За 12 місяців програма надання «теплих кредитів» виросла на чверть

Деталі програми пільгового кредитування молоді

На якому етапі будівництва краще купувати квартиру

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.