ТОП новобудов Києва, які здадуть у 2020 році 28/04/2020

До списку новин
ТОП новобудов Києва, які здадуть у 2020 році

Попри карантин та економічний спад, девелопери столиці будівництво не припиняють. Поки ніхто із забудовників не поскаржився на труднощі в процесі зведення об'єктів у Києві. Щоправда, на деяких майданчиках будівництво сповільнилося на 15-25%, але загальний темп залишається дуже високим.

Цьому є кілька простих пояснень. По-перше, ніхто не прагне витрачати час та гроші в період зупинки роботи. По-друге, деякі технологічні будівельні процеси неможливо зупинити без зміни характеристик житла. Будь-яка зупинка може знизити якість готових квартир. По-третє, попит на квадратні метри з боку киян та покупців із регіонів залишається дуже високим. Ті, хто відкладав покупку на наступний рік, тепер серйозно замислюються щодо придбання квартири вже влітку або восени.

Ми зібрали ТОП новобудов класу економ та комфорт, які планують здати вже у 2020 році. Більша частина квадратних метрів у цих будинках усе ще не розпродана. Такі проекти – відмінний шанс вкласти гроші в нерухомість на порозі глобальної економічної рецесії.

Дитячий садок в 140 метрах від комплексу

450 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Перший, другий та третій будинок планують здати вже наприкінці цього року. Проект поруч із зеленою гілкою метро відрізняється близьким розташуванням підземки та загальною транспортною доступністю. Якщо відкинути не дуже гарний вид із вікон на жваву трасу та загальний рівень шуму, тут буде цілком комфортно навіть молодій родині з декількома дітьми.

Нерухомість привертає увагу низькою вартістю квадратного метра, загальною якістю будівництва, внутрішнім наповненням. Усього буде побудовано не більше 500 квартир площею до 95 квадратних метрів. Житло передається покупцю без оздоблення, з підведеними комунікаціями та встановленими металопластиковими вікнами. Тут передбачено 2 види опалення (автономне та централізоване), утеплені зовнішні стіни з газоблока, закрита територія, асфальтований майданчик. Планування майбутнього житла також відрізняються. Тут передбачені варіанти з компактними коридорами, великими кухнями та спальнями. Навіть однокімнатні квартири порадують вдалими планувальними рішеннями.

У забудовника все добре з документами та фінансуванням. Ніяких підстав для повної зупинки або заморозок будівництва немає.

Дитячий садок 880 метрах від комплексу

270 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Цілодобова охорона території та відеонагляд

 

ЖК Welcome Home на Стеценка – цілий мікрорайон із власними великими подвір’ями, дитячими та спортивними майданчиками. Житло класу економ частково побудоване та введене в експлуатацію. Наступна велика черга намічена на весь 2020 рік. У планах у забудовника закінчити відразу п'ять будинків до зимових свят.

Нерухомість представлена варіантами з однією та двома кімнатами на вигідних умовах. Девелопер пропонує розстрочку з невеликим першим внеском, а також співпрацює з кращими банками. Купити житло в цьому комплексі можна із зафіксованим курсом гривні щодо долара.

Головна особливість міні-кварталу – близьке розташування торговельно-розважального центру, будівельного гіпермаркету, зупинок громадського транспорту. Постійно їздити до центру Києва немає ніякої необхідності. Усі покупки можна зробити в одному місці. Крім того, поблизу є пошта, банк, аптеки, кінотеатр, магазини спортивного та повсякденного одягу, кафе швидкого харчування та ін.

Цей проект підійде тим, хто має особистий автомобіль. Дорога до метро «Академмістечко» займає на авто приблизно 15 хвилин.

Дитячий садок в 110 метрах від комплексу

300 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Проект вигідно виділяється на фоні інших відмінним місцерозташуванням. Поруч із нерухомістю перебуває новий жвавий мікрорайон Комфорт Таун зі своєю інфраструктурою. Крім того, інвестори ЖК по вул. Каунаська отримають і свої об'єкти на території. Забудовник обіцяє після введення будівлі в експлуатацію побудувати тут магазини та ін.

Проектом передбачено будівництво всього одного будинку, який планують завершити вже в третьому кварталі цього року. Новобудова за монолітно-каркасною технологією включає кілька швидкісних та безшумних ліфтів. Також передбачений підземний паркінг із встаткуванням для швидкого гасіння вогню та видалення диму.

На кожному поверсі передбачено по 8 квартир із відмінним плануванням. Зокрема, інвесторам сподобається реально великі однокімнатні варіанти площею 55 квадратних метрів. Водночас розміри двокімнатних об'єктів також хороші та становлять цілих 80 «квадратів». Трикімнатні об'єкти мають площу 113 кв. м.

Дитячий садок та школа на території комплексу

600 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

ЖК Еврика – це комбінація панельного житла та класичних будинків за монолітно-каркасною технологією. Варіанти економ представлені за доступною ціною з підведеними комунікаціями та готовими санвузлами. Квадратні метри в цьому проекті можна купити без оздоблення або із уже виконаним ремонтом.

Забудовник планує вводити будівлі в експлуатацію в кілька етапів протягом усього 2020 року. Усього згідно з генеральним планом на просторому майданчику з'явиться 30 будинків до 24 поверхів кожний.

Новобудови будуть цікаві тим, хто не має занадто великої суми. Підсумкова вартість квартири залежить від наповнення, планування, кількості кімнат. При наявності 1 млн гривень можна розглядати покупку гарної двокімнатної квартири. Це непогане вкладення грошей, особливо з огляду на близьке розташування станції метро, зупинок громадського транспорту та інфраструктури.

Ми рекомендуємо зв'язатися з відділом продажу девелопера, щоб точно дізнатися щодо доступного житлового фонду.

Дитячий садок в 240 метрах від комплексу

320 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Цілодобова охорона території та відеонагляд

 

Проект розташований у Святошинському районі практично на виїзді з мікрорайону Берковець поруч із ТРЦ Лавіна Мол. Тут є все необхідне для комфортного життя. Відкритий сімейний центр розваг, кінотеатр, Ашан, Нова Пошта, магазини одягу та електроніки. Дістатися центру можна навіть без машини. Крім того, поруч є величезна зелена зона із сосновими деревами. Взимку недалеко від квартири можна кататися на санках, а в теплі місяці в лісі можна влаштовувати пікніки або кататися на велосипедах.

ЖК Lalaland дуже нагадує ЖК Welcome Home на Стеценка, але розташований на меншій території. Поки нерухомість не оточена іншими новобудовами, але район активно забудовується, тому через пару років тут з'являться й інші будинки. Житло класу економ зводиться з якісних залізобетонних панелей та утеплюється. Передбачено автономне опалення, розведення комунікацій, ремонт на сходових клітках.

Ще поруч із нерухомістю є дитячий садок, планується побудувати центр раннього розвитку та велику школу. Цілком можливо, що через 3-4 роки вартість квадратного метра тут зросте мінімум на 50%.

Дитячий садок в 190 метрах від комплексу

540 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Виноградар та Подільський район зараз переживають справжній бум будівництва. Інтерес до цієї частини міста з боку інвесторів збільшується через майбутнє продовження зеленої гілки метро. Протягом декількох років міські влада збирається відкрити кілька нових станцій та поліпшити транспортне сполучення.

З огляду на цей факт, ЖК V квартал (П'ятий квартал) виглядає дуже цікавим для покупців. Нерухомість класу економ уже побудована та введена в експлуатацію, але поки не підключена до основних комунікацій. Забудовник обіцяє закінчити всі роботи вже у 2020 році, і тоді інвестори зможуть приступити до ремонту.

Зараз будівельна компанія Perfect Group пропонує квартири з однією та двома кімнатами площею до 90 квадратних метрів. Є варіанти з великими терасами або стандартні об'єкти з 2 спальнями та просторими кухнями.

Житло виконане з газоблока та утеплене. Передбачені металопластикові вікна та надійні вхідні двері. Девелопер обіцяє облаштувати компактну прибудинкову територію та вже зараз виконав якісний ремонт у під'їздах.

 

Вас також може зацікавити:

Забудова передмістя: перелік нових ЖК, де незабаром почнуть продаж квартир

Елітна нерухомість Києва

Новобудови в малонаселених мікрорайонах Києва

Рейтинг найбільших забудовників Києва

Екологічні тренди в новобудовах 2020 року

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.