Забудова передмістя: перелік нових ЖК, де незабаром почнуть продаж квартир 28/02/2020

До списку новин
Забудова передмістя: перелік нових ЖК, де незабаром почнуть продаж квартир

Столиця та передмістя активно розбудовуються. От чому з кожним роком з'являється все більше цікавих та перспективних проектів житлових комплексів. У цій статті представляємо список із 6 ЖК, у яких скоро відкриються відділи продажу. Якщо ви цікавитесь метрами в передмісті, обов'язково читайте далі. Авжеж, тут представлені далеко не всі проекти новобудов. Для статті обрані тільки найцікавіші комплекси.

Новий будівельний об'єкт перебуває всього в 17 км від Святошинського району, тому сюди буде легко дістатися машиною або громадським транспортом. Комплекс у смт Гостомель зводять у пров. Варшавському за цегельною технологією. У якості основних матеріалів для новобудови виступає цегла та керамоблок, а стіни утеплюються шаром мінеральної вати.

Дитячий садок та школа на території комплексу

1 кілометр до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

У планах девелопера побудувати 23 будинки з 4 поверхами кожний. Водночас у кожну будівлю підключать індивідуальну систему опалення, поруч облаштують гостьовий паркінг та підведуть необхідні комунікації. Оскільки новобудови перебувають на краю селища, забудовник планує створити на території власну інфраструктуру. Тут повинні з'явитися зони для відпочинку та прогулянок дорослих, зелені зони, дитячі та ігрові майданчики.

Хоча в ЖК «Найкращий квартал» вдале розташування та гарна транспортна розв'язка поблизу, без власного авто мешканцям не обійтися.

Дитячий садок в 700 метрах від комплексу

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Затишна зона відпочинку на території

Цілодобова охорона та відеонагляд

Зона барбекю на території комплексу

 

Цей об'єкт перебуває всього в декількох кілометрах від межі Києва з боку Деснянського району. До переваг новобудови варто віднести оточення зеленими масивами, сучасну архітектурну композицію та впоряджену територію. Девелопер обрав для проекту стиль північно-європейських будиночків та підтримує концепцію в об’єктах навколо. Облаштування закритого подвір’я, зон відпочинку та спортивних майданчиків виконане у європейському стилі.

Для паркування автомобілів у комплексі з'явиться наземний паркінг. Також до будівель підведуть автономну систему опалення, централізоване водопостачання, каналізацію та електрику. Квартири в ЖК будуть здаватися в експлуатацію з чорновим оздобленням. Оголошена ціна 1 м2 починається з 12 300 грн. На вибір інвесторів представлені об'єкти з 1 та 2 кімнатами, а також дворівневе житло розміром до 114 м2.

Оскільки новобудова теж стоїть на відстані від інфраструктури, тут з'являться власні об'єкти соціально-побутового призначення. Це спростить життя власникам та дозволить їм заощаджувати вільний час.

Дитячий садок в 210 метрах від комплексу

350 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

Житловий комплекс розташовується на другій лінії забудови від траси E373, тому звідси буде легко діставатися Києва. Новобудова за вул. Вишнева, 17 передбачає будівництво 6 багатоповерхівок за моно-каркасною технологією. Основним матеріалом виступає довговічний та стійкий до навантажень газоблок. Водночас зовнішні стіни утеплюються мінеральною ватою.

Оскільки до будівель підводиться індивідуальна система опалення, власники зможуть регулювати температуру повітря у квартирі та заощаджувати на послугах. Додатково двоконтурний котел забезпечить цілодобовий доступ до гарячої води. Інші комунікації в ЖК – централізовані.

У кроковій доступності від «Аврора Хол» перебуває ТРЦ, фітнес-клуб, дитсадок, кафе, парки та поліклініки. На території самого комплексу з'явиться гостьовий паркінг, зона для прогулянок та зелені газони.

  • ЖК Vilne (с. Білогородка, клас поки що не оголошений)

1.68 кілометрів до дитячого садка

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

 

Проект пропонує інвесторам забудову змішаного типу. На території житлового об'єкта з'являться будинки з 3 та 5 поверхами, а також варіанти до 10 поверхів. Увагу покупців Viline привертає нетривіальною архітектурною композицією та майбутнім облаштуванням подвір’я.

Будівельна компанія обрала для ЖК комбінацію стилів модерн та мінімалізм. Додатково навколо багатоквартирних будівель планують створити еко-парк, побудувати амбулаторію, дитячий садок, школу та громадський центр. Якщо плани девелопера втіляться в реальність, то в Білогородці на площі в 114 га з'явиться повноцінний комплекс із концепцією «місто в місті».

У даний момент об'єктом передбачено зведення 20+ кварталів, орієнтованих на максимальний комфорт мешканців. За попередньою оцінкою в комплексі з'явиться 10 000 квартир із підведеними комунікаціями та продуманими плануваннями. Для паркування авто в ЖК повинен з'явитися підземний, наземний та гостьовий паркінг. Вартість 1 м2 поки не оголошена.

Дитячий садок в 120 метрах від комплексу

390 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Дана новобудова передбачає будівництво 4 багатоповерхових будинків у новому мікрорайоні Бучі. У будинків згідно з планом буде 9 поверхів, а також утеплені мінеральною ватою зовнішні стіни. Попередньо адресу житлового комплексу прив'яжуть до вул. Бориса Гмирі, що в кроковій доступності від зупинок та інших об'єктів інфраструктури. Додатково перші поверхи проекту віддадуть під комерційну нерухомість. Тут з'являться офіси, магазини та ін.

Забудовник Bucha City орієнтується на компактне житло з 1 та 2 кімнатами. Площа квартир варіюється від 37 до 64 м2. Всередину кожної багатоповерхівки підведуть систему автономного опалення та централізовані комунікації. А здаватися запропоновані варіанти будуть із чорновим оздобленням. Оголошена ціна 1 м2 жилплощі починається з 10 800 грн.

Додаткові переваги – відкритий двір, підземний паркінг та впоряджена територія.

Дитячий садок в 70 метрах від комплексу

540 метрів до супермаркету

30 метрів до автобусної зупинки

 

 

 

 

Новий проект передбачає будівництво 3 цегельних будинків із 9 поверхами на вул. Б. Хмельницького, 72б. За своєю концепцією житловий комплекс у Боярці буде мало відрізнятися від інших об'єктів девелопера «Вишнева Оселя». Для оздоблення фасадів забудовник використовує контрастні матеріали в натуральній колірній гамі, металеві бильця на балконах та широкі склопакети на вікнах.

Відкриті балкони багатоповерхівок відкривають відмінний краєвид на парк ім. Т. Г. Шевченко та прибудинкову територію. Також у кроковій доступності розташований стадіон, дитячі атракціони, кафе, зупинки та магазини.

На жаль, інших подробиць щодо ЖК не презентовано. Будівельна компанія не надала інформацію щодо планування, кількості кімнат. Також ходять чутки, що будівництво можуть не почати через протести місцевих.

 

Вас також може зацікавити:

Список 5 кращих «зелених» житлових комплексів у Києві

Обзор 5 столичных новостроек с просторными террасами

ТОП-5 висотних ЖК у Києві

ЖК у Києві поблизу нових станцій метро

Ринок нерухомості у 2020 році: на що сподіватися забудовникам та інвесторам

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.