ТОП-5 висотних ЖК у Києві 07/02/2020

До списку новин
ТОП-5 висотних ЖК у Києві

Мегаполіси та хмарочоси стали нерозривними речами. І чим більше місто, тем вище багатоповерхівки. Кияни по-різному реагують на цей тип житла. Комусь хочеться жити ближче до хмар та насолоджуватися панорамними краєвидами столиці. Тим паче, що на верхніх поверхах менше бруду, гомону та шкідливих вихлопних газів від автомобілів. А хтось з інвесторів вважає подібні житлові комплекси незатишними, знеособленими та призначеними винятково під офіси.

У сьогоднішній статті ми не будемо розглядати плюси та мінуси хмарочосів або тези інвесторів. Натомість наша команда підібрала ТОП-5 висотних київських будинків у різних цінових категоріях. Представлені нижче ЖК викликають підвищений інтерес із боку інвесторів, включають понад 30 поверхів та мають усе необхідне для комфортного проживання. На жаль, поки що столичні девелопери не зводять житлові будівлі вище 40 поверхів. Хоча якщо попит покупців продовжить зростати, подібні об'єкти неодмінно з'являться.

ЖК Jack House (31 поверх, Печерський район, еліт клас)

Дитячий садок в 170 метрах від комплексу

170 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Власний фітнес-клуб та басейн

Затишна зона відпочинку на території

 

У даний момент це один із найвищих хмарочосів Києва. Хоча фактично тут налічується тільки 31 поверх, але з урахуванням експлуатованого даху, підземного паркінгу та комерційної нерухомості тут буде цілих 38 поверхів. Вище цього будинку в столиці поки тільки бізнес-центр Sky Towers. В останнього об'єкта цілих 47 поверхів.

Однією з головних переваг Jack House вважається розташування практично в серці мегаполіса. У кроковій доступності від багатоповерхівки перебуває станція метро «Кловська», ботанічний сад, парки, історичні визначні пам'ятки, пам'ятники архітектури та музеї. Водночас на території комплексу передбачили: лаунж-зону тільки для власників нерухомості, SPA-центр, відкритий басейн, фітнес-клуб та інші об'єкти соціально-побутового призначення.

Подвір’я ЖК закрите для сторонніх, а багаторівневий підземний паркінг підійде для великої кількості машин. Житлові об'єкти підключаються до центральних комунікацій, утеплені та продаються без будь-якого оздоблення. Раніше в продажу від девелопера були варіанти з 1, 2 та 3 кімнатами. Зараз інформацію щодо доступних на первинному ринку квартир необхідно уточнювати у відділі продажу девелопера.

ЖК «Метрополіс» (34 поверхи, Голосіївський район, комфорт клас, від 24 200 грн за 1 м2)

Приватний дитячий садок на території

300 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Будівельним планом передбачене зведення 4 багатоквартирних будівель. Причому одна частина з них отримає лише 10 поверхів, а в іншої буде цілих 34. До переваг масштабного проекту крім поверховості належить вдале розташування. Новий об'єкт з'явиться недалеко від зручної транспортної розв'язки, метро, іподрому, парку та інших об'єктів соціально-побутового призначення.

Усього в комплексі налічується понад 2 000 квартир, буде закрита територія, підземне паркування та власна інфраструктура. У подвір’ї з'являться ігрові майданчики, власний парк, приватний дитсадок, магазини, кафе, зони зі спортивними тренажерами та зал для фітнесу. Ще в кроковій доступності перебувають загальноосвітні школи, лікарні, аптеки, бари та ресторани.

На вибір інвесторів у «Метрополіс» представлені житлові об'єкти з одним та двома рівнями. Площа квартир становить від 43 до 203 метрів квадратних, а кількість кімнат – від 1 до 4. Жилплоща передається як у стані під ремонт, так і з уже виконаними чистовими роботами.

Першу будівлю повинні здати в експлуатацію вже у 2020 році. Фінальна стадія будівництва намічена на 2023 рік.

ЖК Victory V (34 поверхи, Шевченківський район, бізнес клас, від 33 600 грн за 1 м2)

Дитячий садок в 150 метрах від комплексу

60 метрів до супермаркету

Надземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Ще один унікальний проект у центральній частині Києва. Власникам нерухомості тут буде доступна розвинена інфраструктура. Тільки мешканці зможуть скористатися спеціально обладнаним ігровим майданчиком для малят, а також кардіо- або спортивними тренажерами.

Подвір’я комплексу відкрите для всіх охочих, однак, всередину можуть потрапити тільки власники житлових об'єктів. Ще одним плюсом є те, що інвестори можуть вибрати варіанти з просторою терасою. В останні 5 років кияни віддають перевагу будинкам саме з відкритими терасами, де можна облаштувати лаунж-зону або комфортний куточок для затишного відпочинку. На відміну від відкритих балконів тут набагато більше місця, можна проводити сімейні вечері та вечірки в компанії друзів. З урахуванням мальовничого краєвиду Києва гості проведуть незабутній вечір та зможуть насолодитися вогнями великого міста.

Будівля зводиться між 2 дуже жвавими магістралями. Саме з цієї причини краще вибирати квартири якнайвище, інакше пил, бруд та гомін із вулиці будуть заважати.

Раніше забудовник пропонував покупцям однорівневе та дворівневе житло площею від 45 до 192 м2. До лютого 2020 року в продажу залишилися тільки просторі дворівневі квартири.

ЖК Taryan Towers (35 поверхів, Печерський район, еліт клас, від 60 000 грн за 1 м2)

Дитячий садок в 120 метрах від комплексу

430 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Нашумілий проект передбачає будівництво 3 хмарочосів по 35 поверхів. Причому дах кожного багатоповерхового будинку є експлуатованим та на ньому з'явиться власна концептуальна зона. Так, на одній із будівель відкриють ресторан з авторською кухнею. На іншій облаштують зимовий сад, парк та штучне озеро. А на даху третього хмарочоса з'явиться музей майбутнього, який оформлять у футуристичному дизайні.

Особливість Taryan Tower полягає в нестандартній формі фасаду: стіни веж отримають овальну та криволінійну форму, а також просторі балкони. Над архітектурною композицією елітного комплексу працював британський архітектор Джон Доуз. Він надихався сучасними хмарочосами Дубая, Сінгапуру та Лондона.

Для зручності будівлі з'єднуються один з одним скляними мостами. А в стилобатній частини хмарочосів з'являться комерційна нерухомість та об'єкти соціально-побутового напрямку. Для шанувальників екзотики на даху стилобату девелопер встановить відкритий басейн.

Подвір’я новобудови буде закрите для сторонніх та в периметрі встановлять сучасне відеоспостереження. Для паркування транспорту на території передбачили просторий підземний паркінг. Ще одна перевага – покупець самостійно вибирає варіант оздоблення. На вибір клієнтів представлені квартири з голими стінами, у стані під ремонт та з першокласними ремонтними роботами. Площа об'єктів становить 62-128 м2.

ЖК Manhattan City (36 поверхів, Солом'янський район, бізнес клас, від 33 300 грн за 1 м2)

Дитячий садок в 360 метрах від комплексу

420 метрів до супермаркету

Надземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Так склалось, що багато проектів хмарочосів у нашому ТОПі поєднують між собою 2-3 багатоповерхівки. Комплекс Manhattan City передбачає зведення 3 будинків, у яких єдиний стилобат на 5 поверхів. За задумом девелопера, тут з'являться: фуд корт, надземне паркування, басейн та спортивний клуб, парк та розважальний центр для мешканців із дітьми.

Забудовник вирішив закрити подвір’я ЖК для сторонніх та встановити сучасні охоронні системи на прибудинковій території. Ніяких додаткових заходів безпеки будівельною компанією не передбачено.

До переваг квартир в Manhattan City необхідно віднести те, що тут будуть високі стелі на 3 метри. Завдяки такому рішенню житлові об'єкти ідеально підходять для оформлення в стилі лофт, хай-тек або контемпорарі. Оскільки в будівель буде нестандартна архітектурна композиція зі зрізаними по діагоналі стінами, це теж можна вдало обіграти в інтер'єрі. На вибір інвесторів представлені варіанти з 1, 2 і 3 кімнатами площею 52-122 м2. Продаються квартири тільки без оздоблення.

Перебуває ЖК у жвавому районі з гарною транспортною розв'язкою. До найближчої зупинки громадського транспорту менш ніж 100 метрів, до метро – усього 900 метрів, а до навчальних установ не більш ніж 300 метрів.

 

Вас також може зацікавити:

Кращі елітні новобудови Печерського району

ТОП-5 кращих проектів Оболонського району

Список 5 кращих «зелених» житлових комплексів у Києві

ТОП-5 київських новобудов із просторими терасами

На якому поверсі краще жити

 

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.