Список 5 кращих «зелених» житлових комплексів у Києві 31/01/2020

До списку новин
Список 5 кращих «зелених» житлових комплексів у Києві

Багато мешканців мегаполісів мріють бути ближче до природи та перебратися туди, де багато зелені, водойм та парків. Кам'яні джунглі та постійні потоки людей дуже втомлюють. А надмірна завантаженість доріг не кращим чином впливає на чистоту повітря.

Однак не всі кияни в курсі, що столиця України є одним із найзеленіших європейських міст. Тут величезна кількість парків, скверів та зелених насаджень, є широка річка Дніпро, а ще кілька озер, заток та ін. Завдяки цьому в Києві сприятлива атмосфера для життя, тому зовсім не обов'язково переїжджати в передмістя або глухе село. Адже там однаково будуть машини, інші люди та виробництва, хіба що в меншій кількості.

Парки

У сьогоднішній статті наша команда зібрала ТОП-5 житлових комплексів, які розташовані в найзеленіших куточках столиці в різних цінових категоріях. Можливо, саме цей матеріал дозволить обрати ідеальну нерухомість для сімейного проживання.

Чому люди так прагнуть жити біля лісопаркових зон або парків?

  • Мальовничий краєвид із вікна відволікає від повсякденної метушні;
  • З'являється більше можливостей для активного відпочинку, занять спортом та неспішних прогулянок;
  • Близькість зелені позитивно впливає на стан психіки та тіла;
  • Свіже повітря прискорює мозкову активність;
  • Через велику кількість дерев та рослин навколо в людини знижується рівень стресу;
  • Зміцнюється імунітет та поліпшується настрій.

Житловий комплекс «Теремки» (Голосіївський район, комфорт клас, ціна за 1 м2 від 16 500 грн)

Дитячий садок на території комплексу

410 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

 

Цей ЖК розташований поруч з одним із найкрасивіших столичних парків – «Феофанія». Тут є мотузковий парк, невелике озеро та велика кількість прогулянкових алей. Кияни недооцінюють локацію через те, що вона перебуває далеченько від центру. Однак саме в цьому полягає головна перевага життя в даному мікрорайоні. Тут немає величезного натовпу людей та менше шуму, проте поруч відмінно розвинена інфраструктура. Крім того, поблизу комплексу «Теремки» розташований найбільший у мегаполісі Голосіївський парк, так що повітря навколо чисте та свіже.

До переваг самої новобудови належить закрите подвір’я із цілодобовим відеоспостереженням, наявність гостьового та підземного паркінгу, а ще упоряджена прибудинкова територія. Тут з'явиться футбольне поле, зона відпочинку для дорослих та дітей, власний дитсадок та інші важливі об'єкти. На вибір інвесторів девелопер пропонує житло площею 36-83 м2 з однією, двома та трьома кімнатами.

Житловий комплекс Edelweiss House (Печерський район, бізнес клас, ціна за 1 м2 від 31 200 грн)

Дитячий садок в 140 метрах від комплексу

1.2 кілометри до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

Багатоповерховий проект розташований поблизу найкрасивішого в столиці Ботанічного саду імені М.М. Гришка. Саме тут зібрані колекції рослин з усієї нашої країни, дерева з Алтаю та обладнані стильні тематичні локації. На території ботсаду є японський, корейський та тибетський сад, розарій, альпійський куточок, сад магнолій та багато чого іншого. Ось чому власники нерухомості в Edelweiss House зможуть цілий рік прогулюватися між зелені, по черзі насолоджуючись пахощами плодових дерев, сезонних квітів та безкрайніми газонами.

За задумом девелопера, на території з'явиться 2 будинки з 23 поверхами кожен. У них буде панорамне заскління, так що з будь-якого поверху відкривається мальовничий вид на околиці. Мешканці зможуть прокидатися та засинати, спостерігаючи дивну картину Дніпра, ботанічного саду та стильних будівель поблизу.

Будівлі перебувають у 3-5 хвилинах їзди на машині від станції метро «Видубичі» і в кроковій доступності від багатьох об'єктів інфраструктури. Поруч є спортклуб, дитсадок, лікарня, магазини та інше. Водночас кожна квартира ЖК оснащена системою smart-house. Так простіше стежити за технікою, електрикою, опаленням та іншими комунікаціями.

Житловий комплекс «Місто Квітів. Парковий квартал» (Подільський район, комфорт клас, ціна за 1 м2 від 18 600 грн)

Дитячий садок в 210 метрах від комплексу

440 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Цей багатоквартирний об'єкт стоїть недалеко від парку «Дубки» та Сирецького дендрологічного парку. Так власники квартир у «Парковому кварталі» отримують у 2 рази більше можливостей для неспішних прогулянок, зможуть активніше проводити вихідні та насолоджуватися чудовим краєвидом із вікна.

До плюсів ЖК нележить близькість автобусних зупинок, станції метро, кав'ярень, АЗС, магазинів та торгівельних центрів. Ще в кроковій доступності від комплексу є навчальні установи, водойми та навіть бювет. Можна не залишати мікрорайон, щоб відпочити із друзями або родиною, виконати повсякденні справи та зробити покупки.

Забудовник пропонує інвесторам величезний вибір житлових об'єктів. У продажу є квартири з одним та двома рівнями площею 41-91 м2. На закритій прибудинковій території ще з'явиться комерційна нерухомість, наземний та гостьовий паркінг, спортивні та ігрові зони. Ще тут реалізують велодоріжки, прогулянкові алеї, лаунж-зони для дорослих та дітей.

Житловий комплекс Dibrova Park (Подільський район, комфорт клас, ціна 1 м2 від 15 950 грн)

Дитячий садок в 280 метрах від комплексу

Супермаркет на території комплексу

Надземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Масштабний проект передбачає будівництво 10 будівель з 23 та 26 поверхами, які перебувають недалеко від Сирецького гаю та Сирецького дендрологічного парку. Також звідси на машині або громадському транспорті легко доїхати до парку «Дубки». І хоч перераховані зелені насадження не відрізняються масштабністю, забудовник планує самостійно озеленити територію та стильно облаштувати двір. Передбачається, що тут з'являться дерева, чагарники, газони та клумби.

Крім близького розташування зелених насаджень Dibrova Park привертає увагу покупців іншими перевагами. У ЖК невисока ціна квадратних метрів у порівнянні з аналогічними столичними новобудовами, передбачений надземний паркінг, є квартири площею до 185 м2 з двома рівнями та добре розвинена інфраструктура поблизу.

У кроковій доступності перебувають дитячі садки, школи, стадіон, поштові та банківські відділення, магазини, супермаркети, зупинки транспорту та кафе. Ще недалеко є сквери, невеликі тематичні парки та зони відпочинку.

Житловий комплекс «Кирилівський Гай» (Шевченківський район, комфорт клас, ціна 1 м2 від 27 000 грн)

Дитячий садок на території комплексу

540 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Ще один масштабний проект зводять на межі парку-пам'ятника садово-паркового мистецтва «Кирилівський гай». Він із трьох сторін оточений зеленню. Це ідеальне розташування для тих, кому не до вподоби міська метушня та хочеться бачити з вікна дерева замість хмарочосів. Тут завжди панує спокій, цілий рік свіже та чисте повітря, а ще комфортні умови для проживання.

У парі хвилин ходьби від ЖК знаходиться великий медцентр, дитячі садки та ігровий майданчик, спортмайданчик та поле для футболу, зупинки автобусів, банки, школи та навіть інститут. Також поблизу розташувалися магазини, кафе, парки архітектури та культури. Власникам квартир в одному із 6 будівель «Кирилівського Гаю» точно не буде нудно.

Крім того, у кожному житловому об'єкті встановлена система CLAP, що перетворює звичайний будинок у «розумний». Ще з плюсів новобудови необхідно виділити наявність дворівневого підземного паркінгу, гостьового паркування, прогулянкових та велодоріжок. За задумом девелопера, тут повинен з'явитися власний дитячий садок, спортивні зони, ігрові майданчики для малят та лаунж для дорослих. Мешканці зможуть проводити більше часу на вулиці та їм навіть не доведеться залишати межі ЖК.

 

Вас також може зацікавити:

ТОП-5 київських новобудов із просторими терасами

Як вибрати ідеальну квартиру: практичні поради для родин з дітьми

Інфраструктура в новобудові: на що звернути увагу

Експлуатована покрівля: на даху новобудов Києва (кафе, лаунж, парки)

ТОП-6 ЖК у Києві із кращою інфраструктурою для дітей

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.