Інфраструктура в новобудові: на що звернути увагу 24/04/2019

До списку новин
Інфраструктура в новобудові: на що звернути увагу

Інвестори ретельно підбирають нерухомість і враховують безліч факторів при виборі житла. Один з головних принципів – це зручність для життя і наявність необхідної інфраструктури. Щоб підібрати гарний варіант, необхідно уважно придивитися до наступних аспектів.

Соціальні і побутові об'єкти поруч із новобудовою. Перед інвестуванням у будівництво нового будинку потрібно вивчити транспортну доступність району та наявність соціальної інфраструктури. У першу чергу оцінюють час поїздки до найближчої станції метро. Оптимально дорога не повинна займати більше 20 хвилин на особистому авто. Також враховується наявність рядом шкіл, садків, медичних центрів, спортивних клубів, салонів краси. Варто брати до уваги не тільки наявність самого об'єкта інфраструктури. Потрібно обов'язково довідатися чи є місце в садку, скільки потрібно заплатити за прийом до приватного садка, уточнити вартість медичних послуг у найближчій приватній клініці.

Внутрішня інфраструктура. Сюди відноситься прибудинкова територія і ряд об'єктів, які розташовані в п'яти хвилинах ходьби від свого під'їзду. Наприклад, це можуть бути дитячі і спортивні майданчики, міні-стадіони під різні види командних ігор (футбол, волейбол, баскетбол), зелені зони, прогулянкові алеї. Крім того, більшість житлових комплексів мають по кілька магазинів на території, пекарні, бари і кафе. Знову ж необхідно дізнатися вартість основної продукції.

Інфраструктура для автомобілістів. З під'їзними дорогами і освітленням у нічний час доби у забудовників проблем не виникає. Але з місцем для зберігання автотранспорту часом буває дуже важко. Особливо це стосується багатоквартирних новобудов класу економ. Будівельні компанії реалізують підземні паркінги, наземні стоянки і гостьове паркування. У більшості випадків місце слід купувати окремо, але бувають і виключення. Саме тому варто уточнити ці моменти заздалегідь.

 

Вас також може зацікавити:

Інвестиції у нерухомість

Як вибрати підходящий момент для придбання квартири

Переваги і недоліки життя у центрі міста

Як вибрати ідеальну квартиру: практичні поради для родин з дітьми

Можливі ризики при інвестуванні в новобудову

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.