ТОП-6 ЖК у Києві із кращою інфраструктурою для дітей 30/09/2019

До списку новин
ТОП-6 ЖК у Києві із кращою інфраструктурою для дітей

У мегаполісі родинам з дітьми відкриваються неймовірні можливості для отримання освіти, спортивного розвитку, розваг. Оскільки у Києві величезна кількість державних і приватних установ, шкіл і дитсадків з поглибленим вивчанням мов, спортивних і творчих кружків, для дитини будь-якого віку знайдеться заняття. Але є одна проблема.

Через величезні відстані люди змушені витрачати занадто багато часу на те, щоб дістатися до крапки призначення. У сьогоднішній статті ми зібрали ТОП-6 об'єктів із вдалим розташуванням та інфраструктурою, продуманої спеціально для дітей.

Дитячий садок в 100 метрах від комплексу

360 метрів до супермаркету

Розташування в самому центрі міста

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Стильна новобудова привертає увагу покупців за рахунок незвичайного фасаду будинку. Оздоблення червоною цеглою і білі колони дають чітку відсилку до стародавніх нью-йоркських будинків. А наявність підзарядок для електрокарів, лаунж-зони з еко-оздобленням та мінімалістичні дерев'яні елементи у дворі тільки підкріплюють перше враження.

При швидкому погляді житловий комплекс видається пристановищем холостяків і прогресивних молодих пар, а не ідеальним місцем для родини. Але у реальності в концепт-будинку одне із кращих розташувань у місті. Поруч із новим будинком є майданчики для настільного тенісу, є спецшкола з поглибленим вивчанням іноземних мов, гімназії, кілька дитячих садків, бульвар зі скульптурами і численними ігровими майданчиками.

Дитячий садок в 70 метрах від комплексу

50 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

 

Багатоповерховий будинок розташований недалеко від Голосіївського парку, тому в окрузі більш приємна атмосфера для життя. Також мікрорайон, де перебуває комплекс, вважається одним із кращих для молодих родин з малятами. Тут перебуває велика кількість дитсадків, шкіл, ВНЗ, торгівельних майданчиків, аптек і зупинок громадського транспорту.

Найближчі до новобуду дитсадок і школа розташовані всього в 70 метрах – приблизно 3 хвилини ходьби. Зайняті батьки можуть відводити дітей на навчання по шляху на роботу або перед виконанням важливих повсякденних справ. А потім можна так само легко забрати дитину додому, не витрачаючи зайвий час на дорогу.

На перших поверхах буде комерційна нерухомість, тому родини зможуть заощадити ще більше часу. Тут передбачені різні об'єкти соціально-побутового призначення. Ще на території з'являться тротуари, дитячі майданчики, підземний паркінг і зелені насадження.

Дитячий садок та школа на території комплексу

310 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Елітний житловий комплекс отримає сучасну систему відеоспостереження у дворі та під'їздах, а також гостьове і підземне паркування. Проект радує зручною транспортною розв'язкою (недалеко є зупинки громадського транспорту, станції синьої гілки метро), наявністю аптеки і супермаркету у кроковій доступності. Крім того, прямо на території з'явиться школа раннього розвитку, приватний дитячий садок і Парк наук. Останній продемонструє малятам, як працюють основні закони фізики у формі гри.

За чистотою на території буде стежити власна керуюча компанія, тому мешканцям не потрібно переживати про сміття або інші проблеми. Тут будуть ретельно стежити за станом газонів, дерев і кущів. Для максимальної зручності у дворі ще з'являться: кафетерії і кафе, невеликі магазини, фонтани, ігрові майданчики, ігрові містечка та лаунж-зони для дорослих. Ще в Park Avenue VIP з'явиться спортивний клуб, де дорослі і діти зможуть проводити тренування. Оскільки об'єкт стоїть не на першій транспортній лінії та двір закритий для сторонніх, малятам загрожує менше небезпек.

Дитячий садок в 70 метрах від комплексу

720 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Ця новобудова комфорт класу сподобається тим, хто звик активно проводити вільний час. У кроковій доступності від будинку розташовані спортивні комплекси і стадіони, Голосіївський парк і велика кількість спортмайданчиків. Навіть на території житлового комплексу для власників облаштували спортивну зону і дитячий куточок з гірками, лабіринтом, м'якою штучною травою, гойдалкою і каруселями.

А молодим батькам сподобається за близькість до гімназій, шкіл і дитячим садкам. Не прийдеться витрачати час на дорогу і можна відвести малят на навчання за 5 хвилин, навіть не перетинаючи складні пішохідні переходи, автомобільні магістралі. Закритий двір захищає юних мешканців від сторонніх, адже чужі не можуть проникнути на територію. При цьому машини власників нерухомості не стоять на кожному кроці і не роз'їжджають по дорозі. Для паркінга тут доступне гостьове, наземне і підземне паркування.

Дитячий садок в 20 метрах від комплексу

40 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Автобусна зупинка в 170 метрах від комплексу

Затишна зона відпочинку на території

 

Спочатку проект здається занадто строгим і класичним. Мало хто насмілиться ростити дітей у новобудові, чий фасад нагадує історичні будинки столиці. Однак девелопер подбав не тільки про комфорт самотніх мешканців або бездітних родин. Проектом також передбачений акуратний ігровий майданчик на даху. Він буде оснащений спорудами з екологічно чистих матеріалів, отримає спеціальне м'яке покриття, акуратні дерев'яні лавочки для дорослих, клумби і дерева.

У кроковій доступності від новобудови розташований ботанічний сад ім. Фоміна, численні курси англійської мови для дітей з різним рівнем знань, звичайні ЗОШ і спецшколи. Дитячі садки теж перебувають на відстані не більше 100-200 метрів. Вкрай зручно для родин з декількома малятами або тих, хто виховує хлопців різного віку. Наприклад, підлітків і дошкільників.

Ще один плюс – в окрузі перебуває велика кількість ВНЗ. Після закінчення школи дитина зможе швидко дістатися до університету і назад, витрачаючи час, що звільнився, на більш корисні справи.

Дитячий садок на території комплексу

600 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Ще одне прекрасне місце для життя з дітьми. Крім приємного екстер'єру та інтер'єру новобудов на території обладнана симпатична зелена зона. Тут висаджений газон та квіти. Доріжки комплексу вимощені каменем і плиткою. Оскільки проект передбачає будівництво 14 будинків, то тут вдало реалізується концепція «місто в місті». Це суттєво заощаджує сили і час власників, дозволяючи навіть не виходити за межі ЖК.

На перших поверхах крім комерційної нерухомості, кафе і магазинів перебуває приватний дитячий садок, стоматологія і навіть автомийка. При цьому місця загального користування облагороджені дитячими і спортивними майданчиками, зонами відпочинку та високими деревами.

 

Вас також може зацікавити:

Інфраструктура в новобудові: на що звернути увагу

Як вибрати ідеальну квартиру: практичні поради для родин з дітьми

Переваги і недоліки життя у центрі міста

ТОП-5 кращих проектів Оболонського району

Як перевірити квартиру у новобудові перед покупкою

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.