ТОП-5 кращих проектів Оболонського району 15/10/2019

До списку новин
ТОП-5 кращих проектів Оболонського району

Мікрорайон Оболонь і Оболонський район у цілому – одне з кращих місць для життя у столиці. Престижна частина Києва славиться мальовничою Оболонською набережною, парком «Наталка», зеленню, водоймами і розвитою інфраструктурою. Звідси легко дістатися до центру, але при цьому немає нестерпного шуму, смогу і метушні, яка властива жвавим районам мегаполіса.

У цій статті ми зібрали список кращих житлових комплексів на Оболоні та у Оболонському районі, які підкорять серця навіть вимогливих інвесторів. Через престижність знайти гарні об'єкти класу економ тут нереально. Для ТОПа відбиралися проекту категорії комфорт, бізнес та еліт.

Дитячий садок в 140 метрах від комплексу

510 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Система керування "розумний будинок"

Затишна зона відпочинку на території

 

Новобудова від «Укрбуд» розташувалася в кроковій доступності від школи, ТРЦ, зупинки метро та іншої розвитої інфраструктури. Недалеко розташувалася аптека, дитсадок, зупинки громадського транспорту і т.д. У будинку бізнес-класу передбачені квартири площею 46-195 м2, які реалізуються без оздоблення. Власник самостійно підбирає матеріали для чорнового і чистового ремонту.

На вибір інвесторів представлені як варіанти з одним рівнем, так і просторі дворівневі житлові приміщення. Тут легко розмістяться неодружені молоді люди або родини з декількома дітьми, домашніми тваринами і т.д. Будівельна компанія використовує в роботі сертифіковані матеріали та перевірені технології. Це забезпечує фасаду довговічність, захищає від вітру навіть на 25 поверсі і не дозволяє стінам переохолоджуватися взимку або нагріватися влітку.

Фасад будинку витриманий у сучасному стилі, утеплений мінеральною ватою та облицьований у деяких місцях клінкерною цеглою. Для дотримання єдиної концепції холи та коридори теж виконані у стилі модерн. З верхніх поверхів будинку відкривається панорамний вид на місто і прибудинкову територію. Для паркування транспортних засобів власників обладнане підземне паркування, поруч побудують дитячий майданчик і місця загального користування.

Дитячий садок в 10 метрах від комплексу

660 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Автобусна зупинка в 140 метрах выд комплексу

Затишна зона відпочинку на території

 

Незвичайний дизайн фасаду і каскадна будівля виділяють житловий комплекс на фоні інших. У різних секціях кількість поверхів варіюється від 5 до 22-23, а вигнуті стіни і декоративні елементи на даху роблять об'єкт справжнім витвором мистецтва. Одним будинок нагадує морський корабель, іншим – футуристичний космічний об'єкт, а третім – сучасну дослідницьку станцію з фільмів.

Проектом забудовника передбачений підземний паркінг, утеплення фасаду і автономна система опалення. На вибір інвесторів у будинку бізнес-класу є квартира з 1, 2 і 3 кімнатами. Для цінителів простору є дворівневі варіанти площею до 218 м2. Оскільки новобудова стоїть поруч із озером, поблизу обладнане місце відпочинку всією родиною і причал. У дворі девелопер використовував ландшафтний дизайн, поставив скульптури і дитяче ігрове містечко.

Дитячий садок в 90 метрах від комплексу

180 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Власний спортивний комплекс

Затишна зона відпочинку на території

 

Елітний проект за концепцією нагадує дорогі будинки Нью-Йорку або Чикаго. Для оздоблення зовнішніх стін будівельна компанія використовувала натуральні матеріали в темній колірній гамі – коричнево-червону клінкерну цеглу, коричневу плитку і гальку, коричнево-червоне дерево, тоновані склопакети і т.д. А затишок на території створюється за допомогою цікавих скульптур у вигляді глобуса, освітлення у стилі модерн і живоплотів з вічнозелених кущів, каменю і бетону.

Перші поверхи будівлі віддані під комерційну нерухомість. Мешканцям не доведеться витрачати час на дорогу за продуктами, для відпочинку або виконання повсякденних завдань. Внутрішній двір комплексу закритий для сторонніх і перебуває під відеоспостереженням. Для зберігання транспорту передбачений гостьовий і дворівневий підземний паркінг. Ще власники квартир можуть скористатися консьєрж-сервісом, викликати при необхідності хатню робітницю або няньку для дитини.

Дитячий садок в 190 метрах від комплексу

140 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

А цей об'єкт цікавий для покупців тим, що включає 3 типових будинки і отримав обладнаний пляж поруч із ними. У будь-яку пору року мешканці зможуть прогулюватися у води, любуватися мальовничим видом з вікна та активно проводити час у компанії родини. Крім того, на прибудинковій території облаштують дитячі ігрові майданчики, стежки для неспішних прогулянок з дерева і каменю, а ще організують місця відпочинку. Проектом передбачена установка тіньових шезлонгів, дерев'яно-кам'яних лавочок, вуличного освітлення та облаштування тротуарів з під'їзними дорогами для машин.

Відкритий дворик не створить незручностей для власників. Пішохідні зони відділені від проїзної частини бордюрами. Також спеціально для машин передбачений гостьовий, наземний і підземний паркінг. Ще один плюс – в 150-200 метрах від новобудови є магазини, аптеки, навчальні установи, супермаркети та багато чого іншого.

Дитячий садок в 150 метрах від комплексу

Супермаркет на території комплексу

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Спортивний зал на території

Затишна зона відпочинку на території

 

Малоповерховий житловий комплекс більше підійде тим, хто не любить метушню і насолоджується невеликою кількістю квартир. Будівельним проектом передбачене зведення всього 6 будинків по 4 і 6 поверхів. Виконані об'єкти в єдиному стилі: панорамне заскління, оздоблення фасаду клінкерною цеглою у натуральному графітному відтінку, вставки червоно-коричневого кольору, прості лінії та плоскі дахи.

Хоча ці будинки зведені далі, ніж інші новобудови зі списку, вони однаково користуються підвищеним попитом. Головна причина тому – мальовнича природа навколо, близькість зупинок громадського транспорту, школи, дитсадка і бездоганна екологія. Територія не обгороджена від сторонніх, використовувати дитячі майданчики і місця відпочинку можуть мешканці інших об'єктів. Однак для безпеки кожна квартира підключена до пульта охорони та оснащена домофоном. Можна не боятися грабіжників або людей, які можуть якось нашкодити спокійному проведенню часу.

«Форест Парк» для себе звичайно вибирають ті люди, які втомилися від кам'яних джунглів і прагнуть до гармонії. Із комплексу можна легко та швидко дістатися до центру столиці, навіть без пробок. При цьому навколо не стоїть шум, гамір і хаос, властивий жвавим мікрорайонам Києва.

 

Вас також може зацікавити:

Інвестиції у нерухомість

Нові новобудови Києва: огляд ЖК (осінь 2019 рік)

ТОП-6 ЖК у Києві із кращою інфраструктурою для дітей

Кращі елітні новобудови Печерського району

Як вибрати підходящий момент для придбання квартири

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.