Нові новобудови Києва: огляд ЖК (осінь 2019 рік) 22/10/2019

До списку новин
Нові новобудови Києва: огляд ЖК (осінь 2019 рік)

Осінь – відмінний час для інвестицій у новобудову. Багато компаній починають амбіційні проекти саме після літніх канікул, коли росте купівельна спроможність і є можливість залучити клієнтів до святкування Нового року.

У сьогоднішній статті розглянемо кілька новобудов Києва, які перебувають на етапі котловану. Інформація в статті актуальна на період осінь-зима 2019 року.

Поки на ринку нерухомості зберігається позитивна динаміка. Квадратні метри в столиці та передмісті користуються неймовірною популярністю. Особливо у 2019 році, який приніс чимало сюрпризів у політиці та економіці. Головний стимул – падіння долара з відмітки 28 гривень спочатку року до 24-25 гривень до середини осені. У зв'язку із цим падає і вартість квадратних метрів.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, середня вартість квадратного метра знизилася на 41 долар і склала $916. Покупці прекрасно розуміють, що гривня не зможе довго триматися на відмітці 25 гривень за 1 долар і незабаром неухильно поповзе вгору. Тому інвестори поспішають вкласти гроші до планового підвищення цін, про яке почали говорити багато столичних девелоперів.

Нерухомість Києва, яка заслуговує на увагу

Дитячий садок в 420 метрах від комплексу

320 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

Житло класу бізнес у першому українському інноваційному парку. Основна ідея – об'єднати IT-кластер, молодий дрібний і середній бізнес, а також високоякісне житло. Планується, що на території парку будуть відкриті офіси популярних українських компаній, пов'язаних з комп'ютерними технологіями, логістикою, розробкою програмного забезпечення, просуванням бізнесу в інтернеті. Також на території знайдуть місце для коворкінгів, стартапів та дослідницьких лабораторій.

Проект перебуває у 20 хвилинах від метро «Лук'янівська» і зупинок громадського транспорту. Загальне число квартир становить порядку 2,5 тисяч. Девелопер підготує просторий підземний паркінг із ліфтом, облаштує 25 га зелених зон, розробить унікальну концепцію внутрішньої інфраструктури. Поруч із нерухомістю з'являться кафе і ресторани, спортивний зал, супермаркети, інші об'єкти. Передбачене відеоспостереження та цілодобова охорона комплексу.

Високі технології – це не порожній звук для забудовника. Будівельна компанія планує впровадити популярні технологічні рішення у кожну квартиру. Новобудови будуть підключені до системи «розумний будинок», а інвестори легко зможуть управляти комунікаціями віддалено. Також передбачена система енергоефективного освітлення та автоматизована система обліку і контролю за споживаними ресурсами.

Старт продажу квадратних метрів відкритий у жовтні 2019 року. Перші будинки планують здати у першому кварталі 2022 року. Вартість 1 м2 – від 33 950 гривень.

Дитячий садок в 300 метрах від комплексу

Торгівельний центр на території комплексу

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Тренажений зал з басейном

Система керування "розумний будинок"

 

Інноваційний проект класу бізнес на Печерську. До станції метро приблизно 15 хвилин пішки. Багатофункціональний будинок має унікальну архітектуру і панорамне заскління. Білий колір поєднується з величезними зеленими каскадними зонами між поверхами. ЖК включає в себе об'єкти інфраструктури і житлові квартири. Передбачене будівництво 5 висотних веж, об'єднаних між собою просторим подвір’ям. Для автомобілістів побудують гаражні бокси, підземний паркінг і гостьове паркування. Передбачена повністю закрита територія, охорона і відеоспостереження.

Інфраструктура та торгівельні об'єкти вдало вписуються у загальну концепцію комплексу. Тут відкриють spa-центр, тренажерний зал, масу дорогих магазинів, кафе і ресторани. Ще буде критий басейн із підігрівом, кінотеатр і розваги на будь-який смак. На території планують офіси, коворкінги, мітинг-руми та іншу бізнес-інфраструктуру. Для молодих родин підготують приватні дитячі садки, центри раннього розвитку, танцювальну школу, кілька спортивних секцій.

Старт продажу відкритий у жовтні 2019 року. Перші будинки повинні здати в експлуатацію наприкінці 2021 року. Ціна за квадратний метр стартує з відмітки 39 700 гривень.

Дитячий садок на території комплексу

730 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

 

Непоганий варіант на лівому березі Києва та станції метро. До підземки приблизно 15 хвилин ходьби. Поруч є зупинки громадського транспорту, добиратися до центральної частини столиці пропонують через Русанівський або міст Патона.

Нерухомість перебуває прямо на березі каналу, а ще оточена соціальною та торгівельною інфраструктурою. Передбачений підземний паркінг, а перші поверхи віддадуть під комерційні об'єкти. Стилобатна частина висотки буде включати дитячі садки, спортивний центр, магазини та салони краси.

Територія проекта закрита для сторонніх і постійно охороняється. Концепція «подвір’я без машин» витримана у повному обсязі. Потрапити на машині до зони, де грають діти, неможливо. Місця відпочинку теж відділені від проїзної частини.

Квадратні метри тут почали продавати із серпня 2019 року. Будівельники планують завершити проект у 3 кварталі 2022 року. Вартість квадратного метра починається від 18 800 гривень при виборі двокімнатної квартири. Однокімнатні та великі апартаменти виходять дорожчими.

Дізнатися актуальну інформацію про проект можна на офіційному сайті. Менеджери надають дозвільні документи при особистому зверненні.

Дитячий садок в 280 метрах від комплексу

Торгівельні центри на території

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Амбіційний проект компанії IB Alliance, яка з 2010 року здала 6 будинків. Головна особливість нового жвавого району – вдале місцерозташування. До метро «Сирець» і «Нивки» приблизно 15-20 хвилин. Девелопер вибрав місце з урахуванням майбутнього розвитку району. В планах у столичної влади продовжити зелену гілку метро до житлового масиву «Виноградар». У районі планують побудувати кілька станцій глибокого закладення. До центральної частини Києва можна буде дістатися за 20 хвилин. Не буде потрібно виїжджати на траси та стояти у заторах.

Сам проект включає висотні будинки на 23 і 26 поверхів. Вибрати квартиру пропонують в 10 новобудовах, які побудують у кілька черг. Передбачений підземний паркінг, закрита зелена територія, маса спортивних і дитячих майданчиків. Для зручності мешканців тут побудують два торгівельні центри, прокладуть велосипедні доріжки та прогулянкові алеї. На території будуть працювати аптеки, банки, магазини та спортивні центри. Також планується облаштувати 3,6 га зелених зон, висадити нові газони, дерева, чагарники, прикрасити майданчики малими архітектурними формами.

Квадратні метри у перспективному районі продаються по дуже вигідній ціні. Вартість на період вересень-жовтень 2019 року становить від 18 800 гривень за квадрат.

 

Вас також може зацікавити:

Кращі елітні новобудови Печерського району

ТОП-6 ЖК у Києві із кращою інфраструктурою для дітей

ТОП-5 кращих проектів Оболонського району

Розбір класів житла

Як вибрати підходящий момент для придбання квартири

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.