ТОП-7 житлових комплексів в Карпатах 09/09/2019

До списку новин
ТОП-7 житлових комплексів в Карпатах

Незалежно від віку та соціального статусу інвестори мріють коли-небудь обзавестися нерухомістю у мальовничому місці. Будівельні компанії враховують побажання українців та зводять житлові комплекси ближче до рік, озер, гір і моря. По-перше, поруч із природними визначний пам'ятками сприятлива екологія. А по-друге, у власників з'являється більше можливостей для відпочинку. У сьогоднішній статті зібрали ТОП-7 багатоквартирних ЖК поблизу Карпат, які сподобаються навіть вимогливій людині.

Дитячий садок в 240 метрах від комплексу

680 метрів до супермаркету

Гостьовий паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

З вікон такої нерухомості не відкривається панорамний вид на гори або лісові масиви. Зате вона розташована близько до Карпат у невеликому місті з розвинутою інфраструктурою і радує доступною вартістю житла. Прямо поруч із будинком перебуває річка Стримба, є ставок, парк і необхідні об'єкти соціально-побутового призначення.

Оскільки Надвірна стоїть практично у підніжжя Карпатських гір і оточена численними природними парками, тут панує приємна атмосфера і завжди чисте повітря. При цьому власники нерухомості у ЖК Нове житло плюс можуть хоч кожні вихідні відправлятися у міні-подорожі та насолоджуватися українською природою.

Дитячий садок в 500 метрах від комплексу

100 метрів до супермаркету

Гостьовий паркінг для автомобілів

Розташування в центрі міста

Наявність об'єктів інфраструктури

 

 

У розкрученому курортному населеному пункті не так просто знайти доступне житло. Так що при обмеженому бюджеті саме цей житловий комплекс стане оптимальним вибором і не змусить родину влізати у борги.

Поблизу з новобудом є: зупинки громадського транспорту, супермаркет, дитсадок, аптека, школа і багато чого іншого. Можна сміливо використовувати квартиру тут у якості літньої або зимової резиденції, а також використовувати для постійного проживання. При цьому не потрібно переплачувати за майно у туристичному куточку України.

Девелопер пропонує на вибір інвесторів об'єкти площею 39-90 м2, облаштовує на території гостьовий паркінг і реалізує індивідуальну систему опалення. А з вікон відкривається чудовий вид на історичний центр Яремче.

Дитячий садок в 1.3 кілометрах від комплексу

Цілодобова охорона та відеонагляд

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Бювет з мінеральною водою "Поляна квасова"

Затишна зона відпочинку на території

 

Вибір на користь цього проекту роблять ті, хто цінує стильний дизайн фасаду і продумане облаштування прибудинкової території. Багатоповерховий будинок будуть оздобляти у чорно-білі кольорі, як і дороги із тротуарами в будинку. У комбінації з металевою огорожею балконів створюється неймовірно стильна архітектурна композиція в дусі європейських гірських містечок.

На закритій території забудовник встановить відеоспостереження, а також побудує наземний і гостьовий паркінг для машин. До найближчих об'єктів соціально-побутового призначення трохи більше 300 метрів, а житловий комплекс порадує власників своєю самітністю, тишею і безпекою.

Зручна транспортна розв'язка

Магазини на території комплеску

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Об'єкт відмінно підходить для власного проживання та у якості вигідної інвестиції. На території села Голубине розташовано кілька оздоровчих курортів і санаторіїв, є джерела цілющої мінеральної води і навіть обладнана траса для шанувальників гірського відпочинку. Квартири здаються із чорновим оздобленням, але також девелопер пропонує варіанти із чистовим ремонтом і меблюванням від дизайнерів. Тоді інвестори зможуть відразу ж здавати житлову площу і швидше окупати вкладені гроші.

У цьому регіоні добре розвинений як зимовий, так і літній відпочинок. Так що мешканці зможуть підніматися у гори, відправлятися на екскурсії по районах або використовувати для розваг інфраструктуру поблизу. До того ж, перші поверхи комплексу будуть зайняті комерційною нерухомістю, а на прилягаючій території облаштують лаунж-зону, дитячий і спортивний майданчик. Додатково встановлять вуличні тренажери для занять. При цьому двір буде закритий для сторонніх, а біля багатоповерхівки з'являться майданчики з гостьовим та наземним паркінгом.

Дитячий садок в 410 метрах від комплексу

290 метрів до супермаркету

Гостьовий паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

У такому казковому місці прагне жити кожний, адже з вікон будинку відкривається чудесний вид на річку Прут і скелі Довбуша. Забудовник реалізував в елітній новобудові квартири з 1, 2 і 3 кімнатами, а також дворівневе житло. Крім закритого двору і відмінно обладнаної прибудинкової території Крайобраз вражає високим рівнем сервісу.

Мешканцям буде доступний консьєрж-сервіс, у кожному під'їзді встановлений швидкісний європейський ліфт, холи обладнані зі смаком і оснащені відеоспостереженням. Спортивне містечко у будинку вистелене спеціальним м'яким матеріалом, а для власників електрокарів передбачені швидкісні зарядки. Для відпочинку девелопер облаштує компактний лаунж-куточок, а поруч із ігровим майданчиком поставлять безліч крамничок з еко-матеріалів. Батьки зможуть спостерігати за дитиною та спілкуватися із близькими.

Дитячий садок в 670 метрах від комплексу

910 метрів до супермаркету

Гостьовий паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Спортивниа зала з басейном

Затишна зона відпочинку на території

 

Ультрасучасний комплекс бізнес класу будується поблизу урочища Вишні, що прямо у підніжжя одного із самих популярних гірськолижних українських курортів – Буковеля. Мешканці зможуть щодня насолоджуватися чистим повітрям від великих лісових масивів, розташованих зі сходу від об'єкта. При цьому у відносній близькості до будинку розташований природний заповідник «Горгани», куди можна їздити на екскурсії всією родиною.

Взимку власникам квартир з ремонтом не важко буде дістатися до Буковеля, щоб покататися на лижах, сноуборді або санках по схилах. А влітку можна насолоджуватися природньою красою дерев і гірських масивів, відвідувати озеро Молодості або ходити на річку Прутець.

Прибудинкову територію забудовник вирішив облаштувати в еко-стилі: дерев'яні навіси, скляний фасад і огородження терас, лаунж-зона на даху, прості меблі з натуральних матеріалів, низькі світильники біля стежок, кам'яні доріжки і сади каменів. Le Méandre – дивне поєднання елементів хай-тек та природи.

Дитячий садок в 710 метрах від комплексу

980 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Облаштована ігрова кімната для дітей

Фітнес-центр на території комплексу

Затишна зона відпочинку на території

 

Елітний новобуд поблизу Буковеля та річки Прутець приваблює незвичайним дизайном фасаду, нестандартним облаштуванням території та високим рівнем сервісу. На закритому дворі буде наземний і підземний паркінг для машин, спа-салон і фітнес-центр, дитячі ігрові кімнати, кафе і ресторани.

Для безпеки встановлена система відеоспостереження і пост охорони. А для створення незабутньої атмосфери з деяких номерів буде відкриватися чудовий вид на гори. Причому до найближчої гірськолижної траси від будинку всього 700 метрів. Площа пропонованих апартаментів становить від 25 до 100 м2, і все житло здається з виконаним дизайнерським ремонтом.

 

Вас також можуть зацікавити:

Інвестиції у нерухомість

Які фактори впливають на формування ціни за 1 м2 у ЖК і КМ

Як перевірити квартиру у новобудові перед покупкою

10 помилок при покупці квартири у новобудові

Договір купівлі-продажу: як правильно оформити нерухомість

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.