ТОП-5 столичних ЖК із системою «розумний будинок» 23/06/2020

До списку новин
ТОП-5 столичних ЖК із системою «розумний будинок»

Система «розумний будинок» із категорії чогось фантастичного вже давно перейшла до списку незамінних речей для багатьох інвесторів. Сьогодні педантичні покупці квадратних метрів звертають увагу не тільки на розташування нерухомості, але й на її наповнення. Багатьом подобається те, що девелопери йдуть у ногу з часом та пропонують цікаві технічні рішення. Любителі нових технологій надають перевагу житлу з оновленою системою безпеки та контролю, ніж новобудовам без натяку на це.

Сучасна система «розумний будинок» дає змогу знизити споживання електроенергії та тепла для обігріву квартири будь-якої площі. За безпекою стежить автономна система з відеокамерами, датчиками, сенсорами руху. Якщо злочинець спробує зламати двері або розбити скло, система сповістить про проникнення до житла.

Крім того, технологічне житло повністю контролюється на відстані. Через додаток на мобільному телефоні легко перекрити комунікації та захистити свої апартаменти від витоку води або газу.

Додатково можна налаштувати роботу кондиціонерів у різних кімнатах, облаштувати мультимедійну систему з бездротовою передачею даних, встановити проекційні екрани та навіть підготувати власний міні-кінотеатр.

Наша команда підготувала п'ятірку кращих столичних ЖК із системою «розумний будинок»:

Дитячий садок в 150 метрах від комплексу

170 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

Крім оптимального розташування в тихому та спокійному районі Києва цей житловий комплекс радує інвесторів іншими перевагами. У квартирах ЖК «Власна квартира» встановлюється сучасна система «розумний будинок». З її допомогою власники нерухомості зможуть краще контролювати витрати на комунальні послуги, а також швидко керувати основними комунікаціями в будинку.

Девелопер підключає в кожну квартиру smart-систему з гнучкими налаштуваннями, яка легко регулюється за допомогою простого програмного забезпечення. Мешканці можуть на відстані перекривати воду, відключати електрику або газ. За допомогою сучасних технологій інвестори зможуть прогрівати або охолоджувати житло під час відпустки, щоб не переплачувати за тепло та електроенергію. Також у випадку прориву труб людина на відстані перекриває вентилі, запобігаючи потопу в себе та сусідів знизу.

Додатково в кімнатах розведені радіатори, оснащені датчиком контролю температури. Можна виставити на них будь-яке значення, щоб жилплоща прогрівалася та ви не переплачували за теплопостачання.

Дитячий садок в 90 метрах від комплексу

180 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Проект пропонує дійсно елітну міську нерухомість. Дороге респектабельне житло комплектується сучасною системою «розумний будинок». Інноваційне встаткування підвищує рівень комфорту та безпеки всіх мешканців квартири. На етапі ремонту девелопер встановлює та налаштовує всі необхідні датчики безкоштовно. Усі функції доступні зі смартфона або планшета. Є можливість вивести картинку з камери, яка встановлена не тільки у своїй квартирі, але на сходовій клітці. Також можна стежити за територією навколо будівлі.

Система передбачає відеодомофон, цілодобовий консьєрж-сервіс, виклик майстра та інших фахівців. З телефону можна замовити таксі, оформити квиток на літак або бронь у дорогому ресторані. Встаткування дає змогу на відстані контролювати роботу побутової техніки. Доступ здійснюється з будь-якої точки країни. Тому легко вибирати необхідні режими кліматичного обладнання, виключати освітлення, контролювати рівень комунальних ресурсів.

Дитячий садок в 100 метрах від комплексу

100 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

Цей проект має безліч плюсів: розташований поблизу станції метро «Палац Україна», вдала транспортна розв'язка, поруч багато парків та зелених насаджень, поблизу розташована необхідна соціально-побутова інфраструктура та місця відпочинку. Також проект бізнес-класу пропонує інвесторам інноваційну систему «розумний будинок». І це одна з головних фішок житлового комплексу «Володимирський».

Зручна система допомагає на відстані керувати безліччю опцій у будинку. До smart-системі підключене вуличне відеоспостереження, інтелектуальні домофони, система пожежної безпеки, контроль доступу до житла та контроль над витратою основних ресурсів (тепло, електрика, вода та інше).

Завдяки розумному додатку не важко буде відключити будь-яку інженерну систему після аварії. Крім обрахування комунальних платежів у програмному забезпеченні можна виставити необхідний температурний режим у квартирі для літнього та зимового сезону, коректувати яскравість світла під час вашої відсутності, включати або виключати деякі побутові прилади.

Девелопер подбав про всі дрібниці, щоб власники дорогої нерухомості не витрачали особистий час та сили на рішення повсякденних справ. «Розумний будинок» зробить усе за них!

Дитячий садок в 420 метрах від комплексу

320 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Тренажерна зала на території

Затишна зона відпочинку на території

 

Цей проект по наповненню практично не відрізняється від вищеописаних. Нерухомість пропонує житлові квадратні метри з відмінними складовими. Комплекс оснастять енергоощадним освітленням, системами обліку та контролю над витратами. Житло буде підключено до пульта охорони та оснащене тривожними кнопками. В екстреній ситуації завжди можна викликати допомогу кваліфікованого фахівця. Стежити за територією комплексу буде власний дрон із якісним навісним встаткуванням. Він зможе простежити за рухом людей у будь-який час за рахунок інфрачервоних камер. Крім того, девелопер встановить новітню систему розпізнавання осіб від французьких розробників. Це зробить житло ще безпечнішим.

Забудовник використовує в роботі перевірені технології та матеріали. Усі системи протестовані заздалегідь, тому ніяких збоїв у роботі не виникне. Проект буде включати житлові квартири, апартаменти та комерційні об'єкти. Кожний тип нерухомості об'єднаний в окремий кластер.

Дитячий садок в 140 метрах від комплексу

450 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

90 метрів до автобусної зупинки

 

 

ЖК Washington Concept House – це одна з перших новобудов у Києві, де встаткування для системи «розумний будинок» було заплановане на етапі зведення будівель. Тому девелопер має величезний досвід щодо облаштування необхідних систем у квартирах високого класу.

Девелопер забезпечує високий рівень безпеки та комфорту. Передбачена карткова пропускна система. Без наявності магнітної картки невеликого розміру потрапити у квартиру буде неможливо. Заздалегідь встановлені датчики температури та задимлення, а також сенсори руху для економії електроенергії. Система самостійно розуміє, чи є хтось із мешканців у квартирі та регулює роботу побутових приладів. Також девелопер монтує відеоспостереження всередині будівлі та квартир. Легко відстежити переміщення людей по майданчикові та навіть зробити скріншот гостя, який підійшов до вхідних дверей. Уся система зібрана в єдиному додатку на смартфоні. Управляти дорогою жилою нерухомістю можна з будь-якої точки планети. А перебуваючи у квартирі, контролювати роботу встаткування можна за допомогою голосового помічника.

 

Вас також може зацікавити:

Забудова передмістя: перелік нових ЖК, де незабаром почнуть продаж квартир

Елітна нерухомість Києва

Новобудови в малонаселених мікрорайонах Києва

Рейтинг найбільших забудовників Києва

Екологічні тренди в новобудовах 2020 року

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.