ТОП-5 столичних ЖК для тих, хто мріє жити біля води 19/06/2020

До списку новин
ТОП-5 столичних ЖК для тих, хто мріє жити біля води

Близьке розташування водойми або ріки має масу переваг. По-перше, нерухомість поруч із водою дає змогу насолоджуватися прохолодою в літні пекучі дні. По-друге, активно проводити час із родиною або друзями на цікавих святах. По-третє, влаштовувати прогулянки на водному транспорті, займатися спортом на свіжому повітрі, рибалити або просто лежати на пляжі під сонцем.

Водночас вартість квартири біля води може вирости в 1,5-2 рази, у порівнянні з об'єктами в задушливому мегаполісі. Ціна квадратного метра залишається високою на вторинному ринку. Іноді інвестори вкладають гроші в проект на етапі котловану, а потім продають готове житло з націнкою.

Ми підібрали п'ятірку кращих проектів для тих, хто прагне жити поруч із водоймою та готовий платити за унікальну локацію.

Дитячий садок в 330 метрах від комплексу

420 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

Дві вежі на тридцять поверхів включають нерухомість класу бізнес. Цей проект уже побудований та частково заселений. Квартири перебувають у пішій доступності від зеленої зони, набережної Дніпра, Русанівського мосту та станції метро Лівобережна. Це непоганий варіант для тих, хто однаково часто їздить на особистому авто та громадському транспорті. Транспортна розв'язка дуже зручна та дає змогу заощаджувати час у постійних поїздках.

Однією з головних особливостей цього проекту є система «розумний будинок». Вона дозволяє контролювати дорогі квадратні метри на відстані, перекривати комунікації в разі необхідності, вести відеоспостереження та фіксацію вночі за допомогою інфрачервоних камер. Крім того, за безпеку на території та всередині будинку відповідає окрема охоронна компанія.

Нерухомість представлена з панорамними вікнами, триметровими стелями, централізованим опаленням. Житло має непогане планування зі збільшеною квадратурою кімнат. Наприклад, варіант з однією спальнею має 58 квадратних метрів. Тут є великий коридор, комора або гардеробна, засклена лоджія. Вікна нерухомості виходять безпосередньо на воду.

Зараз будинки активно добудовуються, частина мешканців уже зайнята ремонтом своїх квартир. Дізнатися більше інформації щодо дозвільних документів та строків введення будівель в експлуатацію, можна на офіційному сайті проекту.

Дитячий садок в 450 метрах від комплексу

570 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Проект розташований у Лівобережному масиві Києва у жвавому спальному районі. Поруч вільні майданчики продовжують забудовуватися житлом високого класу, але будинку із ЖК по вул. Євгена Маланюка, 101 перебувають безпосередньо у води. Це і привертає увагу інвесторів.

Зовні та всередині проект відповідає сучасним тенденціям в архітектурі. Зовні житло виглядає дуже стильно та незвичайно за рахунок контрастних відтінків. У під'їздах виконаний ремонт із використанням дорогих матеріалів. Встановлені ліфти, працює консьєрж-сервіс та охоронне агентство. Для власників автомобілів передбачений підземний паркінг на велику кількість місць. Родинам із дітьми доступні прогулянкові алеї та ігрові майданчики безпосередньо поруч. У планах у забудовника підготувати 2 садки та 1 школу, тому що в районі спостерігається нестача подібних інфраструктурних об'єктів. Крім того, тут з'явиться власний спортивний комплекс, медичний центр та лабораторія, масажний кабінет, салон краси.

Вікна частини квартир виходять на Русанівську набережну. Є варіанти з панорамним засклінням та відмінним краєвидом на воду. Мешканці зможуть насолоджуватися зеленню Долобецького острова.

Дитячий садок на території комплексу

730 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Власний спортивний клуб

Затишна зона відпочинку на території

 

ЖК Rusaniv Residence має трохи інше місцерозташування, ніж вищевказані об'єкти. Нерухомість високого класу перебуває вул. Сверстюка, 54 безпосередньо поруч із Русанівським каналом. Той факт, що води поруч не занадто багато, перекриває наявність поблизу величезної зеленої зони. З видових квартир можна насолоджуватися відмінним краєвидом на природу або місто. Водночас місце будівництва обране дуже вдале. Поруч інвестори знайдуть важливі об'єкти інфраструктури, включаючи зупинки громадського транспорту, школи та дитячі садки. Поблизу розташована зручна транспортна розв'язка та червона гілка метро. Навіть без особистого автомобіля пересуватися по місту буде просто.

Житло будується за монолітно-каркасною технологією з використанням цегли. Стіни утеплені, передбачене повне заскління, підведення комунікацій, монтаж лічильників та підготовка якісних вхідних дверей. Нерухомість здається без оздоблення. Висота стель становить 3 метри.

Уся територія новобудови закрита для сторонніх та автомобілів. Для зберігання транспорту передбачений великий підземний паркінг. Перший поверх новобудов зайнятий комерційними об'єктами. Тут же планують відкрити дитячий садок та спортивний клуб.

Дитячий садок на території комплексу

440 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

ЖК Зарічний – це один із наймасштабніших та красивих проектів компанії bud development. Новобудови розташовані в безпосередній близькості від станції метро «Славутич» та Південного мосту. Квартири на першій лінії відрізняються прекрасним краєвидом на воду та непоганим наповненням. Забудовник обіцяє організувати роботу з облаштування набережної, побудує на території дитячий садок та соціальну інфраструктуру. Нерухомість високого класу займає величезну територію. Десять будинків будуються в кілька черг. Після закінчення всіх робіт фахівці займуться пірсом та підготують стоянку для особистих яхт. Тут же прокладуть бігову доріжку біля води та відкриють кілька спортивних майданчиків просто неба.

Між будинками збираються вибудувати десятки майданчиків для малят та лаунж-зон для дорослих. Пішохідні доріжки доповнять зеленню, малими архітектурними формами та відповідним освітленням. По облаштуванню прибудинкової території цей проект виділяється на фоні інших близько Дніпра.

Клас комфорт передбачає монолітно-каркасну технологію будівництва, утеплення, дорогий ремонт на сходових клітках. Суттєвим мінусом цього проекту є затягування строків будівництва та не занадто зручне планування.

Дитячий садок в 890 метрах від комплексу

570 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

ЖК Great – це проекті з високим рівнем довіри з боку потенційних інвесторів. Забудовник має на руках усі дозвільні документи та будує згідно зазначених строків. Покупці житла можуть у будь-який час проконтролювати етапи будівництва та поспілкуватися з представниками забудовника.

Проект на набережній Дніпра перебуває на відстані від метро та занадто жвавих доріг. Локація порівняно тиха, якщо брати до уваги місцерозташування інших проектів із нашого огляду. До найближчої станції метро приблизно 10 хвилин на автомобілі.

Великий будівельний майданчик забудовують не щільно, тому будинки перебувають на відстані один від одного. Біля новобудов планують висадити зелень та підготувати безліч функціональних зон. Тут з'являться дитячі та спортивні майданчики, ігрове містечко. Девелопер дотримується концепції «місто в місті». Всередині буде безліч об'єктів інфраструктури, наприклад, магазинів, маленьких кафе та елітних ресторанів. Тут же з'являться медичні центри та діагностичні лабораторії.

 

Вас також може зацікавити:

Забудова передмістя: перелік нових ЖК, де незабаром почнуть продаж квартир

Елітна нерухомість Києва

Новобудови в малонаселених мікрорайонах Києва

Рейтинг найбільших забудовників Києва

Екологічні тренди в новобудовах 2020 року

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.