Огляд новобудов комфорт класу в Дарницькому районі Києва 05/05/2020

До списку новин
Огляд новобудов комфорт класу в Дарницькому районі Києва

Дарницький район як і вся лівобережна частина столиці – ласий шматочок для інвесторів. Житло тут не таке дороге, як у центральній частині столиці, а якість інфраструктури залишається на високому рівні. Крім того, з транспортом не виникає проблем за рахунок зеленої гілки метро, а також Дарницького та Південного моста.

Район, звичайно ж, не позбавлений своїх мінусів. Тут як і раніше не занадто гарна екологія, деяка напруженість із соціальними об'єктами, часті пробки. Але вартість квадратного метра житла може перекрити всі недоліки, особливо якщо вкласти гроші в будівництво на ранньому етапі.

Дарницький район можна розглядати не тільки для самостійного проживання з родиною, але й у якості бізнес-інвестицій. Грамотний підхід дозволить повернути вкладені кошти на оренді за 10-12 років за оптимістичним прогнозом.

Через значну густоту населення та велику кількість дітей у районі, тут постійно відкриваються нові торговельні та розважальні об'єкти. До того ж створюються всі умови для ведення дрібного та середнього бізнесу.

Сьогодні ми зібрали кілька новобудов Києва в одній статті. Дарницький район пропонує багато дійсно цікавих проектів класу комфорт.

Дитячий садок в 170 метрах від комплексу

920 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Спортивний комплекс з басейном

Зона барбекю на території

 

Проект представляє одну з найдоступніших новобудов на Лівому березі столиці. Вартість квадратного метра нового житла залишається дуже низькою через далекість від станції підземки та панельної технології будівництва. Проте клас комфорт популярний серед інвесторів та частина квартир уже розпродана.

Головною особливістю нерухомості є близьке розташування соснового лісу. Поруч із новобудовою побудовані дитячі та спортивні майданчики, а через зелену зону прокладені велосипедні та бігові доріжки. Крім того, проектом передбачене будівництво власного фітнес-центру з басейном, торговельної та соціальної інфраструктури.

Інвесторам пропонують класичні планувальні рішення. Квартири мають площу до 104 квадратних метрів. Вільне планування дозволяє без особливих проблем реалізувати будь-яку кількість кімнат та інтер'єр. За рахунок правильного розташування будинку кожний варіант на поверсі має відмінний рівень інсоляції.

Дитячий садок в 340 метрах від комплексу

240 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

ЖК Seven на відміну від першого житлового комплексу в матеріалі, перебуває ближче до центральної частини Києва. Відповідно, вартість квадратного метра тут також вище приблизно у 2 рази. За вартістю «квадрата» та наповненню цей проект стоїть нарівні з іншими об'єктами на Теремках або в Голосіївському районі.

Інвестори готові платити за близьке розташування станції метро та транспортної розв'язки. Життя в новобудові буде комфортним навіть якщо немає особистого автомобіля. До підземки реально дістатися всього за 5 хвилин пішки. Водночас основна інфраструктура, наприклад, магазини та розваги, розташована буквально через дорогу. Плюс комерційні приміщення побудовані на першому поверсі нерухомості. Щоб зробити покупки, не буде потрібно навіть виходити на вулицю.

Девелопер пропонує житло з видом на жвавий район або воду. У під'їздах виконаний якісний ремонт, усі квартири продаються з засклінням та підведеними комунікаціями. Є впоряджена територія, альтанка для відпочинку, зелений дизайн, прогулянкова алея. Для автомобілів підготовлене наземне паркування та багаторівневий підземний паркінг.

Дитячий садок та школа на території комплексу

570 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

ЖК Great – це один із найяскравіших проектів у Дарницькому районі. Нерухомість має унікальну концепцію та повинна ідеально вписатися в цю частину столиці. Раніше на території була класична промзона, яку вирішили забудувати в рамках програми реновації Києва. Будинки класу комфорт розташовані на овальній території згідно з генеральним планом. Всередині знаходиться вільна зона для прогулянок, дитячих ігор та спортивних заходів. Забудовник прагне облаштувати територію та побудувати тут кілька дитячих садків, шкіл та зон відпочинку. Між будинками посадять власний парк, прокладуть велодоріжки, прогулянкові алеї для батьків із колясками.

Крім цього, проект може бути цікавим за рахунок близького розташування основної інфраструктури району та станції метро. ЖК Great – це оптимальне співвідношення ціни та якості. Нерухомість розташована на достатньому віддаленні від занадто завантажених транспортних доріг та гучного центру.

Дитячий садок в 180 метрах від комплексу

410 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

Ця нерухомість розташована в спальному мікрорайоні, який останні кілька років активно забудовується. В окрузі інвестори знайдуть усе необхідне для комфортного та безтурботного життя. Поруч є ясла та дитячі садки, школи та центри раннього розвитку. Дорослі знайдуть поблизу магазини, стоянки для автомобілів, прогулянкові алеї та зони для відпочинку.

Проект не можна назвати унікальним. Дві висотки включають велику кількість квартир на поверсі з однією, двома та трьома кімнатами. Усього буде побудовано 850 варіантів площею до 82 квадратів. Для мешканців підготовлене паркування та підземний паркінг, але місця тут явно не буде вистачати. До мінусів нерухомості також варто віднести занадто малу прибудинкову територію та близьке розташування новобудов одна до одної.

Проте інвесторам пропонуються вигідні умови придбання. Купити житло можна в розстрочку до трьох років із невеликим першим внеском. Вартість квадрата залишається доступною для тих покупців, які розглядають варіант у Дарницькому районі. Житло поруч зі станцією метро «Вирлиця» приблизно на 25% нижче, ніж варіант поруч із метро «Славутич».

Дитячий садок в 120 метрах від комплексу

370 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Спортивний комплекс з басейном

Затишна зона відпочинку на території

 

Цей проект розташований прямо на проспекті Бажана в 5 хвилинах ходьби від станції «Бориспільська». Поруч із новобудовами розкинувся приватний сектор, кілька навчальних закладів та невелика зелена зона.

Забудовник збирається повністю задовольнити потреби мешканців та побудувати поруч із комплексом соціальну та торговельну інфраструктуру. Тут з'явиться супермаркет, безліч дрібних магазинів, спортивний центр.

Житлова нерухомість представлена варіантами з однією, двома та трьома кімнатами. ЖК Olympic Park – це один із небагатьох проектів, де є дворівневе житло. Інвестори можуть придбати простору квартиру майже на 200 квадратів та перетворити її в пентхаус із відмінним краєвидом. Передбачене стандартне планування, де спальням відведено більше «квадратів», ніж іншим приміщенням. Також представлені планування «метелики» на дві сторони новобудови, які мають відмінний рівень інсоляції.

Дитячий садок на території комплексу

230 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Спортивний комплекс з басейном

Затишна зона відпочинку на території

 

ЖК Лебединий перебуває за адресою вулиця Ревуцького, 40, поруч зі станцією метро «Харківська». До підземки всього 3 хвилини ходьби, а дорога до центру Києва на автомобілі займає не більш ніж 30 хвилин навіть в умовах ранкових пробок.

Головною особливістю цього проекту є наявність поруч озера. Забудовник разом із нерухомістю підготує гарну набережну та прогулянкову алею поруч із зеленою зоною. Крім того, вікна деяких квартир будуть виходити на воду.

Також передбачена закрита територія, відеоспостереження та охорона. Поруч із будинком з'явиться спортивний та дитячий майданчик, торговельні об'єкти. Додатково забудовник обладнає великий підземний паркінг для зберігання автомобілів.

Житловий фонд включає квартири площею від 39 до 97 квадратних метрів. Будівельна компанія пропонує широкий вибір планувань під будь-які потреби. Додатково до основної квартири інвестори отримують комори, що дозволяє ще більше заощадити місце.

Дізнатися більше щодо проекту та дозвільної документації можна на офіційному сайті. Забудовник зараз активно продає квадратні метри через власний відділ продажу.

 

Вас також може зацікавити:

ТОП новобудов Києва, які здадуть у 2020 році

Рейтинг найбільших забудовників Києва

Новобудови в малонаселених мікрорайонах Києва

Елітна нерухомість Києва

ЖК у Києві поблизу нових станцій метро

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.