Архітектори розповіли як об'єднали минуле і інноваційне майбутнє Києва в ЖК LA MANCHE 06/07/2018

До списку новин
Архітектори розповіли як об'єднали минуле і інноваційне майбутнє Києва в ЖК LA MANCHE
"Клубний будинок «LA MANCHE»"

На початку червня корпорація «Укрбуд» оголосила про старт продажів в новому житловому комплексі LA MANCHE, який з'явиться в самому центрі української столиці. Дев'ятиповерховий будинок преміум-класу розташувався на вулиці Щекавицькій поруч з набережної Дніпра та станцією метро «Контрактова площа». При цьому проект вирізняється унікальною архітектурою та продуманою прибудинковою територією.

Фасад будівлі розробили архітектори групи компаній AVG, що працюють над цілою низкою проектів «Укрбуду». Головним їхнім завданням стало прагнення максимально органічно вписати новий будинок в сформований архітектурний ансамбль Подолу, гармонійно об'єднавши сучасні та класичні елементи. В результаті фахівці звернулися до традиційних італійських будівель у Венеції. Крім того, джерелом натхнення стала архітектура Франції та Великобританії, що відбилося в самій назві житлового комплексу. Ла-Манш - це протока між двома країнами, під якою проходить підземний Євротунель, що їх з'єднує. Так і житловий комплекс LA MANCHE покликаний поєднати історичне минуле та інноваційне майбутнє Києва, ставши унікальною будівлею поза рамками певного часу чи конкретної країни.

Дизайнери постаралися відтворити атмосферу весняних паризьких бульварів, набережної Сени, лоску та невимушеного настрою, притаманного Франції. Оскільки перший поверх будинку відведений під комерційні приміщення з окремими входами, там запланували характерні для французьких кварталів бутики та кафе, а також іншу інфраструктуру для мешканців.

Окрему увагу приділили прилеглій до будинку території, оскільки дизайнерам було важливо максимально ефективно використовувати кожен метр двору ЖК. В результаті територія включила підземний паркінг і гостьові автостоянки, зони відпочинку та прогулянок з ландшафтним і дитячими майданчиками, комплексним озелененням, зручною навігацією та зоною вигулу собак. Матеріали підібрали традиційні, що підкреслюють класичну складову архітектури: мармур, дерево, керамограніт, оцинкований метал.

Загалом в житловому комплексі LA MANCHE передбачена 231 квартира - від одно- до шестикімнатних. На верхніх поверхах розмістяться дворівневі апартаменти з літніми терасами. Зовнішні, міжквартирні та міжкімнатні стіни будуть збудовані з надійної, довговічної та екологічно чистої керамічної червоної цегли. Фасад утеплять мінеральною ватою, облицюють декоративним каменем і високоякісною штукатуркою. У будинку буде автономне гаряче водопостачання та опалення. Мешканців зустріне мебльоване фойє, будуть окремі приміщення для зберігання дитячих колясок, велосипедів, спортивного інвентарю. Крім того, в кожній квартирі встановлена ​​за замовчуванням система розумного будинку CLAP. При цьому додатково платити за інноваційну систему, яка є ексклюзивом будинків «Укрбуду», мешканцям не доведеться.

 

Вас також може зацікавити:

На архітектурному фестивалі PROSTONEBA представили підсумки воркшопу з «Укрбуд»

Планується старт продажу квартир в п’ятьох ЖК від УКРБУД

Корпорація «Укрбуд» оголосила про старт продажів в житловому комплексі SKY AVENUE

Гендиректор «Укрбуд Девелопмент» знову в рейтингу кращих топ-менеджерів України

Для ЖК CRYSTAL HOUSE представили дизайн інтер'єрів

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.