Для ЖК CRYSTAL HOUSE представили дизайн інтер'єрів 15/08/2018

До списку новин
Для ЖК CRYSTAL HOUSE представили дизайн інтер'єрів
"ЖК CRYSTAL RESIDENCE"

Студія архітектурної 3D-візуалізації STG Innovations представила дизайн-рішення для квартир житлового комплексу CRYSTAL HOUSE, який будується корпорацією «Укрбуд» в Голосіївському районі Києва. Дизайнери розробили кілька пропозицій оформлення інтер'єрів з урахуванням основних потреб майбутніх мешканців. При розробці основну увагу приділили комфорту та раціональному використанню простору.

Передусім перед фахівцями стояло завдання виконати дизайн-рішення для дворівневої квартири, включаючи вітальню, кухню, ванну, передпокій, гардеробну, дитячі кімнати, спальні, кабінет і коридори. Перевагу віддали стилям ар-деко, мінімалізму, сучасній еклектиці та скандинавському стилю.

Так, приміщення в стилі ар-деко виділяються використанням сміливих геометричних форм, напівтонів, етнічних візерунків, строкатих орнаментів. Основний акцент зробили на високий рівень комфорту, який досягається в тому числі завдяки використанню технічних інновацій.

Для приміщень в скандинавському стилі характерна простота, універсальність і практичність. У такому інтер'єрі переважають натуральні матеріали, світлі тони та лаконічні форми, що припаде до душі людям, які цінують атмосферу умиротворення та спокою.

А ось любителям експериментів підійде сучасна еклектика - стиль з широкими можливостями. В його рамках дизайнери використовували поєднання образів та ідей з різних періодів часу.

Простір в стилі мінімалізм традиційно відрізняється стриманістю та строгістю оформлення. Цього вдалося домогтися завдяки високій функціональності предметів інтер'єру, правильній «геометрії» форм і акценту на двох базових кольорах.

Нагадаємо, що житловий комплекс CRYSTAL HOUSE - це чотирьохсекційний будинок змінної поверховості з паркінгом та упорядкованою територією, який зводиться на вулиці Жилянській в Києві. Він створюється з урахуванням всіх сучасних вимог до житла преміум-класу та має унікальний архітектурний стиль. Всі квартири в CRYSTAL HOUSE також будуть обладнані першою українською системою розумного будинку CLAP.

Отримати більш детальну інформацію про наявні дизайн-рішення можна у відділах продажів корпорації «Укрбуд».

 

Вас також може зацікавити:

На архітектурному фестивалі PROSTONEBA представили підсумки воркшопу з «Укрбуд»

Планується старт продажу квартир в п’ятьох ЖК від УКРБУД

Корпорація «Укрбуд» оголосила про старт продажів в житловому комплексі SKY AVENUE

Гендиректор «Укрбуд Девелопмент» знову в рейтингу кращих топ-менеджерів України

Програма лояльності «Дякуємо за довіру»

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.