Планується старт продажу квартир в п’ятьох ЖК від УКРБУД 07/08/2018

До списку новин
Планується старт продажу квартир в п’ятьох ЖК від УКРБУД
УКРБУД

Будівельна корпорація «Укрбуд» планує старт продажу квартир і комерційних приміщень в п’ятьох житлових комплексах, які будуються в Києві.

В ЖК SOLAR CITY, що розташований в Святошинському районі столиці, буде можливість придбати житло в третьому домі. Всього там з’явиться 80 квартир, також передбачені дво- і трирівневі апартаменти. Весь житловий комплекс складається з 4 будинків, зведених в унікальному архітектурному стилі. Проектом передбачений підземний та наземний паркінг, облаштована територія з зонами відпочинку, спортивними і дитячими майданчиками.

Також покупець зможе обрати нове помешкання в другому будинку ЖК Urban Park, котрий знаходиться в Деснянському районі міста Києва вздовж вулиць Мурманської і Попудренка. Новобудова налічуватиме 288 квартир: від одно- до трикімнатних, площею від 42 м² до 93 м². В кімнатах квартир передбачені гардеробні. На території комплексу з’явиться власний дитячий садок, ресторан для мешканців на березі озера, підземний та великий гостьовий паркінг, буде реалізована концепція «двір без машин».

В ЖК «Академ Парк» на вулиці Академіка Вернадського відкриється продаж житла і комерційних приміщень в 6 і 7 секціях другого будинку. Всього до житлового комплексу входять два будинки по сім секцій із зручними під’їздами, наземними та підземними паркінгами, а також власним дитячим садком.

В ЖК «Злагода» для купівлі доступні приміщення в 3 секції другого дому. Однією з особливостей житлового комплексу є дворівневий підземний паркінг. «Злагода» розташована в Дарницькому районі Києва, в 6 хвилинах від станції метро «Харківська».

Житловий комплекс «Чарівне місто» відкриє продаж житла і комерційних приміщень в четвертому будинку. Однією з особливостей ЖК є дворівневі квартири з власною терасою. В комплексі передбачені сучасний підземний та гостьовий паркінг, а також початкова школа з дитячим садком.

Квартири у всіх п’ятьох ЖК будуть обладнані ексклюзивною для будинків «Укрбуд» системою розумного дому CLAP. Платити за неї додатково мешканцям не доведеться – система встановлюється забудовником за замовчуванням.

Придбати помешкання в представлених житлових комплексах можна, скориставшись розстрочкою чи обравши умови кредитування.

 

Вас також може зацікавити:

Гендиректор «Укрбуд Девелопмент» знову в рейтингу кращих топ-менеджерів України

Програма лояльності «Дякуємо за довіру»

Корпорація «Укрбуд» оголосила про старт продажів в житловому комплексі SKY AVENUE

У ЖК SOLAR CITY відкрився відділ продажів

Будівництво житлового комплексу «Гармонія» підходить до завершення

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.