«Укрбуд» влаштував воркшоп для молодих київських архітекторів 02/07/2018

До списку новин
«Укрбуд» влаштував воркшоп для молодих київських архітекторів
УКРБУД

Будівельна корпорація «Укрбуд» дала старт воркшопу з благоустрою прибудинкової території одного зі своїх нових проектів в Києві. Молодим столичним архітекторам та урбаністам поставили завдання – надати проектні пропозиції, які відповідали б сучасним світовим тенденціям в облаштуванні публічного простору біля житлових будинків. Воркшоп проходить у рамках Всеукраїнського архітектурного фестивалю PROSTONEBA, а його кураторами виступають досвідчені архітектори-урбаністи Станіслав Дьомін та Влодко Зотов.

- Основна мета міського простору – це створення комунікації між людьми, подолання відстороненості та самотності місцевих жителів, - зазначив Станіслав Дьомін.

Воркшоп складається з двох етапів. Перший ‒ теоретичний, під час якого відбулося знайомство і спілкування з учасниками, роз’яснення їхнього завдання. Другий – практичний, за результатами якого свої пропозиції нададуть архітектори, урбаністи та ландшафтні дизайнери з двох команд.

- Нам небайдуже, як виглядатиме територія біля наших будинків, і яким чином на ній будуть вибудувані зв’язки між людьми та середовищем. За результатами цього воркшопу ми сподіваємося побачити цікаві та дійсно сучасні проекти, а також залучити до співпраці молодих амбітних спеціалістів із власним баченням розвитку публічного простору столиці, - наголосив заступник гендиректора компанії «Укрбуд Девелопмент» Сергій Бурлаков.

Переможців воркшопу буде оголошено на архітектурному фестивалі PROSTONEBA, який пройде 13-15 липня на ВДНГ в Києві. Вони отримають можливість укласти контракт і співпрацювати з «Укрбудом».

 

Вас також може зацікавити:

Гендиректор «Укрбуд Девелопмент» знову в рейтингу кращих топ-менеджерів України

Програма лояльності «Дякуємо за довіру»

Корпорація «Укрбуд» оголосила про старт продажів в житловому комплексі SKY AVENUE

У ЖК SOLAR CITY відкрився відділ продажів

Будівництво житлового комплексу «Гармонія» підходить до завершення

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.