Столичні ЖК зі своїми спортклубами 10/01/2020

До списку новин
Столичні ЖК зі своїми спортклубами

Боротьба за інвесторів на ринку нерухомості серед забудовників ніколи не припиняється. Девелопери привертають увагу потенційних покупців не тільки комфортабельними апартаментами з продуманими плануваннями, але й розвиненою інфраструктурою поблизу або на території ЖК.

Чому тема спорту для забудовника на першому місці

Підтримувати оптимальний баланс між особистим життям та роботою вдається далеко не всім. Трудоголіки вкрай гостро переживають стрес та часто хворіють через постійну роботу. Щоб хоч якось відволіктися від рутини та повсякденних справ, багато «білих комірців» займаються спортом та ведуть здоровий спосіб життя. Активні тренування на свіжому повітрі дозволяють розвантажити нервову систему та як слід розігнати кров по тілу. Це важливо для тих людей, які багато часу проводять в офісі, постійно їздять за кермом автомобіля та мало рухаються.

Сучасний покупець житлової нерухомості – активна молода людина у віці до 40 років. Більша частина мешканців мають родини з 1-2 дітьми або перебувають у тривалих відносинах. Також інвестори стежать за своїм зовнішнім виглядом, їздять на машинах не старше 5 років та по можливості займаються спортом. Водночас покупці житла класу комфорт або бізнес непогано заробляють, так що витрачають гроші на себе: відвідують spa-салони, салони краси, замовляють різні косметологічні процедури, ходять до персональних тренерів на заняття та плавають у басейнах.

Під час облаштування нового житлового району забудовники завжди звертають увагу на місця під спортивні зони та дитячі ігрові майданчики. Нерідко поруч із квартирами є вуличні тренажери. Близько від дитячих майданчиків будуються спортивні куточки воркаут. Таким чином, на прогулянці батьки можуть не тільки весело проводити час із дітьми, але й активно займатися.

Особливий шик для девелопера – це реалізація в проекті бігової доріжки, а також облаштування велосипедної зони. Щоправда, подібні рішення використовуються не занадто часто, і доречні тільки там, де є зелена зона поблизу або лісовий масив.

Розподіл на класи

Вартість квадратного метра житла залишається досить високою навіть для класу економ. От чому будівельні компанії максимально використовують кожний квадратний метр. Спортивні центри в бюджетних ЖК зазвичай розташовуються за межами житлового комплексу. А дороге житло класу комфорт, бізнес та еліт може включати сотні квадратних метрів комерційної нерухомості, яку віддають під спортивні центри. У мешканців нових будинків є можливість заощаджувати час та відвідувати зали європейського рівня.

Наша команда зібрала по 1 цікавому проекту в кожному класі, де тема спорту не обходиться стороною.

ЖК Варшавський мікрорайон

Дитячий садок в 340 метрах від комплексу

440 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

  • Клас житла: економ
  • Вартість квадратного метра: від 16 тисяч гривень
  • Спортивний клуб: за межами ЖК

Мешканці нового будинку від відомого столичного забудовника Stolitsa Group можуть займатися спортом у величезному фітнес-центрі неподалік від квартир. Загальна площа спортивної зони буде досягати 4 тисяч квадратних метрів. Тут передбачено 3 повнорозмірних басейни з доріжками по 25 метрів, студія йоги, декілька спа-салонів та салонів краси. Також у спортивному клубі будуть працювати різні секції для малят і дорослих, наприклад, з боксу, вільної боротьби або дзюдо. Водночас спортивний комплекс запропонує абсолютно унікальні заняття для любителів спорту. Тут будуть працювати спеціальні клуби з Pole Dance і Pole Exotic, а також секції зі змішаних єдиноборств (ММА). У комплексі з'явиться зал класичної та аеройоги, стретчинга та кросфіту. Відкриття торгівельно-розважального об'єкта заплановано на весну 2020 року.

ЖК Комфорт Таун

Дитячий садок в 70 метрах від комплексу

290 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

  • Клас житла: комфорт
  • Вартість квадратного метра: від 21 тисячі гривень
  • Спортивний клуб: на території ЖК

Проект від забудовника KAN Development привертає увагу не тільки унікальною для Києва архітектурою та кольоровими фасадами, але й розвиненою інфраструктурою поблизу. Інвестори крім магазинів, великих торгівельних центрів та розваг для дітей знайдуть поблизу новий спортивний центр Спорт Лайф «Дарницька». Він пропонує повний спектр фітнес-послуг та включає декілька сучасно обладнаних залів. Тут можна позайматися на кардіотренажерах, побігати на бігових доріжках або потягати залізо. Крім того, у спортивному центрі побудований та функціонує 25-метровий басейн на 7 повноцінних доріжок. Працює SPA-центр та релакс-зона, де спортсмени можуть відпочити, випити протеїнові коктейлі або вітамінізовані напої. Ще один важливий плюс – це наявність спеціальної дитячої зони. Молода мама або тато може віддати дитину в спортивний зал та залишити в дитячій фітнес-секції або віддати інструктору з плавання (дитячий неглибокий басейн). Вартість річного абонементу для дорослого не перевищує 5 тисяч гривень.

ЖК White Lines

Дитячий садок в 220 метрах від комплексу

Торгівельний центр на території

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Цілодобова охорона та відеоспостереження

 

  • Клас житла: бізнес
  • Вартість квадратного метра: від 33 тисяч гривень
  • Спортивний клуб: у будівлі ЖК

Фітнес-центр перебуває в стилобатній частини житлового комплексу та працює винятково для мешканців новобудови. Головна перевага – це близьке розташування. Інвестори заощаджують час на тривалих поїздках та отримують комфортабельний тренажерний зал європейського рівня під рукою. Всього 1 хвилина необхідна на те, щоб спуститися до спортцентру на ліфті.

Тут передбачено кілька спортивних зон із різними типами тренажерів, а також зона зі штангами та гантелями. Спортивний зал введуть в експлуатацію одночасно з житловим комплексом. Девелопер планує завершити будівництво, підключити будинок до комунікацій та передати ключі покупцям уже в четвертому кварталі 2021 року.

ЖК Taryan Towers

Дитячий садок та школа на території комплексу

430 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

  • Клас житла: еліт
  • Вартість квадратного метра: від 60 тисяч гривень
  • Спортивний клуб: на даху ЖК

Спортивний центр перебуває на даху стилобатній частини будівлі. Є частиною унікального курортного комплексу TSARSKY. Цей проект вражає уяву своїм неймовірним розмахом. Він обов'язково сподобається тим людям, які цінують високий рівень комфорту та унікальність.

Наприклад, тільки тут можна знайти тренажери з авторським дизайном, які розроблені під один фітнес-центр. Мешканці можуть скористатися скеледромом, записатися в одну з декількох секцій єдиноборств, випити унікальний коктейль із мінералами та вітамінами, а також відвідати кисневу кімнату. Тут є величезний лазневий комплекс із декількома типами саун та соляною кімнатою, а ще свій стрілецький тир. Також передбачено два басейни. Один із них – відкритий на свіжому повітрі (на даху), а другий – закритий довжиною 25 метрів, який розташований безпосередньо у фітнесі-центрі.

 

Вас також може зацікавити:

Новобудови, які здали вчасно

ТОП-5 висотних ЖК у Києві

ТОП-5 київських новобудов із просторими терасами

Список 5 кращих «зелених» житлових комплексів у Києві

Огляд новобудов з консьєрж-сервісом

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.