Огляд новобудов з консьєрж-сервісом 17/01/2020

До списку новин
Огляд новобудов з консьєрж-сервісом

Від поняття «консьєрж», яке використовувалося в побуті в період СРСР, практично нічого не залишилося. Сучасний ринок нерухомості України пропонує консьєрж-сервіс зовсім іншого рівня, який можна порівняти з європейським та американським. Під консьєрж-сервісом слід розуміти комплекс послуг для всіх мешканців новобудови. В обов'язки персоналу входить наступне:

  • Контроль над чистотою та порядком у межах під'їзду, а також поруч із будинком;
  • Зустріч гостей та супровід їх у зону очікування;
  • Доставка до квартири різних товарів, наприклад, продуктів харчування, квітів або подарунків;
  • За допомогою консьєрж-сервісу можна зарезервувати столик у ресторані, купити квиток на літак та навіть оформити бронь готелю;
  • Додатково консьєрж допомагає викликати таксі.

Крім того, інвестори можуть розраховувати на всебічну допомогу консьєржа в розв’язанні побутових проблем. В обов'язки консьєржа входить виклик на вимогу інвестора домашнього майстра, сантехніка, електрика. Ще консьєрж забезпечує комфортні умови під час переїзду у квартиру або офіс. За додаткову плату персонал може приймати дзвінки та доглядати за домашніми тваринами.

Останні кілька років Київ розбудовується неймовірними темпами, тому житла класу комфорт стає все більше. Щоб привернути увагу інвесторів, девелопери впроваджують консьєрж-сервіс навіть у такий порівняно невисокий клас житла. З цієї причини зовсім недоречно вважати, що високий рівень сервісу та обслуговування доступний лише мешканцям будинків типу бізнес або еліт.

Ми підібрали кілька проектів на ринку нерухомості столиці з налагодженою роботою консьєрж-сервісу.

Дитячий садок в 130 метрах від комплексу

350 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

Вартість квадратного метра: від 39 тисяч гривень

Новий будинок від одеського забудовника Кадорр Груп розташований зовсім близько до станції метро. До підземки приблизно 15 хвилин пішки. А на автомобілі до центральної частини столиці реально дістатися за 10 хвилин без заторів.

Проектом передбачене будівництво одного житлового будинку на десять секцій. Новобудова стоїть літерою П та включає власний зелений сад із ландшафтним дизайном. Передбачено більш ніж 300 комфортабельних квартир. Для інвесторів підготовлений опалювальний та охоронюваний підземний паркінг на 250 місць. Гостьове паркування відділене, тому автомобілі не заважають мешканцям.

Забудовник підготує проект автономного опалення з власною котельнею на даху. Покупці отримують нерухомість зі встановленими сталевими радіаторами та терморегуляторами. Це дозволяє самостійно виставляти необхідну температуру в будь-який сезон.

Територія житлового комплексу буде закритою для сторонніх. По периметру встановлять відеокамери. Також є цілодобова охорона та патрулювання. Обслуговувати нерухомість буде власна управляюча компанія. Кожна секція включає простору вхідну групу з ресепшеном та консьєржем. Фахівці працюють цілодобово та оперативно виконують будь-які забаганки мешканців. За допомогою консьєржа можна викликати няньку або інший домашній персонал, замовити таксі або організувати доставку подарунків.

Девелопер передбачив планування квартир під будь-які запити інвесторів. Тут можна знайти як однокімнатні компактні варіанти, так і чотирикімнатні апартаменти для великої родини. На верхніх поверхах є великі дворівневі пентхауси з величезними панорамними вікнами. Також у продажу передбачені квартири нестандартного планування з напівкруглими приміщеннями. На етапі будівництва можна об'єднати кілька об'єктів в один.

За додаткову плату інвестори отримують житло, підключене до системи «розумний будинок». Висока ціна квадратного метра цілком виправдана. Покупці нерухомості можуть користуватися доступною інфраструктурою столиці, включаючи найдорожчі магазини, бари та ресторани, а також приватні медичні клініки.

Дитячий садок в 100 метрах від комплексу

300 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Вартість квадратного метра: від 32 тисяч гривень

Проект має непогане місцерозташування поруч із зеленою гілкою метро. Пішки до підземки приблизно 10 хвилин. Стільки ж часу буде потрібно на поїздку до центру столиці на власному автомобілі.

Згідно з проектною документацією, девелопер побудує чотирисекційний висотний будинок із багаторівневим підземним паркінгом, а також місцями для підзарядки електромобілів. Тут же будуть продаватися охоронювані місця для двоколісного транспорту.

Територія комплексу перебуває під охороною та відеоспостереженням. Консьєрж-сервіс працює цілодобово. Фахівці стежать за безпекою та комфортом інвесторів, а також вирішують будь-які побутові проблеми. Потрапити до квартир на поверсі можна тільки за наявності спеціальних електронних пропусків.

Обслуговувати новий будинок буде власна компанія. Прибудинкова закрита територія буде обладнана та впорядкована. Для малят тут з'явиться власна ігрова зона та спортивний куточок. Дорослі зможуть прогулюватися освітленими доріжками або відпочивати на лавках. Скрізь встановлене світлодіодне енергоефективне освітлення та виконаний зелений дизайн.

Цей проект поєднує житлові квартири, комерційні та соціально-побутові об'єкти. Інфраструктура повинна займати 5 рівнів. Тут відкриють різні магазини та супермаркети, спортивний центр із басейном і SPA-салон. Крім того, у будинку будуть здаватися приміщення під офіси.

Якщо цього виявиться замало, завжди можна скористатися інфраструктурою поблизу. У пішій доступності інвестори знайдуть усе необхідне для комфортного життя. Поруч із новобудовою працюють кафе, бари, магазини та є розваги для всієї родини.

Дитячий садок та школа на території комплексу

260 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Зарядна станція для електрокарів

Затишна зона відпочинку на території

 

Вартість квадратного метра: від 24 тисяч гривень

Проект комфорт-класу перебуває в 15 хвилинах ходьби від столичного метро. Поруч із новими будинками розташовані зупинки громадського транспорту. Поїздки на автобусі або особистому авто проблем не викликають.

Масштабне будівництво від компанії Royal House передбачає 14 висотних будівель. Житловий фонд включає стандартні 1-3-х кімнатні квартири та дорогу дворівневу нерухомість. Передбачені міські комунікації, а ще автономне опалення.

Територія закрита та охороняється. У місцях загального користування встановлене високоякісне відеообладнання. Фіксація здійснюється навіть у нічний час за допомогою спеціальних інфрачервоних камер. Крім житлової нерухомості тут відкриють супермаркети, банки та аптеки. У планах організувати роботу приватного дитячого садка. Ще тут з'явиться елітний ресторан та великий супермаркет.

Забудовник передбачив спеціальну послугу для всіх інвесторів житлового комплексу. За додаткову плату можна підписатися на обслуговування консьєржем. За допомогою фахівців легко замовити прибирання квартири, забронювати квитки або підібрати домашній персонал.

 

Вас також може зацікавити:

ТОП-5 висотних ЖК у Києві

Експлуатована покрівля: на даху новобудов Києва (кафе, лаунж, парки)

Список 5 кращих «зелених» житлових комплексів у Києві

ТОП-5 київських новобудов із просторими терасами

Столичні ЖК зі своїми спортклубами

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.