Прорив з Укрбуд в новому динамічному відео 05/09/2018

До списку новин
Прорив з Укрбуд в новому динамічному відео
УКРБУД

Будівельна корпорація «Укрбуд» презентувала іміджевий ролик, в якому закликала вирватись із старих запилених квартир і зробити вибір на користь зручного сучасного житла.

В динамічному відео автори продемонстрували всі недоліки застарілого житла – галасливі сусіди, незручні планування, проблеми з комунікаціями, відсутність ремонту. Герої ролика – молоді люди, що стомились терпіти обмеження і дискомфорт. Вони наважились вирватись із кайданів звичного життя і в прямому сенсі пробивають старі стіни. В результаті персонажі потрапляють до нової, зручної квартири, де все продумано до найменших дрібниць.

Таким чином «Укрбуд» показав, як умови життя впливають на його якість. Адже комфортне, сучасне помешкання переносить до абсолютно іншої реальності. Головна ідея нового ролика корпорації закладена в слогані: «Задаємо нові стандарти щасливого життя!».

«Сучасний покупець житла вже не шукає просто нову квартиру, йому потрібен новий спосіб життя, прагне змінити його на краще. Але як би людина не старалась з ремонтом, вона не зможе вплинути ні на оточення, ні на благоустрій двору, ні на енергоефективність будинку, і тим більше не отримає тих інновацій, що ми пропонуємо. Саме тих стандартів, що розробив для себе «Укрбуд», поставив нову планку на ринку столичної нерухомості», - говорить заступник генерального директора компанії «Укрбуд Девелопмент» Сергій Бурлаков.

На підготовку до відеозйомки знадобилось 2 тижні. Для того, щоб як можна точніше передати інтер’єри «хрущовок», «сталінок» і «брежнєвок» витратили 8 днів на створення ескізів, розробку ключових кадрів і схеми освітлення, 5 днів зайняло спорудження 12 інтер’єрів на площі 1200 м².

Самі зйомки зайняли 22 години. Стіни вибивались в реальному часі. Під час кожного «пролому» легкі цеглини щедро присипались сумішшю з цементу і борошна, щоб надати більшого реалізму кожному кадру. Для сцени із затопленням організатори збудували невеликий басейн висотою 10 см, а вгорі над стелею встановили дощову установку, з якої на акторів лилась вода. На майданчику працювало більше 100 людей, також в зйомках брали участь 17 котів. Проект, як і «Новий український трилер» від «Укрбуд» режисерували Андрій Копоц і Макар Северин.

«Ми раді, що «Укрбуд» став першою будівельною компанією, яка відмовилась від стереотипного мислення на користь креативного підходу в комунікаціях. Адже смілива, цікава реклама – це найефективніший спосіб спілкування із своєю аудиторією», - зазначив Андрій Копоц

В процесі був використаний унікальний операторський кран, який використовували в роботі над фільмами «Титанік», «Місія неможлива» і «Трансформери».

 

Вас також може зацікавити:

На архітектурному фестивалі PROSTONEBA представили підсумки воркшопу з «Укрбуд»

Планується старт продажу квартир в п’ятьох ЖК від УКРБУД

Корпорація «Укрбуд» оголосила про старт продажів в житловому комплексі SKY AVENUE

Гендиректор «Укрбуд Девелопмент» знову в рейтингу кращих топ-менеджерів України

Програма лояльності «Дякуємо за довіру»

 

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.