ТОП-5 київських новобудов із просторими терасами 28/01/2020

До списку новин
ТОП-5 київських новобудов із просторими терасами

Київ – одне з найкрасивіших та розвинених українських міст. Воно живе в скаженому ритмі. Ось чому все більше киян прагнуть насолоджуватися кожною хвилиною, чудовими краєвидами та проводити максимум часу на свіжому повітрі. Пропорційно цьому зростає популярність житлових комплексів із терасами.

Наявність тераси у квартирі дозволяє власникам нерухомості створити затишний куточок, звідки відмінно видно мегаполіс та можна спокійно проводити час. Причому в кожного мешканця своє уявлення щодо комфорту. Поки одні створюють тут невеликі куточки для чаювання з пледом та зручними кріслами, інші віддають перевагу лаунж-зонам із ліжанками, великою кількістю квітів, книгами та іншими милими речами.

Оскільки забудовники відстежують останні тенденції будівництва на Заході та у Європі, то на українському первинному ринку з'являється все більше ЖК із величезними терасами. І якщо ще 5 років тому подібна розкіш була доступна тільки у разі покупки квартири в будинку класу бізнес або еліт, зараз ситуація змінилася. Навіть у новобудовах економ- або комфорт-класу з'являються варіанти з терасами різної площі.

Що таке тераса та чим вона відрізняється від балкона або лоджії

Головна відмінність терас від звичних багатьом українцям балконів та лоджій полягає в розмірі. Зазвичай вони займають не менше 24-25 м2. Також до них обов'язково підводять електрику та встановлюють освітлювальні прилади, щоб навіть вночі тут було комфортно перебувати. Якщо немає обмеженого бюджету та людина віддає перевагу посиденькам на свіжому повітрі восени або взимку, можна встановити теплу підлогу.

Водночас тераси ніколи не склять, максимум тут допускається невеликий навіс із тканини, що не промокає. Ще на вікнах суміжної кімнати монтують не звичайні склопакети, а широкі панорамні вікна. Це відкриває прекрасний краєвид на околиці та покращує освітлення житлового приміщення.

А ще один плюс такого рішення – інвестору не потрібно сплачувати за м2, як за житлові.

Огляд ТОП-5 новобудов Києва з терасою

У сьогоднішній статті наша команда ділиться списком кращих ЖК у столиці, які пропонують просторі тераси та багато інших цікавих рішень. Причому сюди включені не тільки елітні проекти, але й більш доступні варіанти.

Дитячий садок на території комплексу

570 метрів до супермаркету

Наземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Цей будівельний об'єкт зводиться компанією «Київміськбуд» в Оболонському районі, недалеко від озера Лукове та затоки Верблюд. Ось чому з вікон багатоповерхівки відкривається мальовничий краєвид. Ще один плюс новобудови полягає в тому, що вона перебуває недалеко від 3 станцій метро. На машині або громадському транспорті до них можна дістатися за 10-15 хвилин.

Крім того, у кроковій доступності від ЖК є зупинки автобуса, клініка, АЗС, кафе та спортклуби. Мешканці зможуть без особливих проблем завершити всі домашні справи та не витрачати зайвий час. Для максимального комфорту на території з'являться спортивні та дитячі майданчики, велодоріжки. За планом забудовника, згодом з'явиться власний дитсадок, а в деяких будинках з'явиться комерційна нерухомість під магазини, аптеки, перукарні та салони краси.

Для безпеки власників у кварталі передбачене закрите подвір’я та встановлена система цілодобового відеоспостереження. Сторонні люди або машини на територію не потраплять. Для паркування авто передбачений гостьовий паркінг, де теж встановлені відеокамери.

На вибір покупців в «Італійському кварталі» представлені квартири з 1, 2 або 3 кімнатами. Найпросторіші тераси площею 24-47 м2 доступні покупцям об'єктів тільки на перших поверхах. В інших випадках проект передбачає тільки відкриті стилізовані балкони.

Дитячий садок в 120 метрах від комплексу

430 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

Преміальний ЖК від компанії Taryan Group буде складатися з 3 будинків. У кожній будівлі передбачено 31 поверх та унікальна концепція для використання даху. На одній багатоповерхівці з'явиться зимовий сад, парк та штучне озеро. Нагорі іншої відкриють елітний ресторан із панорамним видом на столицю та авторською кухнею. А на даху третьої розташується музей майбутнього.

Зноходиться Taryan Towers у Печерському районі, недалеко від станцій метро «Дружби народів» та «Печерська». У кроковій доступності від проекту розташувався ботанічний сад, кафе, клініка, спорткомплекс, магазини та навчальні установи. Для зручності мешканців девелопер реалізує підземний паркінг на 600+ машин із ліфтом, а також встановить станції зарядки для електромобілів.

Стилобатна частина залишена забудовником під комерційні приміщення. Тут будуть ресторани, кафе, супермаркети, магазини та інші об'єкти соціально-побутового призначення. Ще на території з'являться доріжки для прогулянок та пробіжок, а також зони відпочинку.

Подвір’я комплексу перебуває під відеоспостереженням, закрите для сторонніх та цілодобово охороняється. Сюди можуть потрапити тільки власники житла та їх гості. Чужі люди та автомобільний транспорт не пропускає пост охорони.

На вибір покупців компанія Taryan Group пропонує жилплощу з 1, 2 або 3 кімнатами розміром від 62 до 128 метрів. Причому для кожної квартири передбачена простора тераса. У продажу є об'єкти без оздоблення, з чорновим та чистовим ремонтом.

Дитячий садок на території комплексу

440 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Бюджетний проект Stolitsa Group перебуває в Подільському районі, привертає увагу доступною вартістю та вдалим розташуванням. Усього в 10-15 хвилинах їзди звідси перебуває станція метро. А в кроковій доступності від мікрорайону розташувалися автобусні зупинки, кафе, магазини, сквери, супермаркети та інша інфраструктура. Також недалеко є школи, дитячі садки та лікарні. Тут усе відповідає очікуванням як самотніх людей, так і родин із дітьми різного віку.

За планом девелопера, на території з'явиться 21 багатоповерхова будівля. Навіть за скромними підрахунками кількість житлових об'єктів перевищить 2000 одиниць, тому забудовник створить 3 види паркування – гостьове, наземне та підземне. Так що на паркінгах буде місце для 3600 машин.

Для максимальної зручності «Варшавський Мікрорайон» отримає дитячі ігрові майданчики, доріжки для велосипедів і прогулянок, спортивні зони та місця для відпочинку. Двір комплексу буде закритий для сторонніх, тому можна не боятися чужих людей.

У продаж надходять варіанти з 2 і 3 кімнатами, а також дворівневе житло. Причому у власників майна на перших поверхах з'явиться можливість облаштувати власне затишне подвір’я розміром до 50 квадратів.

Дитячий садок в 330 метрах від комплексу

800 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Система керування "розумний будинок"

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

Компанії SAGA Development та Perfect Group створюють унікальний для столиці житловий об'єкт, який отримав фасад із панорамних склопакетів та металу. Химерна форма будинку доповнюється дзеркальним напилюванням скла, так що особистому комфорту мешканців ніщо не буде заважати.

Елітна будівля на 17 поверхів передбачає порівняно невелику кількість квартир з 1, 2 і 3 кімнатами. Водночас на вибір інвесторів доступні варіанти з одним або двома рівнями. Площа нерухомості варіюється від 48 до 210 м2. Деяке житло на верхніх поверхах передбачає стильні та просторі тераси, які можна облаштувати за власним бажанням та в будь-який час насолоджуватися відмінним краєвидом Києва. Додатково скрізь встановлені системи типу smart-home та є доступ до спеціальної програми Atmosfera. Додаток допомагає контролювати техніку, споживання електрики та інше.

Перебуває ЖК Philadelphia Concept House у Печерському районі, у пішій доступності від зупинок громадського транспорту, метро «Кловська», кафе, банків, дитячих садків та шкіл. Для підвищення комфорту на території є підземне паркування зі швидкісним ліфтом, хол із місцями відпочинку для відвідувачів, стійка консьєржа, комерційні об'єкти та пропуск за електронною картою.

Дитячий садок в 670 метрах від комплексу

850 метрів до супермаркету

Зона барбекю на території

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

Забудовник Sun Development вибрав для будівництва цієї багатоповерхівки місце з добре розвитою інфраструктурою. Будинок на 5-6 поверхів перебуває в Голосіївському районі, недалеко від зупинок, магазинів, кафе та інших об'єктів соціально-побутового призначення. Власникам нерухомості не доведеться витрачати багато часу, щоб дістатися до центру столиці. Водночас станція метро «Голосіївська» перебуває всього в 7-8 хвилинах ходьби від ЖК.

До переваг новобудови належить те, що девелопер пропонує на вибір просторі одно- та двокімнатні квартири з 54-63 м2. Раніше в продажу були представлені варіанти з 3 і 4 кімнатами, але до початку 2020 року їх розкупили.

Інвесторів комплекс приваблює незвичайними плануваннями, наявністю просторих відкритих балконів та терас. Тут досить просторо, щоб створити лаунж-зону, літню їдальню або куточок для відпочинку.

 

Вас також може зацікавити:

ТОП-5 висотних ЖК у Києві

Експлуатована покрівля: на даху новобудов Києва (кафе, лаунж, парки)

Список 5 кращих «зелених» житлових комплексів у Києві

ТОП-5 кращих проектів Оболонського району

Переваги і недоліки життя у центрі міста

 

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.