Клубний будинок Spas Sky введений в експлуатацію 01/04/2018

До списку новин
Клубний будинок Spas Sky введений в експлуатацію
"Клубний будинок «Spas Sky» "

Елітна новобудова Spas Sky по вулиці Спаська, 35 готова до заселення майбутніми мешканцями. Будівельна компанія УкрБуд розпродає останні квартири в клубному будинку на Подолі. Усі роботи завершилися в строго встановлений термін. Державна архітектурно-будівельна інспекція видала сертифікат 30 березня 2018 року.

Spas Sky – один із самих вдалих об'єктів забудовника, який розташований практично в центрі столиці. Цей будинок привертає увагу інвесторів не тільки вдалою локацією (до метро Контрактова площа всього 10 хвилин ходьби), але й відносно низкою вартістю квадрата для такого класу житла. Будинок знаходиться поруч із набережною Дніпра і основними об'єктами інфраструктури. Така новобудова відмінно підійде як бізнесменам, які постійно переміщаються по Києву, так і молодих родинах з дітьми.

Будинок відрізняється привабливими лініями фасаду і оригінальним внутрішнім облаштуванням. Місця загального користування мають дизайнерський ремонт, підвісні стелі, керамограніт на підлозі та пожежобезпечні двері.

У новобудові на дев'ять поверхів розміститься всього 76 квартир площею від 60 до 117 квадратів. Кількість кімнат варіюється від однієї до трьох, а ще тут представлені дворівневі варіанти. Планом передбачений підземний паркінг із ліфтом до житлових поверхів, охорона території, відеоспостереження і консьєрж. У кожному об'єкті буде встановлено спеціальне обладнання для контролю над споживанням ресурсів. Spas Sky підключений до системи CLAP («розумний будинок»). Одна з особливостей такої інновації – у випадку аварійної ситуації можна перекрити комунікації та зберегти майно.

Девелопер завершує останні покрівельні та фасадні роботи, а також благоустрій прилягаючої території. Протягом декількох наступних місяців будуть закінчені всі роботи і будинок зможе прийняти перших власників нерухомості. Згідно з діючим законодавством і договорам з інвесторами, заселення відбувається поетапно.

 

Вас також може зацікавити:

Гендиректор «Укрбуд Девелопмент» знову в рейтингу кращих топ-менеджерів України

Програма лояльності «Дякуємо за довіру»

Корпорація «Укрбуд» оголосила про старт продажів в житловому комплексі SKY AVENUE

У ЖК SOLAR CITY відкрився відділ продажів

Будівництво житлового комплексу «Гармонія» підходить до завершення

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.