Дизайнери представили проекти інтер'єрів квартир в ЖК «Харківський» 05/07/2018

До списку новин
Дизайнери представили проекти інтер'єрів квартир в ЖК «Харківський»
"ЖК Харківський"

Фахівці студії XO Design представили низку інтер'єрів, створених спеціально для квартир в житловому комплексі «Харківський», який корпорація «Укрбуд» будує в Дарницькому районі Києва. Під різні планування створили шість дизайн-проектів, кожен з яких має власну стилістику та настрій.

Наприклад, для стилю «авангард» дизайнери використовували максимально оригінальні рішення. Так, за рахунок легкого перепланування в одній із спалень вдалося створити додатковий «гостьовий» простір, перетворивши її на більш багатофункціональну житлову кімнату. Основою колірної гами приміщень стали світлі тони, а в якості акценту виступають фіолетові відтінки та позолочені металеві елементи. Додатковим акцентом стали округлі форми, яка повсюдно використовуються в оформленні інтер'єру. За задумом творців, такий проект підійде мешканцям, які не бояться експериментів і люблять неординарні рішення.

Так само сміливим став дизайн-проект в стилі «фьюжн», що поєднує, на перший погляд, практично несумісні речі. Однією з його особливостей стало використання контрастного помаранчевого кольору, який зустрічається у всіх елементах декору та меблів, вигідно відтіняючи основну сіро-білу гаму. Разом з декоративною штукатуркою та фарбуванням стін в приміщеннях використані звичайні та фотошпалери, дерев'яні рейки. Додатковий акцент зроблений на правильних геометричних формах. Щодо функціональності, то головною фішкою такої квартири стали «приховані» шафи та інші системи зберігання, які вміло замаскували дзеркалами або ідентичною зі стінами кольоровою гамою.

Для тих, хто віддає перевагу більш традиційному стилю, в XO Design представили «нео-класику», яка освіжає класичний інтер'єр сучасними елементами. Завдяки переплануванню в квартирі з'явилася кухня-студія. Об’єм простору збільшили за рахунок використання мармуру та дзеркальних поверхонь. Також в роботі застосували дерево, фарбування, декоративні елементи. Загальне колірне рішення проекту стримане, але з яскравими контрастами. Контрастною вийшла і тема спалень: одна виконана в світлих тонах, друга - у темних.

Для людей, що шукають максимально ефективних рішень, створили стилі «мінімалізм» і «еко-мінімалізм». Обидва проекти націлені передусім на максимально вільний, світлий і відкритий простір. У «мінімалізмі» використане зонування спальні та вітальні за допомогою скляної перегородки. Одним з акцентів стала підлога з дерев’яною фактурою. При цьому проект став доволі універсальним, здатним варіюватися в залежності від використовуваних меблів.

При створенні «еко-мінімалізму» перенесли кухню, за рахунок чого додалася ще одна кімната. Другу спальню також відокремили від кухні скляною перегородкою. При цьому у всіх кімнатах використані одні й ті самі кольори, а високі шафи максимально приховали природними відтінками, що перегукуються з численними дерев'яними панелями та плиткою «під дерево» у ванній.

Не обійшлося і без стилю «поп-арт», який стрімко повертає собі популярність, і в якому, здавалося б, звичайні предмети стають мистецтвом. По всій квартирі використовували яскраві акцентні кольори і фарби - в створених під замовлення фотошпалерах, керамічній плитці, ламінаті, забарвлених поверхнях. Основний простір розширили дзеркальними елементами, а у вітальні облаштували лаунж-зону.

Детальніше ознайомитися з усіма шістьма дизайн-проектами можна в Лівобережному відділі продажів «Укрбуду» або в відділі продажів на об'єкті. Відзначимо, що ЖК «Харківський» представляє собою шестисекційний будинок комфорт-класу, розташований неподалік від станції метро «Бориспільська» та парку Партизанської Слави. У новобудові передбачені великі гостьові холи, обладнані системами відеоспостереження місця для консьєржів. На перших поверхах - приміщення під магазини, кафе, аптеки, офіси. Крім того, поруч з будинком будівельники «Укрбуду» зводять триповерховий торговельно-розважальний комплекс. Також проектом передбачено створення трансформаторної підстанції та трьох теплопунктів, які дозволять звести до мінімуму втрати енергоносіїв при подачі тепла мешканцям.

 

Вас також може зацікавити:

Програма лояльності «Дякуємо за довіру»

Архітектори розповіли як об'єднали минуле і інноваційне майбутнє Києва в ЖК LA MANCHE

Планується старт продажу квартир в п’ятьох ЖК від УКРБУД

На архітектурному фестивалі PROSTONEBA представили підсумки воркшопу з «Укрбуд»

Дизайнери AVG розповіли про неокласичної архітектури ЖК «Шевченківський»

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.