Дизайнери AVG розповіли про неокласичної архітектури ЖК «Шевченківський» 10/07/2018

До списку новин
Дизайнери AVG розповіли про неокласичної архітектури ЖК «Шевченківський»
"ЖК Шевченківський"

Будівельна корпорація «Укрбуд» представила нові візуалізації житлового комплексу «Шевченківський», який будується в однойменному районі Києва. Будинок бізнес-класу розташувався в самому центрі української столиці - на вулиці Золотоустівській - і поміж іншого виділяється унікальною архітектурою в неокласичному стилі.

Зовнішній вигляд ЖК розробили архітектори та дизайнери групи компаній AVG, перед якими стояло завдання адаптувати класичні мотиви комплексу під сучасний вигляд Києва. Перш ніж запропонувати своє бачення, вони провели глибоке аналітичне дослідження цільової аудиторії житлового комплексу. У підсумку за основу був взятий не консервативний стиль, а його сучасна інтерпретація. Фахівці провели комплексну роботу, створивши рішення для екстер'єру будинку, прибудинкової території та місць загального користування, в тому числі комерційних та офісних приміщень, які розташуються на першому поверсі та сформують внутрішню інфраструктуру для мешканців.В оформленні будівлі домінують традиційні для класичного стилю світлі тони, включаючи складний колір мокко. З огляду на масштабність об'єкта, фасадам надали максимально легкого стилю, який також вносить візуальне різноманіття в зовнішній вигляд доволі довгої будівлі та доповнює респектабельний образ комплексу. Окрему увагу приділили адаптації нового будинку в існуючий урбаністичний простір Шевченківського району.

Відзначимо, що «Шевченківський» - це чотирьохсекційний будинок змінної поверховості, від 12 до 20 поверхів. Зовнішні стіни та міжкімнатні перегородки побудовані з червоної керамічної цегли. Навісний фасад облицюють гранітом і керамогранітними плитами. Квартири в комплексі варіюються від однокімнатних до шестикімнатних дворівневих, є апартаменти з власною терасою. На подвір'ї з'являться дитячі та спортивні майданчики, а під землею розташується підземний паркінг. Крім того, в кожній квартирі буде встановлена ​​система розумного дому CLAP. Додатково платити за інноваційну систему, яка є ексклюзивом будинків «Укрбуд», мешканцям не доведеться - вона надається девелопером за замовчуванням.

 

Вас також може зацікавити:

Гендиректор «Укрбуд Девелопмент» знову в рейтингу кращих топ-менеджерів України

Програма лояльності «Дякуємо за довіру»

Корпорація «Укрбуд» оголосила про старт продажів в житловому комплексі SKY AVENUE

У ЖК SOLAR CITY відкрився відділ продажів

Будівництво житлового комплексу «Гармонія» підходить до завершення

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.