Старт продажів в ЖК Вудсторія 18/11/2017

До списку новин
Старт продажів в ЖК Вудсторія
"ЖК Вудсторія"

Perfect Group оголошує про старт продажів в ЖК «Вудсторія»!

Група компаній Perfect Group з радістю оголошує про початок продажів квартир в новому житловому комплексі «Вудсторія», який знаходиться в Дарницькому районі Києва, неподалік від станції метро «Червоний хутір».

ЖК «Вудсторія» розташований в екологічно чистому місці - через дорогу від парку Партизанської слави. Цей комплекс припаде до душі людям, які вважають за краще спокійне розмірене життя вдалині від жвавих магістралей мегаполісу. Адже саме тут щоранку можна здійснювати пробіжку вздовж лісу або гуляти з дітьми в тіні розлогих дерев, насолоджуватися щебетанням птахів вранці, відпочивати з друзями біля озера. Робити все те, про що житель сучасного великого міста може тільки мріяти. І при цьому користуватися перевагами закритого житлового комплексу з власною інфраструктурою, яка враховує потреби як дорослих, так і маленьких мешканців. І все це в крокової доступності від метро.

ЖК «Вудсторія» відноситься до класу «економ», що дозволяє жителям отримати гідний рівень комфорту при доступній вартості житла. Сучасні будівельні матеріали та екологічна технологія будівництва гарантують високий рівень безпеки. На закритій території комплексу будуть встановлені дитячі майданчики, зони відпочинку для жителів, передбачено облаштування наземного паркінгу.

Інфраструктура комплексу порадує найвимогливіших жителів. У 15-хвилинному радіусі є абсолютно все, що потрібно мешканцям: супермаркет, школа, дитячий сад, поліклініка, розважальні заклади, затишні сквери і озера. А зручна транспортна розв'язка дозволяє потрапити практично в будь-який кінець міста в максимально короткі терміни.

Хороша новина, тільки на старті будівництва, ціна на квартири в житловому комплексі «Вудсторія» становить від 12500 грн / кв.м. Ви вже можете стати власником затишній однокімнатній квартири від 29 кв.м., яка чудово підійде для однієї людини або молодої сім'ї; просторого двокімнатного житла від 52 кв.м., що ідеально для сімей з дітьми; або шикарних трикімнатних апартаментів на 85 кв.м. - спеціально для тих, хто цінує комфорт і вільний простір.

Компанія Perfect Group пропонує комфортні умови розстрочки для покупців і привабливі знижки при повній оплаті вартості квартири. Завершення будівництва і заселення мешканців очікується влітку 2018 року. Встигніть стати власником квартири в екологічно чистому районі з чудовим видом з вікна.

Довідка: компанія «Perfect Group» - новий бренд на українському ринку нерухомості, який об'єднав під одним ім'ям 28 компаній будівельної галузі. Компанія повного циклу включає в себе архітектурні та проектні бюро, девелоперські компанії, виробничі, фінансові компанії, експертні групи, які здійснюють нагляд за проектами, а також обслуговуючі організації. Це дозволяє здійснювати найвищий контроль над якістю, термінами будівництва і рівнем обслуговування вже зданих об'єктів.

На даний момент групою компаній «Perfect Group» реалізовано понад 80 проектів нерухомості в різних областях України, побудовано житло загальною площею 1 036 070 кв.м.

 

Вас також може зацікавити:

«Perfect Group» в рейтингу кращих забудовників Києва

ЖК Берегиня - 3 секція отримала сертифікат відповідності

Аналіз ринку столичної житлової нерухомості від інвестиційно-девелоперської компанії UDP

На якому етапі будівництва краще купувати квартиру

Деталі програми пільгового кредитування молоді

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.