«Perfect Group» в рейтингу кращих забудовників Києва 04/11/2016

До списку новин

Журнал «Особистий рахунок» (жовтень, 2016) опублікував рейтинг кращих забудовників Києва, в якому компанія «Perfect Group» зайняла гідне місце, увійшовши в ТОП-10.

Рейтинг був складений незалежними експертами, які комплексно аналізували надійність забудовників, кількість і якість об'єктів, умови придбання житла, його вартість за квадратний метр і інші чинники, які впливають на якість житла і обслуговування клієнтів в цілому.

Лідерами українського ринку нерухомості за версією даного рейтингу, визнані компанії Київміськбуд і Укрбуд, з якими «Perfect Group» веде ряд партнерських проектів. Вони займають перше і друге місце відповідно.

Компанії «Perfect Group» дуже приємно отримати таку високу оцінку своєї діяльності, особливо, з огляду на той факт, що лідери рейтингу знаходяться на ринку вже десятки років, а бренд Perfect Group почав активно розвиватися тільки в 2016 році. Приємно, що наші досягнення були помічені і оцінені по достоїнству. Також ми пишаємося досягненнями наших партнерів, які знаходяться на вершині рейтингу. Робота в команді з сильними партнерами - це найкращий стимул, який допомагає нам розвиватися і ставати сильнішими з кожним днем.

«Perfect Group» має значну динамікою розвитку. Зараз в столиці відкриті продажу квартир в 4 нових об'єктах, ще 3 - у Київській області. Всього на даний момент по Україні компанія будує і просуває 15 об'єктів. Це вже дозволяє змагатися з лідерами ринку в якості і швидкості будівництва житлових і нежитлових об'єктів.

Довідка: компанія «Perfect Group» - новий бренд на українському ринку нерухомості, який об'єднав під одним ім'ям 28 компаній будівельної галузі. В структуру компанії увійшли: архітектурні і проектні бюро, девелоперські компанії, виробничі, фінансові компанії, експертні групи, які здійснюють нагляд за проектами, а також обслуговуючі організації. Об'єднання в компанію повного циклу дозволяє здійснювати найвищий контроль над якістю, термінами будівництва і рівнем обслуговування вже зданих об'єктів.

На даний момент підприємствами, що увійшли до групи компаній «Perfect Group», реалізовано понад 80 проектів нерухомості в різних областях України, побудовано житло загальною площею 1 036 070 кв.м.

 

Вас також може зацікавити:

Старт продажів в ЖК Вудсторія

ЖК Берегиня - 3 секція отримала сертифікат відповідності

Аналіз ринку столичної житлової нерухомості від інвестиційно-девелоперської компанії UDP

На якому етапі будівництва краще купувати квартиру

Деталі програми пільгового кредитування молоді

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.