Кращі елітні новобудови Печерського району 11/09/2019

До списку новин
Кращі елітні новобудови Печерського району

Печерськ є одним з найбільш престижних центральних районів столиці. Саме тут мріють жити багато заможних людей, діячі культури, а також відомі особистості. Причина ажіотажу навколо печерської нерухомості дуже проста – розвинена інфраструктура та комфортні умови для проживання.

У цій статті ми зібрали кращі новобудови Печерського району еліт класу, які прийдуться по душі навіть вимогливим інвесторам. Кожний об'єкт відрізняється від іншого нестандартною архітектурною композицією та відмінним облаштуванням прибудинкової території. Якщо прагнете знати, наскільки ціна елітних об'єктів об'єктивна, ознайомтеся зі списком і особливостями престижних новобудов нижче.

Дитячий садок в 130 метрах від комплексу

350 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Цілодобова охорона та відеонагляд

Затишна зона відпочинку на території

 

Дизайн фасаду віддалено нагадує знамениту паризьку Галерею Лафайєта: скляні куполи, аркові вікна і віконні конструкції в підлогу, витончене оформлення холу та двору. Прогулянкові алеї у будинку, фонтан, ідеально пострижені кущі та дерева, густий газон – усе це переносить мешканців у стародавні будинки десь у центрі Європі. Причому доповнюється приємне враження високим рівнем сервісу і продуманим облаштуванням території.

Закритий двір захищає інвесторів від сторонніх, відеоспостереження по периметру дозволяє почувати себе захищеним, а наявність підземного і гостьового паркінга виключає проблеми з паркуванням машин. Високі стелі у квартирах (3-4 метра) дозволяють реалізувати у будинку будь-який дизайн інтер'єру. При цьому у кожній квартирі встановлені енергозберігаючі вікна та прокладені сучасні інженерні мережі.

Дитячий садок в 120 метрах від комплексу

250 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Зона барбекю на території

Затишна зона відпочинку на території

 

Це одна з найбільш колоритних і популярних новобудов Києва. Два багатоповерхові будинки на 24 і на 25 поверха з'єднані унікальним скляним містком, а на даху обладнана комфортна зона відпочинку для мешканців. Тут девелопер передбачив великий басейн, облаштує лаунж-зони і місця для прогулянок. Ще нагорі буде обладнаний оглядовий майданчик і зона для барбекю, яку власники зможуть використовувати у будь-який момент.

У будівництві забудовник використовував винятково сучасні американські і європейські технології, екологічно чисті і надійні матеріали. За рахунок цього будинки відмінно переносять перепади температури і вологості, легко зберігають комфортний мікроклімат у квартирах і допомагають не переплачувати за комунальні послуги. На вибір інвесторів запропоноване житло з 1-5 кімнатами площею до 250 м2.

Дитячий садок в 70 метрах від комплексу

290 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Облаштована ігрова кімната для дітей

Власний фітнес і СПА комплекс

Затишна зона відпочинку на даху

 

Напевно, це самий дорогий багатоквартирний об'єкт у столиці. Дворівневе житло може обійтися покупцям від 70 000 000 гривень, що по кишені тільки дуже заможним людям. По дизайну новобудова віддалено нагадує знаменитий будинок-праску у Нью-Йорку, тільки зі згладженим кутом і більш сучасним оздобленням. У його оформленні переважають натуральні матеріали: стекло, метал, цегла, дерево і замість закритих балконів покупцям пропонують стильні відкриті тераси.

За колосальні гроші власники зможуть насолоджуватися зоною відпочинку на даху, де буде газон, дерева, лежаки та лаунж-куточки. Також з вікон квартир відкривається панорамний вид на історичні об'єкти Києва – особняк Ковалевського, Будинок з химерами і т.д. Ще поруч із комплексом перебуває багато зелених насаджень, навчальних закладів магазинів, кафе і навіть посольства деяких країн.

Над типовим дизайном кожної квартири в Linden Luxury Residence працювала відома у своїх колах Келлі Хоппен. Вона вибрала для інтер'єру стиль «Нейтральна розкіш»: тут відсутні вульгарні рішення, переважає спокійна колірна гама і прості рішення. При цьому кожному гостю відразу ж буде зрозуміло, що меблі, елементи оформлення і навіть текстиль були підібрані професіоналом.

Дитячий садок в 120 метрах від комплексу

Торгівельний центр на території комплексу

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Спортивна зона з басейном

Затишна зона відпочинку на території

 

Ще один концептуальний багатоповерховий проект, який складається з 3 будинків на 31 поверх. Між собою об'єкти з'єднуються акуратним містком, і дах кожного з них буде експлуатуватися. На одній з веж реалізують музей майбутнього, на іншій облаштують штучне озеро, зимовий сад і парк, а на третій з'явиться ресторан з панорамним видом. Причому у ресторані відвідувачам будуть подавати не прості блюда європейської, української або азіатської кухні, а авторські блюда від кращих шеф-кухарів.

Ідея комплексу належить Джону Доузу, що надихнувся архітектурними рішеннями Дубаю та інших розвинених країнах. Але крім відомого архітектора Taryan Towers цікаві покупцям за рахунок свого розташування. З вікон нерухомості власникам відкриється вид на стародавню архітектуру міста та інші елітні новобудови.

Ще на території реалізують власний ТРЦ, лайфстайл-клуб, школу раннього розвитку для малят, супермаркет та багато чого іншого. Мешканцям навіть не прийдеться виходити за межі будинку, щоб відпочити із близькими або відправитися на продуктивний шопінг.

Дитячий садок в 490 метрах від комплексу

900 метрів до супермаркету

Підземний паркінг для автомобілів

Власний дитячий майданчик

Облаштований спортивний майданчик

Затишна зона відпочинку на території

 

На відміну від попередніх об'єктів тут немає вигадливої архітектурної композиції або 30 поверхів. Девелопер вибрав для резиденції простоту і реалізує всього 4 поверха. По стилю Pechersk Hills Residence нагадує сучасні будівлі в Осло або інших північних регіонах Європи. Тут переважають стримані кольори, використовується затемнене скло, метал і спеціальні оздоблювальні панелі у теплих відтінках.

На території ЖК передбачений тенісний корт для активних людей, є куточок з дитячою гойдалкою і каруселями, підземний паркінг і величезні тераси. Всередині власників зустрічають співробітники ресепшена та у мешканців є можливість використовувати консьєрж-сервіс.

Ще тут облаштували закритий басейн, сауну з оздобленням натуральним камінням і прогулянкові зони. На вибір доступні варіанти житлоплощі з 3, 4 або 5 кімнатами, а також дворівневі об'єкти. 

 

Вас також може зацікавити:

ТОП-5 кращих проектів Оболонського району

ТОП-6 ЖК у Києві із кращою інфраструктурою для дітей

Переваги і недоліки життя у центрі міста

Як перевірити квартиру у новобудові перед покупкою

Попередній договір купівлі-продажу

 

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.