У Києві 21-22 квітня відбудеться 29-а спеціалізована виставка «Міжнародна нерухомість-2018» 16/04/2018

До списку новин
У Києві 21-22 квітня відбудеться 29-а спеціалізована виставка «Міжнародна нерухомість-2018»

29-а спеціалізована виставка «Міжнародна нерухомість» - ефективна виставкова зала для покупок і продажів об'єктів і послуг ринку нерухомості, яка пропонує: вигідні інвестиції, курортну нерухомість, житлову нерухомість, візовий режим, юридичний супровід угод, консультації, поради, ознайомчі тури, прорахунки витрат і прибутку.

Українські Інвестори зацікавлені захищати свої зароблені гроші, і зосередиться на забезпеченні доходів ?!

Даємо три прогнозу на європейських ринках (на думку все тих же європейських експертів) в поточному році:
1. Міцний зростання орендної плати в Європі триватиме. При дефіциті пропозиції обсяг вільного простору знизився майже до кризового рівня. Зростання попиту повинен привести до позитивного зростання орендної плати на більшості ринків. Очікується, що зростання орендної плати знизиться тільки з 2019 року в міру збільшення пропозиції. Причому орендні ставки в поточному році будуть поліпшуватися протягом 10 місяців.
Робіть висновки, на яку нерухомість робити ставку.

2. Названі тенденції будуть сприяти зростанню попиту на житло протягом усього 2018 року. При цьому потрібно уникати власності в структурно слабких місцях. Рекомендації: вкладати в міста з різноманітною місцевою економікою, здорової демографією і високою часткою трудомісткої роботи, яка повинна залишатися стійкою в умовах автоматизації (це стосується і української нерухомості).
І тільки вам приймати рішення яка житлова нерухомість може зацікавити не тільки вас, але і тих, хто її у вас орендує або перекупить.

3. Було б розумно, якби українські інвестори розглянули можливість продажу слабших активів, оскільки дивіденди в сфері нерухомості будуть пропонувати більш високі доходи, ніж інвестиції, наприклад, в акціонерний капітал.

4. Завжди потрібно свої капіталовкладення розміщувати в об'єкти з потенціалом розвитку, які, ймовірно, будуть мати кращу вартість; які знаходяться в привабливих місцях, з добре обладнаними торговельними майданчиками, місцями розваг, ін. і більші системи регенерації змішаного використання.
Зацікавили перспективи вигідних інвестицій - вам на виставку!

Для сьогоднішніх і майбутніх покупців-інвесторів, представлена ​​житлова, комерційна, курортна і бізнес нерухомість країн: Албанії, Болгарії, Німеччини, Греції, Кіпру, Іспанії, Латвії, Туреччини, Чорногорії, Північного Кіпру, України, ін.
Можемо вже напередодні виставки сказати, що компанії-учасники готують більш ніж привабливі пропозиції.

 Забудовник Cebeci Group вже 36років будує житлові комплекси в Туреччині. На виставці будуть представлені комплекси бізнес-класу з багатою інфраструктурою, на березі Середземного моря в Аланьї.

Чудова пропозиція на виставці -Ексклюзивна розстрочка в турецькому банку терміном до 5 років. А також бонуси - повністю меблі та оформлення в подарунок.

Grupo Mahersol - велика іспанська будівельна компанія 50 років на ринку. На виставці представляє проекти на південному узбережжі Іспанії (Коста Бланка, Коста Каліда) і в Мадриді. Офіси цієї компанії розташовані в ряді європейських країн (Нідерланди, Бельгія, Швеція та інші). При 100% оплаті нерухомості - меблі та техніка в подарунок.

Аlbania Service представляє житловий комплекс на місці зустрічі двох морів - Іонічного і Адріатичного. Апартаменти за привабливими цінами для Європи - від 39 000 євро. Закрита житлова резиденція в оточенні оливкових і мандаринових дерев, нова набережна, національний заповідник, яхт-порт.

У центрі Риги буде представлений унікальний житловий проект компанії WINNERS по перетворенню просторих, колись індустріальних і історичних приміщень, в комфортні простору в кращих традиціях лофтового архітектури.

Київська нерухомість представлена ​​надсучасним ЖК Ярославів Град, розташованому в історичному центрі столиці; сучасним клубним будинком Rich House, в якому квартири з терасами, каміном і видом на заповідник. А також: українські пансіонати, бази відпочинку, існуючий курортний бізнес Арабатської стрілки; іншими пропозиціями вітчизняних компаній.

І це тільки початок ваших вигідних капіталовкладень ...
Виставка відбудеться 21-22 квітня 2018 р традиційно в найбільшому київському Міжнародному виставковому центрі, що на Броварському проспекті, 15 в районі М.Левобережная, павільйон №3, вхід 3С.
Виставка проводиться в суботу та неділю.

Замовити безкоштовне запрошення для відвідування виставки можна на сайті оргкомітету: www.domexpo.com.ua

Всі учасники виставки можуть налагодити важливі контакти продавців і клієнтів і отримати нову інформацію від професіоналів ринку нерухомості.

Експоненти виставки: іноземні компанії-забудовники, інвестиційні компанії, їх представництва в інших країнах, агентства нерухомості, консультанти з питань придбання нерухомості за кордоном, ін.

Ви можете ще встигнути стати учасником виставки. Напередодні курортного сезону запрошуємо АН України уявити курортну нерухомість свого регіону. Спеціальна пропозиція по «гарячим цінами» для участі Вам нададуть в оргкомітеті.
Оргкомітет виставки:
«Виставкова компанія« Добра Новина »
[email protected]

Місце проведення виставки: Київ, Міжнародний виставковий центр, пр. Броварський, 15
Павільйон №3, вхід С3, з боку Новуса, заїзд з вул. Микільсько-Слобідська.

 

Вас також може зацікавити:

10-а Ювілейна Міжнародна виставка української та зарубіжної нерухомості в Києві "Ярмарок Нерухомості 2018"

Застройщик KAN DEVELOPMENT представил инвесторам квартал Respublika

Прорыв с Укрбуд в новом динамичном видео

«Укрбуд» влаштував воркшоп для молодих київських архітекторів

«Укрбуд» назвали найбільш впізнаваним забудовником Києва

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.