Будівельники приступили до облаштування фундаменту підземного паркінгу ЖК Twin House 13/07/2018

До списку новин
Будівельники приступили до облаштування фундаменту підземного паркінгу ЖК Twin House
"ЖК Twin House"

Будівельники корпорації «Укрбуд» повністю закінчили монолітно-каркасні роботи в першій секції ЖК Twin House, який зводиться в Деснянському районі Києва. Крім того, фахівці приступили до облаштування фундаменту підземного паркінгу комплексу.

Twin House - це житловий будинок комфорт-класу, що складається з трьох секцій висотою від 13 до 25 поверхів. Від багатьох інших проектів він відрізняється оригінальними плануваннями квартир. Серед запропонованих клієнтам варіантів є як однокімнатні площею 35 квадратних метрів, так і дворівневі апартаменти площею до 130 метрів. При цьому в другій 13-поверховій секції будуть тільки дво- та трирівневі однокімнатні квартири з чотириметровими стелями. Спеціально для таких планувань партнери «Укрбуд» підготували авторські дизайн-проекти.

Всі квартири житлового комплексу будуть обладнані ексклюзивною для будинків «Укрбуд» системою розумного будинку CLAP. Причому платити додатково за неї мешканцям не доведеться - система встановлюється забудовником за замовчуванням.

Серед інших виразних особливостей Twin House варто відзначити зону відпочинку для мешканців та їх гостей, яка буде розташована на даху другої секції. Крім того, на першому поверсі першої секції заплановано розміщення громадських закладів: кафе, салону краси, продуктового магазину та дитячої розвиваючої студії.

 

 

Вас також може зацікавити:

Гендиректор «Укрбуд Девелопмент» знову в рейтингу кращих топ-менеджерів України

Програма лояльності «Дякуємо за довіру»

Корпорація «Укрбуд» оголосила про старт продажів в житловому комплексі SKY AVENUE

У ЖК SOLAR CITY відкрився відділ продажів

Будівництво житлового комплексу «Гармонія» підходить до завершення

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.