Забудовник KAN DEVELOPMENT представив інвесторам квартал Respublika 02/03/2018

До списку новин
Забудовник KAN DEVELOPMENT представив інвесторам квартал Respublika
"ЖК Respublika"

Житловий квартал Respublika орієнтований на молоде покоління, яке цінує кожну хвилину і любить активно проводити час. Забудовник створює унікальне середовище проживання, де люди будуть спілкуватися між собою, розвиватися, спілкуватися з сусідами і займатися улюбленою справою. Об'єкти інфраструктури будуть корисні інвесторам з активною життєвою позицією і любителям спорту. 

Представники KAN DEVELOPMENT відзначили, що принципово прагнуть довести цей проект до логічного завершення. Інші об'єкти будівельної компанії або вже доступні, або плануються до реалізації. Сам квартал Respublika стане відкритим для інвестування вже в березні. Старт продажу теж призначено на весну 2018 року. 

Власникам квартир у новому ЖК не потрібно даремно витрачати свій час. Щоб відвезти дитини в дитячий садок або школу, не буде потрібно їхати через усе місто, адже інфраструктура будується буквально поруч із новобудовою. Девелопер робить акцент саме на мешканцях кварталу і реалізує для них Public центр. Тут будуть ресторани, фонтани, зони відпочинку, сніжні гірки, клуб раннього розвитку дитини та інші місця, які підштовхують до спілкування. На території ЖК також з'явиться клініка широкого профіля із професійними дитячими лікарями і безліч інших об'єктів (наприклад, зоомагазини, банки, офіси та інша комерційна нерухомість). 

Власники нерухомості зможуть швидко дістатися центра Києва на особистому автомобілі або метро. До станції «Теремки» усього п'ять хвилин ходьби, а будівля відкриває доступ до основних міських магістралей.

 

Вас також може зацікавити:

10-а Ювілейна Міжнародна виставка української та зарубіжної нерухомості в Києві "Ярмарок Нерухомості 2018"

Україна на порозі електронної системи оцінки нерухомості

На якому етапі будівництва краще купувати квартиру

Деталі програми пільгового кредитування молоді

https:/Без парковки в житлових кварталах: навіщо це потрібно і куди подіти машини

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.