The Exclusive Networking at Luxury Gala Party at Yacht Club de Monaco 26/04/2019

До списку новин
The Exclusive Networking at Luxury Gala Party at Yacht Club de Monaco

15 травня, в Монако, в престижному закритому клубі Yacht Club de Monaco, президентом якого вже більше 30 років є правлячий князь Альберт II, відбудеться гала-вечірка на честь відкриття найбільшої в світі B2C виставки елітної закордонної нерухомості Monaco International Luxury Property Expo 2019.

Гостем вечірки буде епатажна співачка MARUV, яка виступить зі своїм балетом і виконає міжнародні хіти. Настрій вечора буде задавати відомий на всьому Лазурному березі DJ Richard Lee. Також в програмі заявлені видовищне вертолітне шоу і презентація дизайн-концепту інтер'єрів від модного будинку Versace.

Справжніх джентльменів на вечірці чекає сигарна сієста. В окремій зоні з видом на вечірній Монако і яхт-марину буде працювати афісіонадо, який підбере гостям сигари і проведе майстер-клас.

Кулінарна програма вечірки порадує гурманів дегустацією міллезімние шампанського Moet & Chandon і вишуканих делікатесів французької кухні особисто від шеф-кухаря Yacht Club de Monaco. Лобстери гриль, устриці, фуа-гра та ще понад 50 страв французької кухні і понад 10 видів спеціально розроблених для вечірки десертів чекають гостей на палубах клубу.

На вечірці зберуться перші особи найбільших світових забудовників елітної нерухомості, приватні інвестори, знаменитості і UHNWI з усього світу. Серед гостей будуть представники понад 200 компаній у сфері нерухомості з 80 країн, в тому числі Sotheby's, REMAX, Christie's, Coldwell Banker, Knight Frank і інших.

Партнер виставки і вечірки - Amber Lounge (Гран-прі Монако, «Формула-1»).

15 - 16 травня 2019 року в одній з найзнаменитіших локацій Лазурного берега, Grimaldi Forum Monaco, відбудеться виставка елітної нерухомості Monaco International Luxury Property Expo 2019, яку можуть відвідати гості гала-вечірки. У міжнародній виставці візьмуть участь провідні світові забудовники елітної нерухомості, топові світові брокери і агентства, інвестори. Це прекрасна можливість зав'язати корисні знайомства, вибрати ексклюзивну нерухомість для себе, обговорити питання спільних прямих інвестицій в різні лакшери-проекти по всьому світу.

Купити квитки можна за посиланням: https://ilpexpo.ticketforevent.com/en/monaco2019/

Квиток дає право на відвідування вечірки і виставки в обидва дні для однієї людини.

Детальна інформація про вечірку: https://ilpexpo.com/gala-party

Детальна інформація про виставку: https://ilpexpo.com/

 

Вас також може зацікавити:

Інвестиції у нерухомість

Трендові інтер'єри квартир у новобудовах в 2019 році

Осінній будівельний форум 2019

Инвесторы меняют приоритеты и выбирают новые быстрорастущие рынки для вложений в недвижимость

Країни світу з найвищими і найнижчими податками на нерухомість

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.