ЖК Krona Park II – зустрічаємо літо спекотними пропозиціями на квартири 02/06/2021

До списку новин
ЖК Krona Park II – зустрічаємо літо спекотними пропозиціями на квартири
"ЖК Krona Park II"

ЖК Krona Park II зустрічає літо спеціальними пропозиціями на квартири. Купуйте квартиру, сплативши лише 50% вартості, а решту – після завершення будівництва. Пропозиція діє на обрані квартири у будинках № 1 (1.1), № 1 (1.2) та № 4 (2.1) за умови їх наявності. Тож поспішайте обрати найкраще планування на вигідних умовах!

Житловий комплекс бізнес-класу Krona Park II розташований у центрі міста Бровари та містить все необхідне для щасливого життя та відпочинку. Проєкт складається з 16 житлових будинків та повноцінної інфраструктури на території – школа, дитячий садок, паркінг, спортивний та медичний центри, стадіон, багато локацій для прогулянок, відпочинку, спорту та ігор з дітьми.

Вигідне розташування поруч з великим парком та лісом дозволить мешканцям різноманітно проводити дозвілля. Комплекс зводиться за сучасними стандартами будівництва з використанням екологічних матеріалів та енергоефективних систем. Опалювати будинки буде власна автономна котельня.

Девелопер проєкту Cityconsult Development. На рахунку компанії сотні тисяч готового житла, на етапі будівництва знаходяться 19 будинків в 6 ЖК.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.