Розпочато продаж квартир у другій секції четвертого будинку в ЖК «Метрополіс» 19/07/2021

До списку новин
Розпочато продаж квартир у другій секції четвертого будинку в ЖК «Метрополіс»
"ЖК Метрополіс"

Раді повідомити про старт продажу квартир у другій секції четвертого будинку житлового комплексу «Метрополіс» від групи компаній DIM.

2 секція 4 будинку – це 10-ти поверхова будівля для тих, хто любить затишок, адже на поверсі лише 6 квартир. Тут ви зможете знайти просторі планування для великої сім`ї.

Встигніть придбати квартиру від надійного забудовника за кращою ціною!

«Метрополіс» вигідно виділяється з-поміж новобудов Києва унікальним розташуванням та продуманим до дрібниць простором для життя. Комплекс знаходиться поряд з Голосіївським парком та ВДНГ, де мешканці зможуть відпочивати та приємно проводити час. А розвинена інфраструктура комплексу задовольнить усі потреби. На території будуть облаштовані: ландшафтний парк на 2 га, фонтан, інтерактивна площа, інноваційний дитячий садок, підземний та гостьовий паркінги, бігові доріжки, ресторани та кафе, безліч місць для відпочинку та релаксу.

Всього за 5 хвилин від «Метрополісу» можна дійти до станції метро Теремки, а завдяки зручній транспортній розв'язці поряд з комплексом ви зможете дістатись до центру Києва на авто лише за 15 хвилин!

У «Метрополісі» ви також можете придбати квартиру з ремонт від #READYDIM – заощаджуйте час, гроші та власні нерви.

Додаткову інформацію про планувальні рішення, ціни та умови купівлі, дізнавайтеся у відділі продажу. Не баріться, встигніть обрати найкращі планування!

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.