Старт продажу нового будинку в ЖК «Нова Англія» 04/08/2021

До списку новин
Старт продажу нового будинку в ЖК «Нова Англія»
"ЖК Нова Англія"

З 1 серпня відкрито офіційний старт продажу нового будинку «Віндзор». Це вже 12-й будинок із 14 запланованих по проекту ЖК «Нова Англія». 

Як завжди, найбільш вигідні умови інвестиції в нерухомість на початку продажу об’єктів. Асортимент квартир пропонується зі зручним плануванням: 1-кімнатні квартири від 29 м2 до 41 м2 та 2-кімнатні по 60 м2

При повній оплаті надається знижка на квартири - до 6 %. Також діють вигідні умови розстрочки строком до 24 місяців та з першим внеском від 30%. 

Нагадаємо, що ЖК «Нова Англія» розташований у найзеленішому районі Києва, Голосіївському. Піша доступність до метро Васильківська – 10хв. «Нова Англія» виділяється своїм унікальним архітектурним кодом, адже комплекс створено в єдиному стилі англійської неокласики. Наразі 6 будинків вже заселено, а 7-й будинок «Манчестер» було нещодавно введено в експлуатацію з дотриманням обіцяних інвесторам строків. Додатковими перевагами комплексу є закрита територія під цілодобовою охороною, панорамні вікна в усіх квартирах, дизайнерські лоббі, унікальні дитячі ігрові та спортивні майданчики, арт-інсталяції та алея фонтанів, зони для вигулу собак, школа та дитсадок. Варто зазначити, що всі будинки зводяться по запатентованій технології тм Royal House, особливістю якої є швидкість будівництва та висока енергоефективність будівель, що дозволяє економити в опалювальний період до 30%. 

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.