Старт продажу нового будинку «Лінкольн» в ЖК «Нова Англія» 11/05/2021

До списку новин
Старт продажу нового будинку «Лінкольн» в ЖК «Нова Англія»
"ЖК Нова Англія"

В травні стартував продаж нового будинку «Лінкольн» в ЖК «Нова Англія» від девелопера Royal House. Введення в експлуатацію заплановано на 2 квартал 2023 року. Будинок має всього дві секції, 21 поверх та розташований на стилобаті з підземним паркінгом, що має ліфтове сполучення до житлових поверхів. 

«Лінкольн» - один з крайніх будинків на генплані житлового комплексу і буде облаштований панорамними вікнами в квартирах. Тому розкішний краєвид на місто гарантовано. Тип більше на ту частину столиці, де немає висотної забудови. Благоустрій території буде виконано за принципом «двір без автомобілів». Також буде влаштовано дизайнерські дитячі майданчики і прогулянкову алею. А в сусідніх дворах «Нової Англії» резидентам будуть доступні універсальне спортивне поле для тенісу та футболу, алея фонтанів, майданчик для WORKOUT, зелені зони для йоги та релаксу, професійна бігова доріжка та ін. 

Однією з візитівок ЖК «Нова Англія» є розвинена внутрішня інфраструктура. Тому на цокольних поверхах будинку «Лінкольн» будуть розміщенні кафе, магазини, салони та інші комерційні об’єкти. 

Темпи будівництва нового будинку вражають. Наразі виконано влаштування фундаменту і йдуть роботи над армуванням вертикалів цокольних поверхів 1-ї секції. 

Нагадаємо, що ЖК «Нова Англія» розташований в Голосіївському районі Києва в  пішій доступності до метро Васильківська (10 хв). Комплекс будується за сучасною технологією Royal House, яка запатентована та сертифікована європейськими стандартами якості. 

В реалізації проекту вже успішно пройдено екватор: 6 будинків введено в експлуатацію та заселено, ще 4  - в активній стадії будівництва. Територія ЖК закрита та знаходиться під цілодобовою охороною. Всередині «Нової Англії» розміщено та функціонують: дитячий садок і школа, кафе, магазини, салони, кав’ярні, прогулянкові алеї, зони відпочинку, спортивні та дитячі майданчики, зона для вигулу собак, барбекю зона. 

«Нова Англія» - це житловий комплекс, де реалізовано головні світові тренди створення комфортного середовища; це поєднання інноваційних технологій будівництва з продуманою до дрібниць територією, плануваннями та архітектурою; це простір можливостей для творчості, роботи, відпочинку та щасливого життя. 

Якщо ви бажаєте жити в «Новій Англії» та/або вигідно інвестувати в нерухомість, то зараз для цього найкращий час. Адже на старті продажу будинку – вас завжди чекають найбільш приємні пропозиції. Встигніть їх отримати першими. 

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.