Спеціальні умови розстрочки у ЖК «Лавандовий» 23/07/2021

До списку новин
Спеціальні умови розстрочки у ЖК «Лавандовий»
"ЖК Лавандовий"

ЖК «Лавандовий» пропонує особливі умови розстрочки на квартири еліт-класу. Обирайте уподобане планування та скористайтеся розстрочкою від забудовника без переплат. Перший внесок складає від 30%, виплата терміном до 36 місяців. Поспішайте стати власником нового житла в зеленому передмісті Києва, пропозиція дійсна на обмежену кількість квартир.

ЖК «Лавандовий» складається з 2 будинків в європейському мінімалістичному стилі. Особливості проєкту – низькоповерхова забудова, закрита територія під охороною, екологічно чистий район, ліс та парк поруч. Квартирний фонд представлено квартирами різних планувань, в тому числі дворівневими з терасами та власним подвір’ям та таунхаусами.

В комплексі передбачено: підземний паркінг, територія під цілодобовою охороною, затишний двір з авторським ландшафтним дизайном, комерційні приміщення на перших поверхах. При зведенні комплексу застосовуються сучасні стандарти будівництва з використанням екологічних матеріалів та енергоефективних систем.  Автономне опалення – будинок обслуговує власна котельня.

Девелопер проєкту Cityconsult Development. На рахунку компанії сотні тисяч готового житла, на етапі будівництва знаходяться 20 будинків в 6 ЖК.

 

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.