За підтримки групи компаній DIM стартував телеграм-канал xoDIMo — гід найкращими місцями Києва та області 11/01/2022

До списку новин
За підтримки групи компаній DIM стартував телеграм-канал xoDIMo — гід найкращими місцями Києва та області
DIM

На початку січня за підтримки групи компаній DIM стартував телеграм-канал xoDIMo — незалежний гід найкращими місцями Києва та області. Мета соціального проєкту — додати в життя киян та гостей міста більше щасливих днів та цікавих подій, а отже — більше життя. Автори xoDIMo пишуть про місця, які рекомендують для відвідування, знімають відеоогляди та пропонують ідеї, як цікаво й корисно провести час з родиною, друзями й навіть наодинці.

«Ми впевнені, що для всього є свій час, своє місце та своя компанія. Телеграм-канал xoDIMo допоможе читачу знайти той спосіб відпочинку чи проведення часу, який не розчарує, та підкаже контекст, в якому краще це зробити. ХoDIMo наче сомельє вражень — знає, яке місце підібрати до певної події та з ким його відвідати» — зазначає Ірина Міхальова, директорка з маркетингу групи компаній DIM.

Серед основних рубрик, які буде розвивати канал — короткі відеоогляди рекомендованих місць, інфографіки їхніх фішок та особливостей, цікаві тексти та фоторепортажі, дайджести з добірками локацій та оглядів, відгуки лідерів думок та багато іншого.

Підпишіться на xoDIMo у два кліки — перейдіть за посиланням https://t.me/hodimokyiv та натисніть кнопку «Підписатися».

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.