Від оплати послуг до замовлення їжі і ліків – мобільний додаток DIM розширює можливості для своїх мешканців 20/09/2021

До списку новин
Від оплати послуг до замовлення їжі і ліків – мобільний додаток DIM розширює можливості для своїх мешканців
DIM

Група компаній DIM запускає власний мобільний додаток, призначений для всіх, хто обрав нерухомість у житлових комплексах компанії. Головна його функція оптимізувати отримання всіх необхідних послуг.

«Ваша квартира в DIM ваш найбільший гаджет і ми робимо все можливе, щоб користуватися ним було комфортно, легко і приємно. На даному етапі функціонал програми дозволяє оплачувати послуги з утримання будинку, комунальні платежі і залишати заявки. Крім того, це перший в Україні додаток від забудовника, через який можна замовляти їжу та ліки додому», розповідає директор керуючої компанії DIM Expert Тетяна Сердюк.

У додатку також можна буде дізнаватися новини компанії і свого житлового комплексу, брати участь в опитуваннях від керуючої компанії, переглядати архів своїх платежів і багато іншого.

«Це тільки перший реліз продукту, ми просимо залишати відгуки у наших користувачів. Зараз в роботі ще цілий ряд нових функцій і сервісів, які зроблять додаток ще більш досконалим. У найближчі місяці з'являться розширені функції для інвесторів можна буде стежити за ходом будівництва комплексів, платити розстрочку, дізнаватися про спеціальні пропозиції, спілкуватися з сусідами тощо. Плануємо розширити співпрацю з партнерами шляхом інтеграції цікавих і необхідних нашим покупцям сервісів», пояснює директор з маркетингу Групи компаній DIM Ірина Міхальова.

Але головна особливість програми можливість у декілька кліків замовити їжу або ліки з доставкою додому, завдяки співпраці з провідними деліверами України.

«Ми дуже раді підтримати проєкт, який реалізує група компаній DIM. Головна мета Liki24.com робити ліки ще більш доступними для кожного, щоб життя наших клієнтів ставало комфортнішим. І в цьому наше бачення повністю збігається з підходами DIM. Раді, що з'явився класний додаток, у якому зібрані важливі послуги», говорить засновник сервісу Liki24 Антон Аврінський.

Ідея співпраці припала до душі і провідному інтернет-сервісу доставки продуктів Goodex24.com.

«Турбота про якість життя людей, їхнє здоров'я і комфорт, яку реалізує DIM, повністю збігається з нашими ключовими цінностями, яких ми щодня дотримуємося в першому онлайн-супермаркеті Goodex. Ми дуже раді тому, що вийшов чудовий і, головне, корисний додаток, і що саме нам запропонували долучитись у ролі відповідальних за сервіс з доставки продуктів», розповідає директор з маркетингу Goodex Андрій Хорошун.

Реєстрація в додатку відбувається за номером телефону. Доступ максимально безпечний, оскільки передбачене двофазне підтвердження і зараз сервісом можуть користуватися тільки жителі комплексів від DIM. Інтерфейс програми приємний і легкий у використанні. Завантажити його можна в App Store та Google Play.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.