Осінній будівельний форум - 2020 19/08/2020

До списку новин
Осінній будівельний форум - 2020

Щороку Будівельний Форум служить платформою для зустрічей виробників і дилерів  технологій та будівельних матеріалів в західному регіоні країни. Проте, цьогоріч світова коронакриза внесла певні корективи в час та масштаб проведення події. Побутує думка, що довколишній світ змінюється і ми починаємо жити у новому цифровому світі. Без сумніву, розкриття потенціалу технологій в час карантину – це безумовний поступ та ми переконані, що живе спілкування експонентів та відвідувачів не зможе замінити жодна онлайн платформа, а нестримне бажання поділитися кращими здобутками та проблемами галузі стимулює до висококласних професійних зустрічей.

Зважаючи на всі перестороги та рекомендації щодо проведення масових заходів, ми анонсуємо  проведення Осіннього Будівельного Форуму,  що відбудеться 7-9 жовтня 2020 року у місті Львові. Виставка охоплюватиме  наступні тематичні експозиції: «Буд-ЕКСПО», «Вікна. Двері. Дах.», «Опалення» та «Альтернативна енергетика». Окрім постійного та вже звичного складу учасників, які щоразу ретельно готуються, прийдешня будівельна подія анонсуватиме нові імена виставки та знайомитиме з новими учасниками. Також, виставкову експозицію доповнить програма  ділових заходів, в ході якої протягом  3-ох днів відбудуться обговорення актуальних питань та проблем  будівельної галузі, презентації та семінари, майстер класи, та загалом продуктивні зустрічі як для учасників, так і для відвідувачів виставки. 

Запрошуємо долучатися всіх бажаючих до професійного майданчика, щоб  продемонструвати свої досягнення у будівельній сфері, ознайомити потенційних клієнтів з асортиментом своєї продукції, розширити дилерську мережу та отримати нові ділові контакти.

Запрошуємо до співпраці!

Контакти Оргкомітету:  (032) 294 9112, (067) 332 92 52 

 

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.