Компанія ODG Development збільшує потужності будівництва 08/02/2022

До списку новин
Компанія ODG Development збільшує потужності будівництва
ODG DEVELOPMENT

Цього року на об’єктах забудовника ЖК Orange Park та клубній резиденції O’Club працюватиме рекордна кількість робітників та підрядників. Також, сучасною спецтехнікою поповнився власний автопарк компанії. За словами комерційного директора ODG Development Лесі Глущенко, це дозволить  тримати необхідний темп будівництва для забезпечення сучасних потреб ринку житла.

«Безумовно, якість будівництва та дотримання термінів введення в експлуатацію є одними з головних моментів для наших майбутніх резидентів. І компанія ODG Development завжди дотримується взятих на себе зобов’язань. Незабаром ми вводимо в експлуатацію ще три секції ЖК Orange Park – енергоефективні будинки повністю готові із до заселення: під’єднано безпосередньо у кожну квартиру газ, забезпечується звукоізоляція підлоги, в під’їздах встановлено фільтри води. Якість і швидкість – це запорука нашого проекту, цими кредо ми керуємося», – акцентує Леся Олександрівна.

Попри невизначену економічну та зовнішньополітичну ситуацію, в компанії фіксують високий попит на житло. Не в останню чергу, цьому посприяла постійна стабільна активність будівництва, значний досвід компанії та привабливі пропозиції для майбутніх мешканців. А ефективне управління активами гарантує стабільність фінансування будівництва.

 «Поточна ціна за квадратний метр мають тенденцію до постійного зростання як шляхом природного циклу будівельної готовності, так і за рахунок зростання собівартості будівництва Якщо на початку 2020-го року вартість квадратного метра «на котловані» була близько 18 000 грн/м2, то на початку 2022 року – вже 25 000 грн/м2, майже на 40% за 2 роки зросла ціна. Тобто, 20% в рік. І ця тенденція буде повторюватись. Тож, чим раніше придбати нерухомість, тим доступніше буде придбання. Крім того, зараз можливо придбати із зручними варіантами розтермінування, тому кожен може обрати для себе найкомфортніший варіант. За ходом робіт можна спостерігати в режимі онлайн», – підсумувала Леся Глущенко. 

Адреси будівництва

ЖК Orange park: Крюківщина, вул. Одеська, 23

Клубна резиденція O’Club: Гатне, вул. Стрітенська, 33

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.