Найбільша щорічна меблево-інтер’єрна подія країни – Київський Міжнародний Меблевий Форум KIFF 2021! 01/03/2021

До списку новин
Найбільша щорічна меблево-інтер’єрна подія країни – Київський Міжнародний Меблевий Форум KIFF 2021!

Що: Головна подія меблевої галузі - Київський Міжнародний Меблевий Форум KIFF

Найбільша в Україні виставка меблевих комплектуючих МТКТ Innovation та виставка обладнання та інструменту для меблевого виробництва FURN`EQUIP

Де: Міжнародний Виставковий Центр (м.Київ, пр. Броварський, 15, пав. 2, 3)

Коли: 3 – 6 березня 2021 року 

KIFF – потужний майданчик репрезентації провідних світових та українських виробників меблів. Вже 25 років ми працюємо над промо українського продукту та бренду Made in Ukraine в усьому світі.

Чому варто відвідати KIFF 2021:

  • KIFF – головна меблева виставка в Україні та одна із найбільших – у Центрально-Східній Європі В2В меблева виставка та найавторитетніший майданчик для професійних колаборацій.
  • KIFF об'єктивно віддзеркалює тенденції вітчизняного та світового ринку, демонструє тренди та апробовує інновації.
  • KIFF збирає на одній платформі всіх учасників формування ланцюжків доданої вартості в меблевому виробництві, представляючи провідних:

Виробників обладнання та інструментів

Постачальників комплектуючих, фурнітури та матеріалів

Дизайнерів та архітекторів

Виробників меблів

Дистриб’юторів, дилерів та байєрів

Декораторів, виробників та постачальників декору, текстилю та програмних продуктів

KIFF в цьому році представить спеціальні експозиції і масштабну програму івентів, яка об'єднує ексклюзивні заходи для всього дизайнерського співтовариства, архітекторів, меблевиків та кінцевого споживача. 

Що чекає вас на КIFF 2021: меблі для житлових та громадських приміщень, експозиція кухонь, освітлення, дизайн-студії, декор, двері, інтер’єрні рішення, домашній текстиль, сонцезахисні системи.

Що чекає вас на МТКТ Innovation: інноваційні меблеві технології, комплектуючі, фурнітура, текстиль, обладнання та інструменти.

Одночасно з КIFF та МТКТ Innovation відбудеться виставка FURN`EQUIP, де буде представлено обладнання та інструмент для меблевого виробництва та обробки деревини.

Завдання КIFF 2021 – допомогти учасникам та відвідувачам налагодити виробничі процеси, сформувати нові канали продажів і залишитися на ринку, незважаючи на труднощі, з якими зіткнулися компанії по всьому світу.

Факти про KIFF та МТКТ 2021:

  • 2 експозиційні павільйони
  • Площа заходів: 12000 кв.м
  • Більше 200 учасників, що представляють більше 300 торгових марок з Білорусі, Іспанії, Італії, Китаю, Німеччини, Польщі, Румунія, Туреччини, України.
  • Щоденно майстер-класи, презентації та семінари від дизайнерів та архітекторів з України та інших країн світу.

Рекомендуємо відвідати на KIFF 2021

  • Серце KIFF 2021 – дизайнерсько-лекційний простір The Arena «Територія можливостей» designed by Alexander Smaga (студія Smaga Design), куратором якого виступає видавець Ірина Прима та видання Prima Interior. Креативна дизайн площадка, де збираються дизайнери, архітектори, меблевики та інша професійна аудиторія. Майстер-класи та презентації від відомих українських та зарубіжних дизайнерів. Концепт-зона з виставкою українського предметного дизайну.
  • Якщо ви плануєте експортувати меблі в США та країни Європи, то вам буде корисною Buyers’ meeting та експортна конференція «Експорт в США та Європу: як у сучасних умовах це робити швидко та ефективно». У дводенній конференції візьмуть участь закордонні експерти ринків США і Європи, які поділяться досвідом роботи на експортних ринках в умовах існуючих обмежень.
  • Конкурс Best Mebel.Ua. Найпрестижніший конкурс меблевої галузі України, презентує найкращу продукцію українських меблярів, які використовують сучасні дизайнерські, виробничі та інноваційні рішення та визначає найкращі зразки меблів українських виробників. Досягнення учасників конкурсу будуть представлені для ознайомлення відвідувачам KIFF.
  • Міжнародна інтер’єрна премія INTERIUM 2021. У цьому році на участь у конкурсі було подано понад 200 заявок з 5 країн. Найкращий інтер’єр громадських та житлових приміщень будуть обирати авторитетне журі - яскраві представники всіх сфер творчого та дизайнерського життя Європи та України! Кращі проекти учасників конкурсу будуть представлені для ознайомлення відвідувачам KIFF.

Детальна інформація: kiff.kiev.ua

Вхід безкоштовний, за умови замовлення запрошення на сайті www.invitation.kiev.ua

Ми дотримуємося усіх карантинних вимог та рекомендацій МОЗ.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.