KIFF 2020. Київський Міжнародний Меблевий Форум 17/02/2020

До списку новин
KIFF 2020. Київський Міжнародний Меблевий Форум

Футуризм та взаємодопомога: що покажуть на KIFF 2020 у лютому.

Цей рік ніби навмисне виявився  довшим на один день, щоб головна меблева подія країни вразила всіх причетних до неї розмахом та насиченою програмою

26 – 29 лютого 2020 Київський Міжнародний Меблевий Форум вкотре збирає на платформі МВЦ найголовніших гравців українського та міжнародного інтер’єрного ринку. І цьогоріч всій інтер’єрній спільноті пропонується стати амбасадорами інтер’єрного футуризму, адже 26-й форум пройде під темою Space Aesthetic.

Футуристична естетика, космічний простір як спільна домівка людства, пошук локальної ідентичності  у вимірі глобалізму – ці мотиви пронизуватимуть не тільки експозицію, але і лекторій дизайнерського простору Aesthetic space. Постійний куратор проекту видавець Ірина Прима цього року працюватиме у тісній зв’язці зі студією ROGOZAdesign, компаніями WoodSystems та Майстерня Кассоне. Концепція проекту - Aesthetic space була обрана не випадково. «Футуризм – один із трендових напрямків дизайну останніх років. Цього року у нас склались всі частинки пазлу, щоб зробити його нашою ключовою темою. Ми запросили у якості хедлайнерів знаних дизайнерів, що відомі своїми сміливими футуристичними проектами, потім наші партнери, студія  ROGOZAdesign, Тетяна Рогоза та В’ячеслав Рукавішніков, запропонували проект дизайнерського простору на тему космічно-футуристичної естетики, а компанія WoodSystems взялась його реалізувати. Суспільний дискурс глобалізму сам штовхає нас до переосмислення свого місця та своєї ідентичності у світовому контексті. І саме цей порядок денний визначає ті теми, над якими ми пропонуємо замислитись нашим учасникам» - говорить Ірина Прима, куратор проекту.

Тему футуризму продовжать у своїх виступах хедлайнери форуму –  урбаніст-новатор Кейс Донкерс (Эйндховен), Мейран Жусупбеков (Казахстан), Хіларі Бьоркбек (Велика Британія), Герман Ролле (Нідерланди). 

«В цьому сезоні ми продовжимо курс  на експерименти із форматами та новими смислами, - говорить директор KIFF Яна Чернявська. – Виставка – це вже давно не просто експозиційний майданчик. Це ком’юніті, що задає напрямок для ринку. Щороку ми маємо вирішувати все об’ємніші питання для наших клієнтів, і щоб впоратись із цим завданням, ми повинні підтримувати високий рівень зацікавленості у різних аудиторій».  

Тим, хто розуміється на ноу-хау та розумних технологіях, буде цікаво провести час у бізнес-зоні. Гурмани кухонної естетики та функціональності -  від домогосподарок та шеф-кухарів до виробників фасадів та кухонної техніки зможуть знайти для себе щось корисне в зоні кухонних трендів Kitchen TrendSet, а B2B-переговори можна буде провести у комфортному лаунжі із усією необхідною інфраструктурою. Крім того, тут будуть представлені проекти допомоги та розвитку бізнесу, грантові програми та інформаційні ресурси для бізнесу. Крім того, учасники інтер’єрного ринку зможуть позмагатись між собою за звання найкращих виробників та дизайнерів у престижних конкурсах – BestMebel UA та Інтер’єрна премія Interium.

Нагадуємо, що KIFF 2020 відбудеться із 26 по 29 лютого 2020 року у МВЦ м. Києва, що на Лівобережній (Броварський пр-т, 15). Виставка відкрита з 10:00 до 19:00.

Детальна інформація: kiff.kiev.ua, https://www.facebook.com/Kiff.Ua/

Вхід безкоштовний, за умови замовлення запрошення на сайті www.invitation.kiev.ua.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.