Все найактуальніше в будівельній галузі на щорічній виставці KAZBUILD 2020 24/05/2020

До списку новин
Все найактуальніше в будівельній галузі на щорічній виставці KAZBUILD 2020

Масштабним початком осіннього виставкового сезону 2020 року в Казахстані стане 27-а Міжнародна будівельна та інтер'єрна виставка KazBuild, яка відбудеться з 8 по 10 вересня 2020 року в КЦДС «Атакент».

За 26 років роботи виставка зарекомендувала себе як ефективний інструмент просування продукції і послуг на будівельному ринку Казахстану.

KazBuild 2019 показав рекордні результати:

  • 78% учасників - міжнародні компанії, які шукали партнерів в Казахстані і Центральній Азії;
  • 4 167 фахівців з 34 країн відвідали виставку, щоб ознайомитися з новинками індустрії і знайти продукцію для розвитку свого бізнесу;
  • 12 колективних експозицій з Росії представили свою продукцію та послуги. Це рекордна кількість учасників з «колективним стендом» за всю історію виставки;
  • 60 професійних семінарів було проведено експертами галузі протягом 3-х днів;
  • 6 спеціальних подій відбулися в рамках виставки, серед яких: B2B-переговори виробників і Леруа Мерлен, конкурс для молодих фахівців «Perspective Design», Школа архітекторів і дизайнерів та ін.

Всього в 2019 році у виставці KazBuild взяли участь 270 компаній з 22 країн світу.

«Взявши участь в KazBuild ми зрозуміли, що прийшли на потрібний захід. У нас з'явилося багато таких потрібних нам контактів. Всі контакти цільові: будівельники, проектувальники та інші фахівці нашої галузі. Особливість виставки в тому, що всі цільові клієнти тут представлені в повному циклі. Ми беремо участь на найбільших російських виставках і знаємо, що там цільова аудиторія приходить тільки в перший день, рідше в другий. Тут же, здивувало, що потік наших потенційних клієнтів і партнерів не припинявся всі три дні» - прокоментував керівник рекламного відділу«Блокформ», учасник KazBuild 2019.

Учасники виставки KazBuild 2020 презентують продукцію за такими розділами:

  • будівництво та будівельні матеріали;
  • обладнання та інструменти;
  • віконні технології;
  • оздоблювальні матеріали;
  • інтер'єр;
  • кераміка і камінь.

Участь у виставці KazBuild 2020 вже підтвердили такі компанії: Alcotek, Eglo, FINN LOG HOUSES, Fores, Nedex, Hafele, Huntsman, Profil House, Qazaq Mining, Simargl Door Factory, Tikkurilla, Березастройматеріали, Техноніколь та ін.

2019 рік також показав рекордні результати в будівельній індустрії Республіки Казахстан. На кінець 2019 року в країні було введено в експлуатацію 11 076,1 тис. Кв. м. загальної площі житлових будинків. У січні-листопаді 2019 р. на будівництво житла було направлено 1276,2 млрд. тенге, що на 23,1% більше, ніж в січні-листопаді 2018 р. Найбільше нових житлових будинків введено в експлуатацію в Алмати 1,4 млн кв. метрів, що становить 15,6% від загальної площі по Казахстану. Також в житлове будівництво було залучено рекордну суму річного обсягу інвестицій дорівнює 1 трлн тенге, що вище рівня 2018 року на 22,4%.

Новий стимул в активному розвитку будівельної індустрії дасть масштабний проект «Новий Шовковий Шлях», який перетворить країну в найбільший діловий і транзитний хаб між Європою і Азією. У 2020 році обсяг транзитного вантажопотоку через республіку повинен зрости майже в 2 рази.

З огляду на зростаючу позитивну динаміку розвитку будівельної індустрії Казахстану, організатори прогнозують активне зростання експозиції та актуальності події в майбутні роки. Виставка KazBuild показала себе ефективною ділової майданчиком, яка надає можливість ознайомитися з новинками виробників і постачальників, розширити ринки збуту, налагодити і зміцнити бізнес-партнерство.
Виставка KazBuild проводиться за підтримки Міністерства індустрії і інфраструктурного розвитку Республіки Казахстан, акімату міста Алмати, Торгового представництва Російської Федерації в Республіці Казахстан.

Також подію підтримують професійні асоціації Казахстану: Союз Будівельників Казахстану, Асоціація архітекторів, дизайнерів та інших професійних учасників будівельної індустрії, Проектна Академія KazGor, Міжнародний Союз Архітекторів і Дизайнерів, Клуб дизайнерів IDEAS.

Організатором події є Казахстанська виставкова компанія Iteca.

Реєстрація на виставку на сайті kazbuild.kz
Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.